bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

berenocum bendede şeker var mesela şekerli hiçbirşey yemiyomusun yani dietinde neler var yazarsan sevinirim

Canım evet şekerli bişi yemiyorum ama bu aralar listeye bağlı gitmiyorum artık nelerin yükseltip nelerin dengede tutacağını bildiğim için kafama göre yapıyorum
mesela sabah kahvaltı hafif oluyo çünkü gece uyuduğumuz için sabah aç hücreler saldırıya geçiyo ve yediklerimizle kan şekeri yükseliyo
sonra ara öğünleri kesinlikle atlamıcaksın bunlar süt tost meyve galeta olabiliyo
öğlen et tavuk balık hangisini istersen ve istediğin kadar salata yiyebilirsin yoğurdu hiç ihmal etme
akşam da sebze yemeği 1 2 tabak yiyebiliyosun yine salatan yoğurdun çorban yalnız ekmeği oldukça kısıtladım ben hakkım olan kadarını bile yemiyorum
Acıkmıcaksın sık sık azar azar yiceksin formül aslında bu
ben bu şekilde 10 kg verdim Allah'a şükür yoksa şimdi 100 kilo olurdum kafamçokkarıştı

Evet canım doktor bana diyet dediğinde yüzümün şekli değişti bebek nasıl beslenicek diye, sen onu merak etme Afrika çocuklarını düşün o kıtlıkta yinede beslenip sağlıklı doğuyolar demişti. Her insanda olası bir kıtlığa karşı birikmiş depolar varmış bebişler hiç bişey bulamasalar bile onlardan alıyolarmış yine besleniyolarmış

kızlar benim bir sonraki kontrolüm 4 haziranda benneyaptımkiyani 35+1 olduğumuzda
o zamana kadar bayağı bir büyür dimi ama sabırsızlanırsam 1 hafta erken de gidebilirim ne güzel bu aralar bir çoğunuz bebişinizden güzel haberler aldınız...az önce uzanıp bebeğimin göbeğimde yaptığı hareketleri izledim de Allah ın bizlere sunmuş olduğu bir mucize diye düşündüm...kimbilir doğduklarında ne yaramazlıklar yapacaklar...Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin... mayısta bitiyor..bi haziran kaldı ki belki aramızdan bazıları önümüzdeki ay kavuşacak bebeklerine....valla kızlar acısıyla tatlısıyla şükredelim halimize...ayy duygulandım ben yaaa:a015::a015:senağlamasenağlama

kızımı gördüm elini komple ağzına sokmaya çalışıyordu.biraz obur galiba benimki.(annesine çekmiş)zaten gecen ayda iriydi bu ayda da iri cıktı 2 hafta önde butun ölçüleri 30+5 haftalık ve 1870gr.bütün ölçüleride bu oranda büyük.minik danam diye seviyorum eşim kızıyor:)) şaka bir yana kızda bende çok sağlıklıyız.Allahıma bin şükürler olsun.3 hafta sonraya cagırdı.9 hazıran bıdaha gıdıcem.Aaaaa bu arada bende plesenta previa yani plesentanın rahime yakınlık durumu vardı ve bu benı sezeryana mecbur kılıyordu. o durumumda düzelmş.

Kizlar Bende Bugün Saat 5:30 A Randevu Aldim.ayy çok Heyecanlandim Acaba 2 Kilo Oldumu Yavrum.inşallah Gelişimi Iyidir

Kizlar Bende Bugün Saat 5:30 A Randevu Aldim.ayy çok Heyecanlandim Acaba 2 Kilo Oldumu Yavrum.inşallah Gelişimi Iyidir

ghaneli canım hayırlı haberlerle gel inşallah canımm..
bende dokora gidicemiz zaman çok heyecanlanıyorum.. senin tosun büyümüştürr kız 2 kilo olmuştur merak etme...

