bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

kızlar bende 2 hafta önce yani tam 30 haftalıkken doktora gittiğimde kilosu 1890 çıktı ve doktor 2 hafta önden gittiğini söyledi.doğum tarihini etkilemezmiş ama doğum kilosunu etkilermiş ben normal doğum yapmak istiyorum inşallah maksimum 3,5 falan olur yaa.

maşallah askitocumm bizde şimdi geldik doktordan bebişim sağlıklımış dünyalar benim oldu wallahi nasıl rahatladım anlatamam 34 haftalık çıktı ultrasonda normalmiş ama kilosunu sölemedi ya sinir oldum çok merak ediyodumm ama sormadım artık bende sağlıklı ya önemli olan o 3 hafta sonra tekrar çağırdı doktorumm herhalde o zaman muayene etcek alttan sanırsamm yandık:))

kızlar maşallah bebişleriniz gayet iyi.gerçi ben iyi demesem nolur,sonuçta doktor hiçbirinize olumsuz bişey söylememiş Allah'a şükür.çok sevindim sizlerin adına...benimde cuma günü kontrol var.bakalım biz nasılız???

aşkitocum sen benim kızıma zayıf dedin ama senin oglunla aynı boyda:)şaka bi yanada maşallah kilosu falan iyi.sen kaç haftalıksın şimdi?

canim benim masallah bebisine
insallah kizin dönerde ..normal dogum yaparsin..
ben sezeryana cok karsi biri olarak sezeryan yapmak zorunda olanlara üzülüyorummm..
allah yardimcin olsun..:asigim:

benim iki doğumumda normaldi aşkito benim hastalığım dışında zor olmadı doğumlarım..inşallah döner canım bende sezeryan istemiyorum

kızlar ne güzel herkesin bebişleri gayet sağlıklı... anneler de sağlıklı... daha ne istenir ki. inşallah doğuma kadar böyle gideriz. tüm bebişlere maşallahhhh

bende bugun doktordan geldim hala ayda 1 kez görüşüyoruz bebişim dahada kocaman olmuş 2 600 kılosu boyunu sormadım ama uzun olucak dedi doktor.13 gün öndeyizz ben hala küçük görüyodumm bebişimi maşallah tombiş olucakk

Son düzenleme:
oyle olucak galiba gelinciğim 25 günde 1 kılo 200 gr almış. 4 kılo olur diyor doktorum.ozman normal doğum riskli dedi.bakalım inşallah normal doğum olur..

meraklı maşallah canım,senin kilolar bebişe yaramış,nazar değmesin...

bizde dün doktora gittik.herşey normalmiş Allah'a şükür.boy kilo söylemediler ama 35+6günlük çıktı bebişim ultrasonda.doktor gelişimi çok güzel 1haftada önde gidiyor dedi.sonra nst ye bağladılar.sancılarım çıktı baya bi.çok sıklaşırsa ve geçmezse muhakkak gel dedi.benim kontroller artık 10 güne düştü.

çok saol canım ben benimm maşallah bebeğime:asigim:

canım senin bebişinede maşallah dikkat et sancılarını kontrol et aman az kaldılar zamanında gelsinler:asigim:

maşallah meraklıcım tosuncuk gelicek desene bizimkide kilosunu sölemedi yaa boyu sanırım 46 cm fl sinden hespladım 7 ile çarpınca kilosunu bende çok merak edioyorum ama beklicez artık yapcak bişi yok..

benim bebeğimde 1 hafta önde çıkıyor hepp 34 haftalık çıktı 32+6 günlükken

kızlar bana doktor genelde boy kilo söylemiyor.ultrason ölçümlerine göre bpd,ac,fl sini yazıyor sadece.bari onları yazında bi karşılaştırma yapayım.çok merak ediyorum ben...

09.05.2008 30.05.2008

BPD:80 MM BPD:87 MM

AC:286 MM AC:318 MM

FL:60 MM FL:70 MM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…