bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

zinacım bende bilmiyodum süt tozu olduğunu.en azından sen yap sütün içine çilek ez koy muz ez koy ama içmeye çalış yanii..

ewet cnm bu ara içmeye çalışıyorumm oğluşum kilo alsın diye bakalım ne kadar dicek doktor 28 inde çok merak ediyorumm artık dediğin gbii kendim yapar içerim öptüm canımmŞeniz:icecream::asigim:

benim kızımda 29+2 de 1650gr olmuş bu ay sadece 1 kilo almıştım korkuyordum bebeğim az almıştır diye ama maşallah 1 kilonun yarısından fazlasını o almış çok sevindim

yaaaa iimiş kız gelincikk o zaman ben 2 kiloya çıkarıyım:roflol:ay sewindim şimdi boş yere yemedğime şimdi bir tabak daha alıp geleyim hemen erik dedim ya ağzım sulandı wallahiii:roflol::sm_cool:

Yaa kızlar eriğe ben de cıktı cıkalı ölüyorum ama bende aacayip gaz yapıyo ya cok sişiriyo bide sizde de oluyo mu? Bugun gene aldım pazardan 2 kilo:sm_cool:

Ha bu arada erikte simdi hormon olmaz, vakti de geldi de geciyo bile bol bol yiyebildiinizi yiyin. can erikler geciyo papaz erik vakti simdi.. O daha tatlı ve sulu..

evet canım gaz yapıoo banada ama geende yiyorum wallahiii:))))

of hafsacım ben 1 kilo yiyorum wallahiii kendimi frenleyemiyorummm eşim çok gülüo bana şimdiye kadar erik çıktı çıkalı 15 kilo yemişimdir herhalde :)))

bende aşırı yiyorum eriği gaz yaptığını bilmiyodumm şişkinliğim oyuzdenmiş meğersemmm :bbo:

Kiz lar erigi bana anlatmayin ya erik mevsimi gelene kadar rüyalarimda yedim hep oysa normalde pek sevmezdim.Erigin ciktigini görünce gözlerime inanamadim burada kilosu 9 euroydu yinede aldim cok sükür hevesim gecti rüyalarimdanda cikti.... Ilkkez bu bebegimde aserdim cok bogazli olacak galiba bu ufaklik ..

ınşllah üremcım bakalım yarın çarşamba 18:45 te kotrolüm inşalllah çok merak edıyorumm oğlumu çok özledımmm

sagol u2remcim canım benim Şeniz sabah 10da da bizim ki yaa siz akşam veya öglen randevularınıza nasil sabrediyorsunuz şaşırıyorum valla hem ben erken gidiyorum kuzumu daha cok görüyorum cünkü fazla yogun olmuyor daha cok doktorla muhabbet ediyorum veya daha fazla kızımı izliyorum

kizlar güle güle gidin güle güle gelin insallah,hayirli haberlerinizi yarin okuruz her ikinizinde ,bebislerinize doya doya bakin :)))))))))B]

benimde kontrolüm var.kızımı görüp gelicez.bakalım 15 gün sonrayamı cagırcak yoksa 1 ay atıcakmı yıne kontrol

adasucum ben devlet hastanesı doktoruna gıdıcem ..özel muayeneanesınde kontrol olucam canım.ondan beklıom bıde eşimin işlerı var bugün gündüzden ıhalesı felan o nedenle bekleyeceğim bır gün sonraya atmaktansa bu gün öğrenmek daha iyi canımm..çok özledım oğluşumu çokk...bu arada sen daha dönmedin mii kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..... sırnaşık şey:roflol::teytey:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…