biraz önce doktordan geldik
kızım maşallah çok guzeldi...bakışları çok ciddiydi, bize kök söktüreceğe benziyor...
kilomuz 1800gr olmus...normalden 1 hafta önce gidiyor...buyuk ihtimalle dogum 19-20 temmuz arası olur dedi doktorum...
1 ay sonraya randevu verdi...28 haziranda gidicez diğer randevumuza...
Kizlar Son Adet Tarihini Adetin Ilk Gününe Göremi Yoksa Adetin Bittiği Güne Göremi Hesapliyosunuz
bende biraz önce geldim doktordan %100 kız dedi doktor artık içim rahat eminim:)saglıgı çok şükür yerindeymiş,kemikleri normalden uzun ve iriymiş.suyuna dikkat et azalma var dedi üzüldümkilosu 1735 gr'mış boyu 45 cm,32 haftalık görünüyor muhtemel doguma 19 temmuz dedi her ultrasonda farklı tarihler çıkıyor anlamıyorum
bende biraz önce geldim doktordan %100 kız dedi doktor artık içim rahat eminim:)saglıgı çok şükür yerindeymiş,kemikleri normalden uzun ve iriymiş.suyuna dikkat et azalma var dedi üzüldümkilosu 1735 gr'mış boyu 45 cm,32 haftalık görünüyor muhtemel doguma 19 temmuz dedi her ultrasonda farklı tarihler çıkıyor anlamıyorum
canım hadi gözün aydın maşallah bebeğine uzun boylu olcak desene...a.s.
zaten bu dr.ları bi anlasak bana bi ileri bi geri diyo insanın kafasını bulandırmaktan başka bişi değil....
arzu ela senin bebisede masallah canim ..görmemisim:asigim:
kiz bebekler daha bi hafif gibi sanki..dikkatimi cektide .. benim ki tosun gibi..
gerci alev senin kizda siskoydu demiii :roflol:
arzu ela senin bebisede masallah canim ..görmemisim:asigim:
kiz bebekler daha bi hafif gibi sanki..dikkatimi cektide .. benim ki tosun gibi..
gerci alev senin kizda siskoydu demiii :roflol:
bide hilmiyecim dikkatimi çeken hem bebeklerimiz tosun hem bizim aldığımız kilolar 5-6 kilo:teytey::sm_cool::teytey:...galiba garipler ne bulsalar stok yaptılar kendilerine içerde....:icecream::icecream::icecream::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?