niye benim kızımaa kimse maşallahh demedii...senağlamasenağlama
küstümm ben sizee... :dilcikar:
niye benim kızımaa kimse maşallahh demedii...senağlamasenağlama
küstümm ben sizee... :dilcikar:
kızlar dün doktorumuzla randevumuz vardıı...
kızımm 29+5 te 1650 gr boyuda ortalama 38-40 cm arasıymış....
bu arada doğumumuzuda konuştuk ben sezeryan istediğimi söyledimm ve bana bi gün vermesini istedimm bir sorun çıkmassa yani bebeğin kafası kesi yerinde olmassa 10 temmuzda doğumum var kısslaaarrr :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bu arada doğumumuzuda konuştuk ben sezeryan istediğimi söyledimm ve bana bi gün vermesini istedimm bir sorun çıkmassa yani bebeğin kafası kesi yerinde olmassa 10 temmuzda doğumum var kısslaaarrr :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
maşallah canım kilosuda boyuda çok iyi.bende 20 mayısta gidicem benimki bu kadar degildir :1no2:hiç zannetmiyorum
1650 çok fazla değil kii seninkidebu kadar belki daha fazladır canımm merak etmea.s.
gelincik masallah canim kuzuna .. iki hafta sonra tekrar gidecekmisin? ki gidersen sok gecireceksin benden söylemesi :))) o kadar cabul büyüyolarki 30 uncu haftadan sonraaaaa
gercektenmisenağlamasenağlamasenağlama
canım üzülme gerçekten öyle benim 28. haftada 1250 gr dı . 1 hafta ufak demişti 2,5 hafta sonra gittiğimde 2100 olmuştu...yerimseniben seninki de büyümüştür ne zaman kontrolün az kaldı dimi benim ki 4 hazirandakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?