bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

Kizlar Geldim Doktordan
Oğlumun Kilosu 1kilo 936 Gr
Boyunu Sormadim
Doktor 4 Gün Kilosu Geriden Geliyo Dedi O Yüzden Biraz Moralim Bozuldu
Yoksa Herhangi Bi Problemi Yok
En Fazla 3 Kilo Doğar Dedi
Herşeyi Yasaklayan Doktorum Herşey Serbest Dedi
Neyse 1 Ay Sonra Tekrar çağirdi Bakalim Ozaman Kaç Kilo Doğacaği Netleşir
Haa Bu Arada Oğlum Doğum Pozisyonundaymiş Geçen Ay Tersti Doktor şimdilik Normal Doğum Görünüyo Dedi

bozma moralinii maşallah kilosuunaa önemli olan sağlığıı tek problem bu olsunn canımm..
doğunca biz onları besleriz merak etme....:))))))))))

bozma moralinii maşallah kilosuunaa önemli olan sağlığıı tek problem bu olsunn canımm..
doğunca biz onları besleriz merak etme....:))))))))))

TAMAM CANIM BOZMIYCAM MORALİMİ HELE Bİ DOĞSUNLAR BİZ ONLARI TOSUN GİBİ YAPARIZ:1hug:HEM SAĞLIKLI OLMALARI DAHA ÖNEMLİ a.s.

canım ya sen dr ne bakıyon kıne kaç olması gerekıyomus bı kere genelı baz alamazlar herkesın bunyesı farklı ya

seninle aynı haftada gittigimde doktora 2 kilo demişti yine kilosu geri demişti neyse saglıklı olsunda artık gerisi önemli degil benim doktorda herşeyi ye dedi tabi saglıklı şeyler olsun fazla kilo aldırmasın sana dedi altına cizerekten birde ghanelicim neden 1 ay sonraya atmış biz sürekli 15günde bir görüşüyoruz bana 6 haziranda verdi randevuyu doppler ultrasona giricem bende tabi birazda ona canım sıkkın aslında

Canım yaa neymiş bu 4 gun?Bence gayet normal kilosu daha 7 haftan var 3 kiloyu gecer bebişin takma kafana.Hem 3 kilo zaten standartlarda bi kilo gecmese de.

canını sıkma ablam hamileykende ultrasona göre 10 gün geriden geliyor dedi doktor erken dogdu 15 gün önce o halde 3150dogdu.canını sıkma çogu doktor böyle diyor

ghaneli cnm maşallah bebeğine bence çok ii kilosu ne güzel pozisyonunu da almış benimki 2 hafta önce tersti 35. haftada gitcez kontrole o zamana kadar dönsün gerilmeye başlıyorum büyüdükçe dönmesi zor olur diye korkuyorum inşallah benimki de dönmüştür...

ya zaten bikaç gündür göğüs kafesim ööle çook acıyoki büyüdüğü için heralde....

masallah canim bebegine doktoru ne dinlion be
dogunca biz yedirir kilo aldiririz
kilosu az diye saglikli degil demek degil ki
sen SIKMA canini canim
benimki bakalim kac ben hic bilmiom ya beni dusun bi de :)

CANIM VALLA BİLMİYORUM SÜREKLİ AYDA BİR ÇAĞIRIYO.ZATEN HİÇ SEVMİYORUM O KADINI
BURADA YABANCI OLDUĞUMUZ İÇİN İLK ONU BULDUK GİTTİK
SONRADA DAHA DEĞİŞTİRMEDİK
ASLINDA İLGİLENİYO AMA SOĞUK NAVALE RAHAT OLAMIYORUM HİÇ GÜLMÜYOOO
ANLADIN HERHALDE:1hug:

bende tam 32haftada gıttım 15 gun sonra tekrar gel dedı bana bu hafta içi gıdecem mesale

bende tam 32haftada gıttım 15 gun sonra tekrar gel dedı bana bu hafta içi gıdecem mesale

cnm 32. haftanda bebeğinin gelişimi nasıldı? benimde bi sonraki 35. haftamda bende en son 31. haftamda gittim ii diye 1 ay sonraya randevu verdi bakalım bundan sonra sıklaşır heralde randevu süreleri...

oncacım sen de güzel haberlerle dönersin inşallah

benim doktorum çok iyi ya.. Haftada bir gidiyorum. 2,3 günde bir ya o beni arar ya ben onu ararım. Nasılsın diye sorar. Beni gördü mü kadın kimler gelmiş kimler diiye bir bağırıyo, çok mulu oluyor. Beni pof pofluyor pof pofluyor ben mest tabi.. doktorumu çok seviyorum.

Ohhh Ne Güzel Bidişim Bizimkide Sanki Doğduğuna Uşanmiş Gibi
Ha Benim 4 Hafta Sonra Randevum Var Yani 36.haftada

biraz önce doktordan geldik
kızım maşallah çok guzeldi...bakışları çok ciddiydi, bize kök söktüreceğe benziyor...
kilomuz 1800gr olmus...normalden 1 hafta önce gidiyor...buyuk ihtimalle dogum 19-20 temmuz arası olur dedi doktorum...
1 ay sonraya randevu verdi...28 haziranda gidicez diğer randevumuza...

oncacım maşallahh kızınaaa kilosuu da yerindeee............
allah nazarlardan saklasın inşallah...
doğum tarihinizde ortalama belli olmuş gözün aydın canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…