bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

kızlar doktordan geldim ben suyumuz iyiymiş ama cokta iyi degil suya devamm dedi.

kilomuz 2kilo olmuş tam şuan iyi toparladık ama biraz daha kilo alması lazım dedi cok yavaş kilo alıyor dedi ve cok az hareket ettigi icindehaziranın 6da doppler ultrasona giricem doktor plesentadan bebege gider damarlarda tıkanıklık var diye şüpheleniyor eger öyle birşey olursada 38 haftada bebegi alırız dedi yani böyle bir risk varsa erken dogum yapıcam:çok üzgünüm:

valla ne diyim kızlar bizden haberler bunlar yine yiyiz cok şükür ama şu doppler cok önemli doktorda dedi ordan ne sonuc gelirse tüm planımızı ona göre yapıcaz dedi hadi bakalım hayırlısı kızlar inş. iyi cıkar ne biliyim:çok üzgünüm: ama sevindigim olay S.A.T göre ultrason ölcümlerinde kızım 2 hafta geriden geliyordu bugün S.A.T göre 33 + 5 ultrason ölcümlerindede 33 + 5 cıktı kuzum

cnm nese ki bebiş iiymiş.bi problem olmadan doğar işallah.bende de su azlığı var bizde haftaya salı gidicez doktora o zaman 33+5 olcaz bakalım bizim prenses ne kadar olmuş olcak zayıf ve kilolu hiç önemli değil sağlıklı olsunlarda....

Adasu Canim Bebişin çok Iyiymiş Maşallah.kafana çok Takma Herşey Yoluna Girer Inşallah Herşeyin Bi çaresi Var Bu Devirde Allah Başka Dertler Vermesin.eskisi Gibi Değil Tip Ilerliyo.inşallah Başka Sorunlar çikmazda Bebişine Sağsalim Kavuşursunnn

adasucummm maşallah canımm bak bebişinn ne güzel toparladı kendini suyuda iyiymişş amann nazarrdeğmesinn kızımızaa.....................
kafana takma 38. haftada olucaksada olsunn. sezeryanlılar hep 38. haftada oluyoo erken değilki canımm...

hadı bakalım canımm benım bak ne ıı olmus kılosu herkes bebek alır demıstı sana demı

adasu canım benim bak ne güzel kızının maşallahı var iyiymiş. ama annesi kötü olursa oda üzülür dimi ama. senin iyi olman moralini iyi tutman lazımki bebişte kilo alsın tombiş bi kız olsun dimi canım benim. çok geçmiş olsun .

adasu hadi gözün aydın kızın tam gününü yakalamış işte.. suyun da iyiymiş .. 38 hafta da erken değil 7 aylık doğumlar ne kadar çok oluyor sonuçta .. renkli dopplere girmemişmiydin daha önce cnm , organ taramasında dopplere de bakılıyodu? neyse bişey yoktur endişe etme , öptüm.

KIZLAR BENDE AZ ÖNCE KONTROLDEN GELDİM.33. HAFTAYA YENİ GİRMİŞİZ.33+0 YANİ.KIZIM 2 KİLO OLMUŞ.BOYUDA 42 CM.DOKTOR NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ.YANLIZ GEBELİK ORG SİTESİNDE BEBEĞİN TAHMİNİ AĞIRLIĞINI HESAPLAYICI VAR ORAYA DEĞERLERİ GİRDİĞİMDE 200 GR FAZLA YANİ 2200 ÇIKIYOR.HANGİSİ DOĞRU BİLEMİYORUM.AYY ÇOK MUTLUYUM YA..KIZIM GÖZLERİNİ AÇMIŞ SAĞA SOLA KAFASINI ÇEVİRİP DURUYORDU.İLK KEZ GÖZLERİ AÇIK GÖRDÜM ÇOK MUTLU OLDUM..RABBİMİZE SONSUZ KERE HAMDU SENALAR OLSUN BİZE BU MUTLULUĞU YAŞATTIĞI İÇİN

Adasu iyi olmanıza çok sevindim... İnşallah doppler sonucu da iyi çıkar ki ben öyle çıkacağına inanıyorum... bebişine ve kendine iyi bak...

nilşahh maşallah canım bebeğine...........
kilosu boyu gayet yerindee.. doktorunn ne dediyse ona inan canım başka şeylerle kafanı bulandırmaa.s.