Kızlar beninkinin boyu 43,5 cm olmuş. Kilosunu ölçemediler... 33+4 gözüküyordu dün. Aslında 31+4 iki hafta önden gidiyoruz. Ultrason makinesini ayağınla ittiriyordu. Doktor bu oğlan beni istemiyor galiba dedi. Makineyi ayağınla kapatıyordu.. Doktor yüzünü görelim ayağının altını değil dedi. Dinlemiyor. Baya cebelleştik. Ben bi sevdim ettim. Durdu sonra. Doktor Allah yardımcın olsun . EGE beyle işin zor dedi. Ama kocaman olmuş. Çok güzeldi...

ghaneli canım hayırlı haberlerle gel inşallah canımm..
bende dokora gidicemiz zaman çok heyecanlanıyorum.. senin tosun büyümüştürr kız 2 kilo olmuştur merak etme...

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İNŞALLAH İYİDİR
EVET YAA HEYECAN BASIYO İNSANI 1 AYDIR GÖRMÜYORUM.ÇOKTA MERAK EDİYORUMMM
SENİN BEBİŞİ EN SON NEZAMAN GÖRDÜN KAÇ GRAMDI=?Şeniz

CANIM GAYET İYİYMİŞ KİLOSU ASLINDA KİLOLAR PEK ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI OLMALARI CILIZ BİLE DOĞSALAR BİZ ONLARI BESLERİZ.:sm_cool:HAA BENİM BEBİŞ 28 HAFTALIKKEN 1 KİLO 100 GR DI

aynen canım katılıyolurum önemli olan dediğin gibi sağlıklarıı....
düşük kilolu doğan bebekler zaten daha çabuk toparlanıyomuşş..

ay bana da az kaldi bakalim sorcam doktoruma gecen en son ultrasonda kac oldugunu dosyaya ekledi kadin bakalim benim doktor almis mi solesin artik patlicam merakdan bea

benimde randevum yarın 15:00'de çok sabırsızlanıyorum ve merak ediyorum acaba kesin kızmı %90 demişti doktor ama herkes erkek diyo karnım çok sivri kalça falan yok erkekler öyle oluyormuşya,karnı sivri ama kız bekleyen varmı?

Ayy Kizlar Saat Geçmiyoo
Sabirsizlaniyorum Bi Yandanda Tirsiyorum Kilo Aldiysam Firça Yiycem Doktordan
Yaa Kizlar Ben Doktora Giderken öyle Süsleniyorum Ki Sanki Ultrasondan Oğlum Beni Görecek Gibi Valla Anlamadim şimdi Başlasam Süslenmeye 5:30a Kadar Anca Hazirlanirim

canım alıştırma oğluşuna şimdiden süslü süslü bak sonra beğenmez seni:1rolleyes:lülülülülülü valla canım aldıysan almışındır kilo falan zaten şunun surasında rahat rahat yiyebileceğimiz kaç gün kaldı önümüzde :1shok::1shok::1shok:yarasın bebişine gelir gelmez sonuçları yaz burayaa.s.a.s.a.s.

CANIM BENİMDE HAMİLE KALDIGIMDAN BERİ
HERKEZ OGLUN OLUCAK DEDİLER
ARKADAN ESKİ HALİM GİBİYİM(ZATEN KALCALIYDIM YANİİİ)
ÖNDE DE SANKİ SİVRİ Bİ TOP YERLEŞTİRMİŞSİN GİBİ DURUYO
CIKARIP ALSAN BİŞEY YOK YANİ
AMA DOKTORUM %100 KIZ DEDİ
GERÇİ HERKEZ HALA Bİ İSRARLA BU KIZ DEGİL ERKEK DİYE KONUŞUYO
BENİMDE KAFAM KARIŞIYO.
İLK HAMİLELİĞİMDE COK FARKLIYDIM.KARNIM BİLE COK DEGİŞİKTİ KIZIM OLDU
BU AP AYRI HERŞEYİ KARNIM DA AMA YİNE KIZ:teytey::dance::teytey:

aynen canım bende senin gibiyim sivri bir karnım var banada herkes oğlun olucak senin diyolar.
banada doktorum %99.9 kız demişti. ama ister istemez aklım karışıyoo sinir oluyorum..
yaa erkek olursa diye aklımdan geçmiyo değil hanii... ya bide herşeyini aldım hep kız şeyleri ya erkek olursa..:1no2:

CANIM BANA DA HERKES KESİN SENİN ERKEK OLACAK DİYOR HALA ÖYLE DİYORLAR AMA BEN 2 DOKTORA GİTTİM İKİSİDE KIZ DEDİ HAYIRLISI HEPİMİZ İÇİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…