bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

saol tatlim .. insallah..
ben zaten genelde hic korkmuyorum doktora giderken .. pozitif gidiyorum zaten ..acmayada alistim :roflol: ondanda cekinmiyorum artik ehü :tatlicadiarzu
tatlicadiarzu

alemsin walla benimde bu ara akıntım çoğaldı daha fazla gelio normalden ya sizdede ölemi kızlarr acaba diyorum rahimimde açılmamı var hani son aylar ya artıkk doktora sormayada çekiniyorum ya aç bakalım derse die:))

ben özelede,devlet hastanesinede gidiyorum.ikisindede hiç alttan muayene istemediler.sadece bir kere acile gittiğimde istemişlerdi,onuda ben kabul etmemiştim.cuma günü randevum var,bakalım bu defada kurtulacammı?

Ayy Kizlar Benimde Büyük Korkularimdan Biri Her Defasinda çik çatala Bakicam Diycek Diye ödüm Kopuyo Ama şuana Kadar öyle Bişey Olmadi Inşallah Doğuma Kadar Bakmaz Ben çoooookkkkk Utanirim Yaa

kızlar geldimm.. 2000 gram olmuş kızım.. boyu haftasıyla uyumlu dedi ama söylemedi.. bu arada makatmış gelişi hala.. 37.haftada düzelmezse sezeryana gün vericem dedi..

zinedila askito hayırlı haberler alırsınız inşallah...
gerçi askito sen gelmişsindir kız nerelerdesin bakemm...

inşallah gelincikcim bakalım yarın görücezz çok sıkılıyorum walla bi geçse yarın rahatlıcaz hayırlısı inşallah...

gözün aydın nurcancım sewindim senin adına...

ay anca girebildim nete ..hemencecik yazayim.. kontrolümüz vardi bugün ..:dance:

doktordan geliyorum kizlar..Pa$amizz kocamaaaaaaan olmu$$.. 43 cm ve 2200 gram
böyle devam ederse 3,5 4kg gibi dogarmis ..
büyük bir bebek oldugunu söyledi.. allah dogumda kolaylik versin .. dombili dombili hepsi :roflol:

Bu iki hafta önceydi kizlar..
su anda 46 cm ve 2360 gram
aslinda daha fazla bekliodum ..ama doktor normal dedi gelisimini..
bu arada dogum tarihi 3 gün geri cikti ultrasonda yani 09.07.08 veeee bu benim dogum günüm yha benim dogum günümde dogmasini hic istemiyorum kafamçokkarıştı

bende gittim bugun sordum gecen kac kiloydu diye dedi ki
1kg 600 yapiomus en son ultrasona girdigimde yani 15 mayis da simdi belki 1kg 800 yada biraz daha fazla olmus olabilir
ama herseyi iyimis cok sukur ole dedi ve hala kafasi asagidaymis bakalim

kızlar geldimm.. 2000 gram olmuş kızım.. boyu haftasıyla uyumlu dedi ama söylemedi.. bu arada makatmış gelişi hala.. 37.haftada düzelmezse sezeryana gün vericem dedi..

canim benim masallah bebisine
insallah kizin dönerde ..normal dogum yaparsin..
ben sezeryana cok karsi biri olarak sezeryan yapmak zorunda olanlara üzülüyorummm..
allah yardimcin olsun..:asigim:

kızlar bende 36. haftamda gittim yani gectiğimiz çarşamba boyu 47 kilosuda 2735gr dı ama az dimi ya sanki doktor haftsına göre önde dei ama 2 hafta sonra doguracamı düşününce sanki 3300 falan gibi geliyo
bizim ablamız 3800 dü tombişti kendimi süte peynire verdim belki işe yarar
bu arada hilmiyecim bende cok karşıydım sezeryana
ve arkadaşımda benim sayemde cesaret edip normal yaptı
ama ben tam günüme 1 gün kala 40 derece ateşle dudaklarım morarmış bi şekilde hastaneye gittim kızım kakasını yapmıştı
o yüzden ateşlenmiştim kalp atışları birden düzensizleşti
vee acil sezeryana aldılar
o yüzden RABBİM gönlüne göre nasib ederde normal yaparsın canım
bide benim catım cok genişti 4 kiloya kadar rahat dogurursun demişti doktor
ama dogumdan cıkınca eşime normal dogum zor olurdu bebeğin yanakları cok toplu demiş :roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
askito daha kilolu bekliyordum efe beyi neyse bu kilosuda evet haftasına göre gayet iyi bizim okadar bile degildir zati

aman da aman mıllet gıtmısde gelmıs dun çatladım gece gıremedım ınternet yavastı maaşallah kızlar bebışlerınız gayet ii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…