bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

Kizlar Nst Gerek Duyulduğunda Mi Isteniyo Ben Hi çektirmedim Doktorda Bişey Demedi.haa Birde Alttan çati Muayenesi Yapildimi

BENDE HİÇ NST YE BAĞLANMADIM ve ÇATI MUAYENESİ YAPTIRMADIM.
SALI GÜNÜ TEKRAR GİDECEĞİM O GÜN 36 + 4 OLACAĞIM.
GELİŞMELERİ PAYLAŞIRIM CANIM.

hoşbuldum arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ederim cvplarınız için kızlar birde kafama takılan bu çatı muayenesi can acıtıyor mu ben bir hafta sonra tekrar muayene olucam doktor kaçıncı haftada çatı muayenesi yapıyor

şevval cnm hoş geldin aramıza bebişinin de maaşallahı var zayıf filan değil kesinlikle .. meraklı , hafsaa kız bebişleriniz kocaman olmuş maaşallah

Kizlar Nst Gerek Duyulduğunda Mi Isteniyo Ben Hi çektirmedim Doktorda Bişey Demedi.haa Birde Alttan çati Muayenesi Yapildimi

bılmıyorum kı canım haberım bıle yoktu nstye gıerecegımden kan tahlılıde vermıstı dr adam dedıkı nstye gırceksınız bende sasırdım:roflol::roflol:

bende girmedim nstye 3 hafta sonra tekrar gidicem 18 i gibi belki o zaman söler girilecek diye bide alttan muayene yapacakmı bakalımm sölemedi bişi ama hayırlısı artık...

Kızlar günaydın...
Benim moralim çok bozuk...Hafta sonu doktora gittim 32.haftamda bebişin kilosu 1600 grammış...Beslemek için ne yapmalıyım...?benneyaptımki

Kızlar günaydın...
Benim moralim çok bozuk...Hafta sonu doktora gittim 32.haftamda bebişin kilosu 1600 grammış...Beslemek için ne yapmalıyım...?benneyaptımki

canım merhaba benim 32 haftamda gittiğimde bebiş 2034 grdı doktor çok iyi dedi maşallahı var dedi bende 2 kilo almıştım 1 ayda onada iyi dedi
ben süt içiyorum haplarımı alıyorum düzenli bol meyva hergün 1 tabak yoğurt hergün 1 muz mutlaka 2 litre su içiyorum bazen 3 bile oluyordur çok hararetim oluyor çünkü birde fazla ayakta kalmamaya çalış birde sol yanına yatıp uykuya dal canım benim söyleyebileceklerim bunlar a.s.

Kızlar günaydın...

Günaydın günce... bence çok geride sayılmaz bebişinin kilosu. benimki de 31. haftada 1690 gr.dı. sonuçta doktorun yanılma payı da var. zaten raporda + -250 gr yazıyor. Ayrıca bir sitede 32. haftada normal değerlerin 1300'den başladığını okumuştum. Ben süte yüklendim bu sıralar. normalde 1 bardak süt içiyordum şimdi yarım litre içiyorum her gün. bazen daha da fazla. işe yarayıp yaramadığını önümüzdeki hafta görecem artık... önemli olan doktorunun ne dediği...

kızlar çok teşekkür ederim ya..Korkumun nedeni eltimde 7 ay önce doğum yapmıştı...ve bebişi 2250 gr doğdu...çok küçüktü...Ben sadece 1 bardak süt içiyorum...hemen hemen yoğurt hiç yemiyor gibiyim...Acaba süt ile youğurt yeterlimi...? Çalıştığım için öğün aramda olmuyor zaten...

canım benim saol da muz kabızlık yapmaz mı acaba?

muz kabızlık yapıyo maalesef.. geçen hafta ben de yemiştim hergün bir tane muz ve zaten müzmin kabız biri olarak epey kurudum diyebilirim. ama şimdi her sabah ve öğleden sonra 3-4 tane kuru kayısı yiyorum ve üstüne bir bardak ılık su içiyorum. o biraz işe yaradı gibi. sen de deneyebilirsin..

canım bende nerdeyse 2 aydır gunde 1/2 litre süt içiyorum, 1 adet muz yiyorum...sütü hiç sevmem,işkence gibi içiyorum...sende mutlaka aralarda sütünü iç ve meyveni ye...ben her sabah meyvemi işe gelirken yanımda getirip,çekmeceme koyuyorum...

kabızlık zaten baslı basına bir dert...demir ilacı,süt,muz,çok aşerdiğim şeftali(şimdi hergun yiyorum) kabız yapıyor ama yapacakta baska bişi yok...

selam kızlar bizde biraz önce konturolden geldik bebişimiz 40cm 1800gr şuan 32 haftalığımız doktorumuz kilosu normal dedi ama bana biraz düşükmüş gibi geldi. bide bebişimiz daha önce dönmüştü kafasın aşağıdaydı ama şuan pozisyon değiştimiş yan yatmış doktor büyük ihtimal sezeryan diyor ben hep normal istemiştim sizce tekrar pozisyon değiştirirmi kızlar?

Kızlar günaydın...

walla seni çok iyi anlıyorum benim kızım da 30+3 de 1350 gr dı .. ben de kızım için yeteri kadar beslenmediğimi düşünüp çok suçluluk duygusu hissettim.. ama bebeklerin genetik özellklerinin kilo alımlarında etkili olduğunu okumuş eşim , bunu duyunca biraz rahatladım .. yani çok aşırı da yesem o kendine yettiği kadarını alıyor ve gerisi bana kilo olarak kalıyormuş.. tabii yeteri kadar süt,meyve,sebze,et yemeye dikkat etmek lazım ..

muz bebeğemi kilo aldırıyo kızlar yoksa faydalımı bende arada bir yiyorumm eğer öleyse hergün yiyeyim bari çocuğuma yarıcaksa eğer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…