muz bebeğemi kilo aldırıyo kızlar yoksa faydalımı bende arada bir yiyorumm eğer öleyse hergün yiyeyim bari çocuğuma yarıcaksa eğer...
selam kızlar bizde biraz önce konturolden geldik bebişimiz 40cm 1800gr şuan 32 haftalığımız doktorumuz kilosu normal dedi ama bana biraz düşükmüş gibi geldi. bide bebişimiz daha önce dönmüştü kafasın aşağıdaydı ama şuan pozisyon değiştimiş yan yatmış doktor büyük ihtimal sezeryan diyor ben hep normal istemiştim sizce tekrar pozisyon değiştirirmi kızlar?
canım muz bebeğe kilo aldırıyor ben hergün yiyiyorum birde magnezyum deposu zaten sanada çok iyi gelecektir mutlaka hergün ye olur mu ?a.s.
kızlar ben de çarşamba kontrole gideceğim 35+ 1 de bakalım kızım ne kadar olmuş
bugün bi yerde okudum gebelik döllenme tarihinden itibaren ortalama 266 gün sürermiş ama insanların tam döllenme tariihleri belli olmadığı için son adet tarihinden 14 gün sonra döllenme olduğu düşünüldüğü için 266+14 sayılıyormuş... döllenme tarihi değiştiği için satları aynı olan kişilerin kimi 38. haftada kimiyse 40. haftada doğum yapıyorrmuş...aranızda tam dölenme tarihini bilen varsa +266 gün hesaplasın ve bakalım ne kadar tutacak....
u2rem ben bılıom 12 ekım hesaplayın bakım
........................................................................................................................................................................................................................kızlar ben de çarşamba kontrole gideceğim 35+ 1 de bakalım kızım ne kadar olmuş
bugün bi yerde okudum gebelik döllenme tarihinden itibaren ortalama 266 gün sürermiş ama insanların tam döllenme tariihleri belli olmadığı için son adet tarihinden 14 gün sonra döllenme olduğu düşünüldüğü için 266+14 sayılıyormuş... döllenme tarihi değiştiği için satları aynı olan kişilerin kimi 38. haftada kimiyse 40. haftada doğum yapıyorrmuş...aranızda tam dölenme tarihini bilen varsa +266 gün hesaplasın ve bakalım ne kadar tutacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?