bende gelıncıge katılıyorum herkesunkı bır olacak dıe bısey yok demı kızlar herkesın hamılelegı farklıdır

aayyy maaşallah nilşahcım yaa.. walla çok heveslendim şimdi bak .. ara bir kontrole gidebilirim yani :)

oh masallah bakın kıslar adasu ve nilşah.bebişleriniz gayet iyi maşallah
adasucum suya dewam :)
hayırlısı 38 de alınması gerkiyorsada alınır cnm sokma canını saglıkla dogsunda..
nilşahcım bence doktorunun soyledigini onemse internet genel :))

opuldunusss kıslarrr

Sagolun kızlar iyi dilekleriniz icin valla cok iyi geldiniz rahatladım biraz Şeniz:asigim:

febicim evet organ taraması icin girmiştim şimdide plesenta icin girilicek bebege giden damarlar incelenicek hayırlısı artık ben sezeryan istemiyorum aslında neyse hayırlısı neyse o olsun eger 38 haftada alınıcak olursa haziranın 20de kızıma kavuşucam kızlar :sm_cool:

maşallah kızlar bebişlerinize adasu ve nilşah çok ii kiloları bizde 28 inde gidicez bakalım ne dicek doktor kaç kilo olmuş tosunum bakalımm

canlarım merhaba bende kontrolden geldım oğluşum 1600 gr 31 haftalık herşeyı normal uyuduğu için çok sakındı bu zzaman kadar hep uyanık olurdu doktoru yenıledık dıyemıdır nedı yenı doktor amcasını beğenmedı galıba...kilosu iyi dedı doktor ama 6 haftada 600 gr almış ben daha fazladır dıye beklıodum diğer doktorumun dediğine göre kılolo olacaktı ama olmayacak sanırım ..erken doğum rıskım yok..bebişim baş aşağı dönmuş yanı normal doğum olur dedı..bakalım ayırlısı 1 ay sonra çağırdı tekrarr hazıran da gidecez bakalım oğluşumun kılosuu nasıl olacak gelişimi gayet ıyı dedı hatta kemık uzunlukları 1 hafta önde gıdıyormuşş ama kılosu az geldıı yaaa..neyse bebişim sağlığı yerındeya çokta kılolu olmasın varsın..

adasucum nilşahcım bebişlerınıze maşallah canlarımmm...adasucum sıkma canını herşyeın hayrılısı ...

Kizlar Hepiniz çok Sağolun Bende Gebelik şekeri Olduğu Için Her şeyi Yiyemiyorum.hep Sebze Yemeği Yedim.ama Allaha şükür Kilo Almiş Bebeğim.ama Kimse Kiyaslama Yapmasin Valla.benden Bir Hafta Geri Bi Arkadaşimin Göbeği Benimkisinin Iki Kati.onunkini Gördükçe Ben Besleyemiyorum Diye çok üzülüyordum.kilosunun Normal Olduğunu öğrenince Rahatladim.kimse üzülmesin Kilosu Az Diye.her Bebeğin Gelişimi Farkli Oluyor.çoğusu Doğduktan Sonra Coşup Tosuncuk Oluyorlar.rabbim Sağlikli Evlatlar Nasip Etsin Diyoruz Hep.rabbim Kilolu Evlat Nasip Etsin Diyeni Duymadim.yani Kilo=sağlik Değil Kesinlikle.içimizi Rahat Tutalim Her Besin öğesinden Ihtiyaci Kadarini Almaya çalişalim Yeter.rabbim Sağ Salim Bebişlerimizi Kucağimiza Almayi Nasip Etsin Inşallah..

Arzucum çok sevindim canım bişeyler normale dönmüş en azından
İnşallah dopplerr dende bişi çıkmaz 38'de doğursanda olur zaten nolcak 2 hafta önce kavuşursun kızına yeterki problem çıkmasın
herşey iyi olsun inşallah canım.....

Canım bendede gebelik şekeri var herşeyi yiyemiyor olabiliriz ama sebze meyve ve et ağırlıklı beslendiğimiz için bebeklerimiz gerekli olan her gıdayı alıyolar bizden zaten yediklerimiz ilk onlara gidiyormuş :dance:
Hem göbeğin büyük olması da çok lazım bişi değil zaten içindeki sağlıklı olsun yeter .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…