berenocum bendede şeker var mesela şekerli hiçbirşey yemiyomusun yani dietinde neler var yazarsan sevinirim
cnm zaten bebek, anne birsey yemese bile beslenirmis
deposundan aşırıyor sıpalar annelerinin :roflol:
kendi sağlığımız için yemek yemeliymişiz
yoksa ileride kemik erimesi,saç dökülmesi,dişlerin kayıbı gibi şeyler bizi buluyormuş
inşallah hiç birimiz yaşamayız tabi böyle şeyler
Kizlar Bende Bugün Saat 5:30 A Randevu Aldim.ayy çok Heyecanlandim Acaba 2 Kilo Oldumu Yavrum.inşallah Gelişimi Iyidir
ghaneli canım hayırlı haberlerle gel inşallah canımm..
bende dokora gidicemiz zaman çok heyecanlanıyorum.. senin tosun büyümüştürr kız 2 kilo olmuştur merak etme...
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İNŞALLAH İYİDİR
EVET YAA HEYECAN BASIYO İNSANI 1 AYDIR GÖRMÜYORUM.ÇOKTA MERAK EDİYORUMMM
SENİN BEBİŞİ EN SON NEZAMAN GÖRDÜN KAÇ GRAMDI=?Şeniz
ghaneli ben en son 29+5 gittim kilosu 1.650 gr. dı canımm
CANIM GAYET İYİYMİŞ KİLOSU ASLINDA KİLOLAR PEK ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI OLMALARI CILIZ BİLE DOĞSALAR BİZ ONLARI BESLERİZ.:sm_cool:HAA BENİM BEBİŞ 28 HAFTALIKKEN 1 KİLO 100 GR DI
Ayy Kizlar Saat Geçmiyoo
Sabirsizlaniyorum Bi Yandanda Tirsiyorum Kilo Aldiysam Firça Yiycem Doktordan
Yaa Kizlar Ben Doktora Giderken öyle Süsleniyorum Ki Sanki Ultrasondan Oğlum Beni Görecek Gibi Valla Anlamadim şimdi Başlasam Süslenmeye 5:30a Kadar Anca Hazirlanirim
benimde randevum yarın 15:00'de çok sabırsızlanıyorum ve merak ediyorum acaba kesin kızmı %90 demişti doktor ama herkes erkek diyo karnım çok sivri kalça falan yok erkekler öyle oluyormuşya,karnı sivri ama kız bekleyen varmı?
CANIM BENİMDE HAMİLE KALDIGIMDAN BERİ
HERKEZ OGLUN OLUCAK DEDİLER
ARKADAN ESKİ HALİM GİBİYİM(ZATEN KALCALIYDIM YANİİİ)
ÖNDE DE SANKİ SİVRİ Bİ TOP YERLEŞTİRMİŞSİN GİBİ DURUYO
CIKARIP ALSAN BİŞEY YOK YANİ
AMA DOKTORUM %100 KIZ DEDİ
GERÇİ HERKEZ HALA Bİ İSRARLA BU KIZ DEGİL ERKEK DİYE KONUŞUYO
BENİMDE KAFAM KARIŞIYO.
İLK HAMİLELİĞİMDE COK FARKLIYDIM.KARNIM BİLE COK DEGİŞİKTİ KIZIM OLDU
BU AP AYRI HERŞEYİ KARNIM DA AMA YİNE KIZ:teytey::dance::teytey:
CANIM BANA DA HERKES KESİN SENİN ERKEK OLACAK DİYOR HALA ÖYLE DİYORLAR AMA BEN 2 DOKTORA GİTTİM İKİSİDE KIZ DEDİ HAYIRLISI HEPİMİZ İÇİNbenimde randevum yarın 15:00'de çok sabırsızlanıyorum ve merak ediyorum acaba kesin kızmı %90 demişti doktor ama herkes erkek diyo karnım çok sivri kalça falan yok erkekler öyle oluyormuşya,karnı sivri ama kız bekleyen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?