bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

onca canım maşallah bebiş kilolu bak 1 haftada önden gidiyo. ayy valla bende çok merak ediyorum kilosunu boyunu 1 ay önce gitmiştik 1500 gramdı. şimdi ne kadar oldu acaba yaa. ve doktor randevumuz haziranın 10unda üffff daha çok var kilo almışmıdır sizce kızlar hıııı:uhm::uhm:zaten randevudan 20 gün sonrada doğum olcak mutlaka 3 kilo felan olması lazım dimi kızlarrr:uhm::çok üzgünümlurmukiii

kızlar cogunuzun hala 1 ayda bir randevusu doktorunuza söyleyin canım ne bu böyle biz 31 haftadan sonra 15 günde bir görüşmeye başladık ve cok cabuk geliyor daha bu carşamba gittim 6 haziranda diger randevumda böyle daha iyi oluyor cabuk geciyor 1 ay beklemek cok zor.

canım maşallah bebeğine ben de tam 30+6 da gitmiştim ve 2100 gr dı, buna göre 31+3 e uygun demişti dr. yani 4 gün büyük demişti...anlamadığım şey dr.lar bu gün olayını neye göre karar veriyolar acaba ultrason cihazlarında her haftaya uygun kilo aralıkları varsa bu farklılıklar nerden kaynaklanıyor ...keşke aramızda bir kadın doğum dr.olan hamiş olsaydı...bak kafama takıldı şimdi...

kızlar bide bebeğin gelişim durumu doğum vaktini değiştirirmi gerçekten yoksa sata göre mi değerlendirmek daha doğru olur?

Kizlar Son Adet Tarihini Adetin Ilk Gününe Göremi Yoksa Adetin Bittiği Güne Göremi Hesapliyosunuz

canım ultrasonda baktıgında resim veriyor ya orda en son adet tarihim yazıyor, onun karsısındada 27 temmuz yazıyor...cihazda bebeğin gelişimine göre bir tarih veriyor...ordada muhtemel dogum tarihi 19 temmuz yazıyordu...bu her gidişte farklı olabliyor...öncekinde 3-4 gun arkadan geliyordu...en son doktora gittiğimizden beri hergun sutume yumurtama yogurduma meyveme çok dikkat ettim...bende asırı kilo aldım ama bebişimede yaramıs...dotkorum kilosu normal aralıklarda dedi...ne fazla ne de az dedi...daha dönemeiş...kafası tam yukarda ama daha zamanı var...döner dedi...

bende biraz önce geldim doktordan %100 kız dedi doktor artık içim rahat eminim:)saglıgı çok şükür yerindeymiş,kemikleri normalden uzun ve iriymiş.suyuna dikkat et azalma var dedi üzüldümkilosu 1735 gr'mış boyu 45 cm,32 haftalık görünüyor muhtemel doguma 19 temmuz dedi her ultrasonda farklı tarihler çıkıyor anlamıyorum

canım hadi gözün aydın maşallah bebeğine uzun boylu olcak desene...a.s.

zaten bu dr.ları bi anlasak bana bi ileri bi geri diyo insanın kafasını bulandırmaktan başka bişi değil....

maşallah canımm allah nazarlardan saklasın...
sende bol bol su içç hiçbişey olmaz allahın izniylea.s.

oncacim masallah bebisine canimm.. cadi olacak adasu teyzesi gibi :)))))))
saka bi yana ..allah hepimizin yavrularini nazarlardan saklasin .. hepsi toparladi masallah..

arzu ela senin bebisede masallah canim ..görmemisim:asigim:
kiz bebekler daha bi hafif gibi sanki..dikkatimi cektide .. benim ki tosun gibi..
gerci alev senin kizda siskoydu demiii :roflol:

canım hadi gözün aydın maşallah bebeğine uzun boylu olcak desene...a.s.

zaten bu dr.ları bi anlasak bana bi ileri bi geri diyo insanın kafasını bulandırmaktan başka bişi değil....

sagolasın.oglumda normalden uzun heralde kızımda öyle olcak.dogru söylüyorsun bi ileri bi geri diyolar boşver biz takmayalım kafamıza allah saglıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

kiz bebekler daha bi hafif gibi sanki..dikkatimi cektide .. benim ki tosun gibi..

ay aşk olsun çokmu zayıf kız bende normal diye seviniyodum bak şimdi canım sıkıldısenağlama

he walla canım ya 3 hafta önce 2100 gr.dı kızlar zayıf olur derler ama bizimkisi nie bööle laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
sağlıklı olsun da beraber yürüyüşe çıkarız eritiriz fazlalıkları:roflol::roflol::roflol:
tabi doğuma kadar ne kadar olurlarki korkmuyo da değilim hani:1shok::1shok:::

bide hilmiyecim dikkatimi çeken hem bebeklerimiz tosun hem bizim aldığımız kilolar 5-6 kilo:teytey::sm_cool::teytey:...galiba garipler ne bulsalar stok yaptılar kendilerine içerde....:icecream::icecream::icecream::asigim:

arzu ela yok kizz iii iii.. sisko kizlar makbul deil bu devirde :roflol::roflol:

u2rem allah iyiligini vermesin kiz cok güldüm :)))) ana kiz sisko sisko gezersiniz :)))) bende sisko oglumu alirim yuvarlana yuvarlana havalaniriz >:)))))

ama belli olmaz yha..doktorlarin tahminleri cogu zaman tutmuyomus..

evet cnm ya ultrasonda bebeğin bazı ölçümlerine göre ortalama bi kilo söylüyolar içerde tartma şansları yok tabi bi arkadaşım 3500 gr bebek beklerken 2750 doğum yaptı yanılma payı bazen çok fazla olabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…