arzucum her bebek ayni deil tabi .. ayy kiz sen ne alingan oldun hee isimiz var seninle :roflol::roflol:
napıyım canım yaa herşey iyi giderken kilosu ve suyu az oldugunu ögrenince hic iyi olmadı benim icin morelim cok bozuldu napıyım sürekli yedigime dikkat ediyorum kuzum alsın diye ama bakıyorum ki 1 haftada ben almışım 1 kilo onada canım sıkıldı offf bakliyat yedim dünde ıspanak yaptım sürekli yararlı olabilicek şeyler yemeye gayret ediyorumsenağlama
kedinde anlarsin kilo alip almadigini canim ..benimkinin tekmeleri cok sertlesti ..yerinden hoplatiyor insani bazen .. disardan bakincada belli oluyor.. eger öyleyse sendede bilki bebisin büyüdüüü
hadi hayırlısı be gelincik.Allah kurtarsın.sezeryan olunca gün veriyorlar,biliyorsunki o gün bebişin kucağında olacak.bizim doğum ne zman olacak kimbilir.sağlıkla sıhatle gelsin yavrularımız.bebişinede maşallah canım.benim doktor sorduğum halde ne boyunu ne kilosunu söylemiyor niyeyse....çok merak ediyorum benim oğlumun kilosu boyu nasıl acaba...
adasucuumm canımmm beslenmen gayet yerindee canımm.. bunlarla beni beslesen ben bile kilo alırımm... bebek hareketlerii günde 10 tane say gerisini merak etmee sen artık 33 haftalıksın canımm bebeğini yeri minnacık kalmıştırr.. bunları düşünüpte hem kendini hemde bebeğini strese sokma canımm benimm..
her şeyy yoluna giricekk sen stres yaptığınla kalıcaksınn...
sagol canım stres yapmamaya calışıyorum cünkü hareketleri sayıyorum hani hic hissetmesem ozaman durmazdım yerimde zaten bide ben hic böyle beslenmezdim şu bir haftadır böyle beslendim buda 2 haftamız bu hafatada böyle sürer zaten haftayada carşamba muanemiz var bakalım ne diycek belki daha önceden böyle beslensem kızım daha iyi kilo alırdı diyorum benneyaptımki
sagol canım stres yapmamaya calışıyorum cünkü hareketleri sayıyorum hani hic hissetmesem ozaman durmazdım yerimde zaten bide ben hic böyle beslenmezdim şu bir haftadır böyle beslendim buda 2 haftamız bu hafatada böyle sürer zaten haftayada carşamba muanemiz var bakalım ne diycek belki daha önceden böyle beslensem kızım daha iyi kilo alırdı diyorum benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?