bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

ay bende bebğimi merak edıyomm bakalım doktorumda değişti çarşamba günü gideceğim doğum yaptıracak doktoruma oğluşum nasıl nekadar oldu çok meraktayım 25+3 te 1100 gramdı ..çabuk gelsın çarşamba yaaaaa....................

hersey cok guzel dedi kadin doktor sukur
sadece kilosunu boyunu falan dosyaya koyacam dedi yani kagitlari falan bende sormadim tamam dedim
ne dim ki zaten oglum da geldi yaramazlik yapmaya baslicakti en iyisi hemen cikip gidelim bi sey sormadan
27 mayisda sorarim artik unutmazsam bu defa da :) muhahahayt
herneyse hersey cok guzel mukemmel dedi hanimefendi kizim uyuyordu misil misil kadin gobegimi salladi uyansin diye banamisin demedi :)

kızlar dün doktorumuzla randevumuz vardıı...
kızımm 29+5 te 1650 gr boyuda ortalama 38-40 cm arasıymış....
bu arada doğumumuzuda konuştuk ben sezeryan istediğimi söyledimm ve bana bi gün vermesini istedimm bir sorun çıkmassa yani bebeğin kafası kesi yerinde olmassa 10 temmuzda doğumum var kısslaaarrr
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Banada Makat Gelişli Olduğu Için Normal Olmaz Dedi Benimde Sezeryan 14 Temmuz Dedik şimdilik Haziranin Sonunda Yine Gözden Geçiricez Tarihi Bakalim Hayirlisi

maşallah canım bebişinin kilosu da boyu da çoook iyi benimde 28. haftada ufaktı sonra bi atağa geçti ki sorma tombiş şimdi...senin de bu haftadan sonra daha hızlı büyür doğuma kadar da iyi bi kiloya gelir inşallah...sezeryan içinde hayırlısı olsun canım ...günün belli olmasına çoook sevindim...az kaldı bebişlerimize kavuşacağımız günlerin gelmesine....a.s.a.s.

maşallah canım kilosuda boyuda çok iyi.bende 20 mayısta gidicem benimki bu kadar degildir :1no2:hiç zannetmiyorum

gelincik masallah canim kuzuna .. iki hafta sonra tekrar gidecekmisin? ki gidersen sok gecireceksin benden söylemesi :))) o kadar cabul büyüyolarki 30 uncu haftadan sonraaaaa

maşallah gelincikcim baya büyüdü bebişler artıkk doğumada bişi kalmamış kızz hayırlısı ile çkart inşallah:roflol:

gercektenmisenağlamasenağlamasenağlama

canım üzülme gerçekten öyle benim 28. haftada 1250 gr dı . 1 hafta ufak demişti 2,5 hafta sonra gittiğimde 2100 olmuştu...yerimseniben seninki de büyümüştür ne zaman kontrolün az kaldı dimi benim ki 4 hazirandakafamçokkarıştı

kızlarr hepinize tek tek teşekkür ederimmmm...
askitoo 3 hafta sonra gidecemm inşallah büyürr. kilosu gayet iyi dedi ama bana azz geldii bugünden berii süt içiyorumm ayran yoğurtt meyvee mide fesatı geçirmessem iyiii....
adasuu canımm üzülmee yemek yee boll boll meyve süt sebzee

21 mayısta haftaya 2 haftada büyümüştür inş.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…