Canım bendede gebelik şekeri var herşeyi yiyemiyor olabiliriz ama sebze meyve ve et ağırlıklı beslendiğimiz için bebeklerimiz gerekli olan her gıdayı alıyolar bizden zaten yediklerimiz ilk onlara gidiyormuş :dance:
Hem göbeğin büyük olması da çok lazım bişi değil zaten içindeki sağlıklı olsun yeter .....
meralcimm maşallcam canımm kuzunaa........
amannn tek sorun kilon olsun canımm bee bak ne güzell diyetisyenee başlıyosunn şimdidenn. allah yardımcın olsunn...
sağol canım yaa... ben de önemsemiyordum ama şimdiden nefes almakta zorlanıyorum. biraz daha alırsam iyice sıcaklarda naparım bilmiyorum... hem normal doğum istediğim için onu da riske atıyorum((
bendede şimdiden nefes alamıyorumm ama sıcaklardan olsa gerekk..
bu sıcaklar beni bunalttıı. şimdiden böyleyse sonra ne olur bilmem. denizemi gitsek ne yapsak... gerçi zararı varmıdır kii denize girmeninn meral sen iyi bilirsin arkadaşımm.
Kızlar mikrop kaparsınız yaa durduk durduk sonuna geldik denizler artık o kadar temiz değil havuzları zaten gecin bikere riske atmaya degmez bence hele ben antalyada yasıyorum sıcagın bagrında ben ne yapayım :)
Ben de şimdi geldim doktordan.. Çok şükür bebeğim iyiymiş. 30+6'da 1690 gr geldi. Başaşağı da dönmüş. Herşey gayet güzel dedi. Sadece kilo konusunda beni uyardı ve diyetisyene görünmemi istedi. Bu ay 4 kilo almışım((( iki ay başına 4'er kilo daha alırsan işimiz zor dedi. saat 16:30'da diyetisyenle randevum var. adama gitmeye yüzüm de yok. çünkü gebelikten önce zaten gidiyordum ve güzel kilo vermeye başlamıştım ama hamile kalınca bıraktım. üstelik adam ne iyi işte beraber devam ederiz ve gebelikte de çok kilo almazsın demişti. ama ben varya ben tam sopalık ben devam ettim mi, etmedim tabi...
aayyy maaşallah yaaa... aramızda 3 gün var sadece ama benim kızım 30+3 de 1350 gr:çok üzgünüm: ooofff yaa 1,5 kg olmuştur diyodum ama hayal kırıklığına uğradım .. ama internette yazılana göre bebek genetik özelliklerne göre ihtiyacı kadar besleniyormuş ne kadar yersem yiyeyim o minyon bir bebekse yine öyle olacak yani.. sonuçta annesi de babası da minyon kızım da ufak tefek olcak gibi .. doğuma kadar 3 kg olsa bari..neyse bayağı üzüldüm doktor 1350 diyince ama şimdi düşünüyorum da sağlıklı olsunlar da napalım.. cimcimem benim :asigim:
Kızlar mikrop kaparsınız yaa durduk durduk sonuna geldik denizler artık o kadar temiz değil havuzları zaten gecin bikere riske atmaya degmez bence hele ben antalyada yasıyorum sıcagın bagrında ben ne yapayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?