bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

ay ben bilmiyorum yaa 18 ekimden sonra hergün olabilirr belli bir gün yokk:)))

kızlar benim sat 1 ekim,yani döllenme 15 ekim oluyor demi?

15 ekim + 266=?

matematiği kuvvetli birinden yardım istiyorum...benim kafa pek çalışmıyodasenağlama

kızlar benim sat 1 ekim,yani döllenme 15 ekim oluyor demi?

15 ekim + 266=?

matematiği kuvvetli birinden yardım istiyorum...benim kafa pek çalışmıyodasenağlama

canım satından 2 hafta sonrasını döllenme tarihi olarak alırsan zaten şu anki muhtemel doğum tarihin çıkar ama olay şu ki mesela kimi insan adetten hemen sonra döllenmesi olmuştur ve 40 değil de daha erken doğum yapar satı aynı olan başka birininse döllenme tarihi bi sonraki adet tarihine yakın bi dönemde olmuştur ve 40 . haftayı bile geçebiilir doğum tarihi... bunun gibi bişey yani aynı sata sahip iki kişi döllenme tarihleri farklıysa farklı tarihlerde doğum yapar...

tam döllenme tarihini bilmen gerekioa.s.a.s.a.s.

yarın 16.30 da kontrolümüz var ilk defa bu kadar uzun süre ayrı kaldık en son 30+6 görmüştüm yarın 35+1 olcak offf 1 ay olmuşş:1shok::1shok::1shok::1shok:

ama çook merak ediyorum yaa nasıl oldu bakalım dr.doğumla ilgili bişey diyecekmi doğum pozisyonu aldı mı? doktor 37. haftaya kadar bekleriz demişti dönebilir demişti...bakalım hayırlısı olsun....:teytey::dance::teytey::dance:

hayırlı hbrlerle gelirsin inşallah u2remcimm...

Ya Kizlar Nereden Hesapliyosunuz Döllenme Tarihini Falan Benim Son Adet Tarihim 7 Ekim Buna Göre Ne Zaman Doğum Yapicam

Bizde dün son kontrolümüze gittik oğluşum 2900 gram olmuş doktor yine biraz önde dedi ama zaten 38. haftada doğum olacağı için iri bebek olma riski biraz ortadan kalmış olacak

Bizde dün son kontrolümüze gittik oğluşum 2900 gram olmuş doktor yine biraz önde dedi ama zaten 38. haftada doğum olacağı için iri bebek olma riski biraz ortadan kalmış olacak

canım sen doğum yapana kadar 3 kilonun üstünde olur.. tam ideal kiloda olmuş olur..
ayyy ne kadar az kaldı kızlar.. anlaşılan doğumlar haziranın 15 inden sonra başlıcakk:dance::dance:

canım sen doğum yapana kadar 3 kilonun üstünde olur.. tam ideal kiloda olmuş olur..
ayyy ne kadar az kaldı kızlar.. anlaşılan doğumlar haziranın 15 inden sonra başlıcakk:dance::dance:

Canım ya seninde sezeryan olmayacakmıydı benmi öle hatırlıyorum aslında belli olabilir senin tarihte

ghaneli son adet tarihimiz aynı gün canım berenocum senin bebişede maşallah sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah :1hug:sırnaşık şey

benimde sezeryan 14 temmuz:teytey:ama ben çalışır raporu almıştım doktora göre 4 gün fazla diyor yani şimdi ben 37 haftada çalışamaz raporunu doktorun tarihine göremi alıcam ne zaman çıkıcam ben ya anlamadım senağlama

maşallah berenocumm az kalmış doğumuna hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah oğluşunua.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…