bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

Erikte vitamin olmazmı hiçç
B vitamin deposuu.........
afiyet olsunn canımm bol bol yemeye devam et...a.s.

yok tuzlamıyorum canım tuzla pek aram yok zaten artık tuzda bize ii deil şişlik falan yaparr allah korusun öle tuzlamadan götürüyorumm erikleri walla inş yoktur hormon ama yediğimiz herşeyde vardırki hormon hangi birine dikkat edicez kesin yiyozdur hormonlu şeyler dikkat etmeye çalışıyorum ama bilemiosun ki işte ne güzel sen 2 bardak içebiliosun sütü ben çok içemiyorum midemi bulandırıo ama peynir ve yoğurdu çok çok yiyorum onlarında faydası oluyodur herhaldeRoflol

onlardanda alıyosundur tabi canımm.muzlu sütlerden filan içmeye çalış soğuk soğuk içiyorum valla.tuzu ben çok kullanıyorum yaa şişiyorum bu aralar.valla dediğin gbi hormon herşeyde var.zamanında yersek belki hormonsuzlarını tüketmiş oluruz jeyyar

Erikte vitamin olmazmı hiçç
B vitamin deposuu.........
afiyet olsunn canımm bol bol yemeye devam et...a.s.

yaaaa iimiş kız gelincikk o zaman ben 2 kiloya çıkarıyım:roflol:ay sewindim şimdi boş yere yemedğime şimdi bir tabak daha alıp geleyim hemen erik dedim ya ağzım sulandı wallahiii:roflol::sm_cool:

aslında dediğin doğru meyveli sütlerden içeyim bari onlardada katkı maddesi vardır die korkuorum tuzu kes canım çok yeme bu aylardan sonra hele çokaz yemeye çalışş daha çok şişkinlik yapmasınŞeniz

KIZLARR MEVSİM MEYVELERİİ KİRAZ ÇİLEKK VE YEŞİLL ERİĞİN FAYDALARINI BEN SİZE SIRALAYAYIM....

KİRAZ
100 gr kirazda 17 bin mg c vitamini bulunmaktadır
B1 B2 B5 vitaminleri magnezyum ve calsiyumda bulunmaktadır.
20 kirazda 15-25 mg arasında antosiyonin bulunmaktadır. buda 1 aspirinden 10 kat daha etkilidir.
kandaki zararlı maddelerin vücuttan atılmasına yardımcı olur.
enfeksiyon önleyice antioksidandır
kabızlığı önler.

ÇİLEK
vitamini içeren besinler zincirinde ilk sırada yer alır.
vucuda kuvvet verir.
kanı temizler.
diş etlerini güçlendirir ağız kokusunu önler.
bol miktarda potasyum içerir.
lifli besinler arasında önemli bir yer tutar.

YEŞİL ERİK
bol miktarda B vitamini içerir.
kansızlığı giderir.
iştah açar.
100 gr erikte;
0,5 mg demir
0,4 mg lif
ayrıca A B1 B2 B3 B6 C E vitaminleri içerir...[/SIZE][/FONT]

Son düzenleme:
gelincik bugün yediklerim cok iyiymiş sagol canım bilgin icin dün akşamdan beri cilek erik kiraz yiyorum:dance:

aaaaaaaaa bir tek ben mi yemiyorum ayol erik ve kirazı....

hemen yarın eve doldurmam lazım :bbo::bbo:

canımcım meyveli sutlerin icinde sut ddegil sut tozu varmıs ben oyle duymustumkafamçokkarıştı

hatta bazılarının icindekiler bolumunu okudugumda gordumki dogruuu:1shok:

hay sizi nedim ben emi
erik demeyin kiraz da demeyin be
zaten cok pahali yahu
offfff aha da canim cekti eksi eksi erik uffffffff

ayy çorumlu kıss kıyamam sana... gönderelim burdan :)) ben de çok severim erik ve kirazı... özellikle kirazın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyordum... günde yarım kilo yiyorum nerdeyse... oralarda çok pahalı olduğunu biliyorum bu tür meyvelerin... ingiltere'de yaşarken kiraz yemek istemiştim ve bir avuç kiraz 3 pound falandı. o da 7,5 ytl yapıyor. hatta üzerinde napolyon Turkey yazıyordu (( ah nasıl canım çekmişti ama kıyamamıştım o paraya da... sonra dönünce her gün bi kilo yemiştim nerdeyse... ama Fransa daha sıcak bi ülke orda daha ucuz olması gerekir diye düşünüyorum. belki ucuzlar...

daha kiraz gormedim tezgahlarda magazaya da cok gitmiyorum artik zorlaniyorum
yani esim olmadan gitmiyorum yurumek iskence oluyor bana artik hele yaramaz bidenecik oglumla daha zor oluyor
ama erik gecenlerde aldim 250 g miydi neydi 3 euro
gecen de baska bi yere turc bakkalinda 4 euroydu kalsin dedim aman nedem
azcik insin ole alirim bende
:)

canımcım meyveli sutlerin icinde sut ddegil sut tozu varmıs ben oyle duymustumkafamçokkarıştı

hatta bazılarının icindekiler bolumunu okudugumda gordumki dogruuu:1shok:

yaa bende korkuyorum zaten canım katkı maddesinden dolayı hiç içmeyim o zaman bi yararı olmaz süt tozunun eğer süt yoksa içinde saol canımcım bilgin içinŞeniz

zinacım bende bilmiyodum süt tozu olduğunu.en azından sen yap sütün içine çilek ez koy muz ez koy ama içmeye çalış yanii..

kızlar bende 30 haftalıkken gittim 1791 kilosu boyu 35.2cm miş iyimser olmayın yorumlarınızı bekliyorum oglusum kısamı ne boydan ona göre daha cok tıkınacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…