bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

kızlar bende tam 32'de gittim kilosu 2034gr'dı doktor maşallahı var sizin bebeğin dedi :))) artık 15'de bir gideceğim sonra haftada bir dedi bebek baş aşağı dönmüş normal istediğim için bir test varmış bakteri testi onu yapacak bir dahaki sefere şimdilik hersey harika 37 haftaya kadar çalışabilir raporumuda aldım inşallah bundan sonrasıda güzel geçer hepimiz için kızlar

ben sizlerden hafta olarak ilerdeyim ama benim oğluşum haftasına göre küçük sanırım...34+3iken 2250 grdı.süte yüklendim,günlük süt miktarımı 800gr a çıkardım.daha fazla meyve tüketmeye gayret ediyorum..annemi şimdi daha iyi anlıyorum.her rejim yaptığımda zorla yemek yedirirdi.ben daha karnımdayken kilolu olsun istiyorum

ben de bugün (32 hafta dolumunda) gittim. sat a göre uyumlu. kilosu 1900 gr mış, ama boyunu söylemiyor benim dr.um.

maşallah meralcimm bende çarşamba gidicemm çok korkuyorum ama geçen sefer salak adam yanlış bakmıştı :çok üzgünüm:ya sizlerle paylaşmıştım ne dediğinii ya gene öle olursa die kendi kendimi yiyorum şu çarşamba gelsede rahatlasakk inş bişi çıkmaz kızlarrr dua edin benim için gerçi koskoca profesör bebeğin çok sağlıklı dedi ama genede korkuyorum işteee....(çok üzgünüm:

febicim üzülme canımm bebeğin sağlıklı olsunn önemli olan o canımm son zamanlar çok kilo alıolarmış hiç takma kafana canım...:asigim::1hug:

maşallah canım bebeğine doktorlara hiç bakma canım hiç moralini bozma senn daha doğumumuza var alırlar bebişler kiloalrı merak etme canımm:1hug:

çok sewindim oncacımm bebeğinin sağlıklı olmasına ne mutlu sana...a.s.

gözün aydın canımm çok sewindimm doktorlara aklımız ermiyo walla tam açıklamada yapmıolar sinir oluyorum wallahii aydınlatsalarr ii olacak ama yapmıolar işte...

kızlar kımse uzulmesın bebısım zayıf dagacak dıye benım akraba 2700 dıgum yaptı sonra bebek 2500 dustu 15 gun içinde yarım kılo aldı ve bu bebek gununden 1 hafta once geldı

kızlar tüm bebeklere maşallah hepsinin sağlığı sıhhati yerinde Rabbim doğumlarını da kolay nasip etsin...birbirimize dua edelim...

benim bir sonraki muayenem 4 haziran o zaman 35+1 olacağız teyzeleri koccaman olmuş olacağız inşallah şimdiden büyüdüğünü belli ediyo zaten hareketleriyle...

kızlar sizlerin bir sonraki kontrolleriniz ne zaman?a.s.

Son düzenleme:
kızlar ben yarın gidicem dua edin benim içinn bişi çıkmasın bebeğimde çok korkuyorum wallahii hayırlı hbrlerle gelirim inşallah...

canim sen o doktoru degistirmedinmi hala :uhm:
be adami her gördügümde üstüne atlayasim gelir ..aklima geldikceklava:

kızlar ben yarın gidicem dua edin benim içinn bişi çıkmasın bebeğimde çok korkuyorum wallahii hayırlı hbrlerle gelirim inşallah...

hadi inş. hayırlı haberlerle gelin .. ben de 7 haziranda gidicem .. inş. kızım biraz kilo alır da benim de içim rahat eder .. :çok üzgünüm:

bende bugün gidicem ..tr saatiyle 4 te..
:asigim: coook ösledim kuzumu.. en son yanaklari dombik dombik ti.. simdi doktor 3 kilo derse sasirmicam :roflol:
aksam üzeri gelirim heralde eve..
Şeniz

30 haftasını doldurduğumuz gün kontrole gittiğimizde 1650 grdı kızım.şimdi 32 hafta sı bitti.yani iki hafta geçti.tahminim 2 kiloya yakın olmuştur.çümkü bi önceki ay 850 grken 1650ye çıkmıştı 1 ay içinde.bilgisayarım bozuktu ve sizlerle paylaşamadım üzgünüm.çok sıkıcı günlerdi.1 aydır kadınlar kulübü yokkkktuu.

canim sen o doktoru degistirmedinmi hala :uhm:
be adami her gördügümde üstüne atlayasim gelir ..aklima geldikceklava:

değiştriemedim hilmiyecim çünkü hastanede bitek o var klava:yarın gene o bakıcak büyük ihtimalle işte memleketinden ayrı olunca mecbur kalıosun bunlara gitmeye bakalım yarın gidip görücezz ne olup bitecekktatlicadiarzu

hayırlıı hbrlerle gel sende hilmiyecimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…