Ben de şimdi geldim doktordan.. Çok şükür bebeğim iyiymiş. 30+6'da 1690 gr geldi. Başaşağı da dönmüş. Herşey gayet güzel dedi. Sadece kilo konusunda beni uyardı ve diyetisyene görünmemi istedi. Bu ay 4 kilo almışım((( iki ay başına 4'er kilo daha alırsan işimiz zor dedi. saat 16:30'da diyetisyenle randevum var. adama gitmeye yüzüm de yok. çünkü gebelikten önce zaten gidiyordum ve güzel kilo vermeye başlamıştım ama hamile kalınca bıraktım. üstelik adam ne iyi işte beraber devam ederiz ve gebelikte de çok kilo almazsın demişti. ama ben varya ben tam sopalık ben devam ettim mi, etmedim tabi...
aayyy maaşallah yaaa... aramızda 3 gün var sadece ama benim kızım 30+3 de 1350 gr:çok üzgünüm: ooofff yaa 1,5 kg olmuştur diyodum ama hayal kırıklığına uğradım .. ama internette yazılana göre bebek genetik özelliklerne göre ihtiyacı kadar besleniyormuş ne kadar yersem yiyeyim o minyon bir bebekse yine öyle olacak yani.. sonuçta annesi de babası da minyon kızım da ufak tefek olcak gibi .. doğuma kadar 3 kg olsa bari..neyse bayağı üzüldüm doktor 1350 diyince ama şimdi düşünüyorum da sağlıklı olsunlar da napalım.. cimcimem benim :asigim:
Kizlar Geldim Doktordan
Oğlumun Kilosu 1kilo 936 Gr
Boyunu Sormadim
Doktor 4 Gün Kilosu Geriden Geliyo Dedi O Yüzden Biraz Moralim Bozuldu
Yoksa Herhangi Bi Problemi Yok
En Fazla 3 Kilo Doğar Dedi
Herşeyi Yasaklayan Doktorum Herşey Serbest Dedi
Neyse 1 Ay Sonra Tekrar çağirdi Bakalim Ozaman Kaç Kilo Doğacaği Netleşir
Haa Bu Arada Oğlum Doğum Pozisyonundaymiş Geçen Ay Tersti Doktor şimdilik Normal Doğum Görünüyo Dedi
biraz önce doktordan geldik
kızım maşallah çok guzeldi...bakışları çok ciddiydi, bize kök söktüreceğe benziyor...
kilomuz 1800gr olmus...normalden 1 hafta önce gidiyor...buyuk ihtimalle dogum 19-20 temmuz arası olur dedi doktorum...
1 ay sonraya randevu verdi...28 haziranda gidicez diğer randevumuza...
bende biraz önce geldim doktordan %100 kız dedi doktor artık içim rahat eminim:)saglıgı çok şükür yerindeymiş,kemikleri normalden uzun ve iriymiş.suyuna dikkat et azalma var dedi üzüldümkilosu 1735 gr'mış boyu 45 cm,32 haftalık görünüyor muhtemel doguma 19 temmuz dedi her ultrasonda farklı tarihler çıkıyor anlamıyorum
maşallah meralcimmbende çarşamba gidicemm çok korkuyorum ama geçen sefer salak adam yanlış bakmıştı :çok üzgünüm:ya sizlerle paylaşmıştım ne dediğinii ya gene öle olursa die kendi kendimi yiyorum şu çarşamba gelsede rahatlasakk inş bişi çıkmaz kızlarrr dua edin benim için gerçi koskoca profesör bebeğin çok sağlıklı dedi ama genede korkuyorum işteee.... ( çok üzgünüm:
kızlar ben yarın gidicem dua edin benim içinn bişi çıkmasın bebeğimde çok korkuyorum wallahii hayırlı hbrlerle gelirim inşallah...
kızlar ben yarın gidicem dua edin benim içinn bişi çıkmasın bebeğimde çok korkuyorum wallahii hayırlı hbrlerle gelirim inşallah...
canim sen o doktoru degistirmedinmi hala :uhm:
be adami her gördügümde üstüne atlayasim gelir ..aklima geldikceklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?