KIZLAR BENDE AZ ÖNCE KONTROLDEN GELDİM.33. HAFTAYA YENİ GİRMİŞİZ.33+0 YANİ.KIZIM 2 KİLO OLMUŞ.BOYUDA 42 CM.DOKTOR NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ.YANLIZ GEBELİK ORG SİTESİNDE BEBEĞİN TAHMİNİ AĞIRLIĞINI HESAPLAYICI VAR ORAYA DEĞERLERİ GİRDİĞİMDE 200 GR FAZLA YANİ 2200 ÇIKIYOR.HANGİSİ DOĞRU BİLEMİYORUM.AYY ÇOK MUTLUYUM YA..KIZIM GÖZLERİNİ AÇMIŞ SAĞA SOLA KAFASINI ÇEVİRİP DURUYORDU.İLK KEZ GÖZLERİ AÇIK GÖRDÜM ÇOK MUTLU OLDUM..RABBİMİZE SONSUZ KERE HAMDU SENALAR OLSUN BİZE BU MUTLULUĞU YAŞATTIĞI İÇİN
adasu hadi gözün aydın kızın tam gününü yakalamış işte.. suyun da iyiymiş .. 38 hafta da erken değil 7 aylık doğumlar ne kadar çok oluyor sonuçta .. renkli dopplere girmemişmiydin daha önce cnm , organ taramasında dopplere de bakılıyodu? neyse bişey yoktur endişe etme , öptüm.
Kizlar Hepiniz çok Sağolun Bende Gebelik şekeri Olduğu Için Her şeyi Yiyemiyorum.hep Sebze Yemeği Yedim.ama Allaha şükür Kilo Almiş Bebeğim.ama Kimse Kiyaslama Yapmasin Valla.benden Bir Hafta Geri Bi Arkadaşimin Göbeği Benimkisinin Iki Kati.onunkini Gördükçe Ben Besleyemiyorum Diye çok üzülüyordum.kilosunun Normal Olduğunu öğrenince Rahatladim.kimse üzülmesin Kilosu Az Diye.her Bebeğin Gelişimi Farkli Oluyor.çoğusu Doğduktan Sonra Coşup Tosuncuk Oluyorlar.rabbim Sağlikli Evlatlar Nasip Etsin Diyoruz Hep.rabbim Kilolu Evlat Nasip Etsin Diyeni Duymadim.yani Kilo=sağlik Değil Kesinlikle.içimizi Rahat Tutalim Her Besin öğesinden Ihtiyaci Kadarini Almaya çalişalim Yeter.rabbim Sağ Salim Bebişlerimizi Kucağimiza Almayi Nasip Etsin Inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?