bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

kızlar şimdi doktordan geldik bebeğim 35+1 .haftada 2900 gr mış 4 hafta önce 2100 grdı..:1shok::1shok::1shok:
ultrasona göre 36+5 günlük çıktı boyuda 48-49 cm .... bende 1,5 kilo almışım bir ayda 76,5 olmuşum..:teytey::teytey::teytey:

geçenlerde yaşadığım kasılma da büyük ihtimalle idrar yolları enfeksiyonundan kaynaklanıyomuş idrar tahlilinmde enfeksiyon çıktı yarın idrar kültürü yaptırcaz ve gene antibiyotik kullancam...nst ye de bgn girdim çok saçma bi alettmiş ya bende mucizevi bişey sanmıştım...neyseki bebeğin herşeyi gayet ii çıktı bu ultrason ölçümlerine göre 27-28 haziran çıktı doğum tarihi 10 gün öncesine attı bizi ama dr. sen genede 5-10 temmuz arası bekle dedi dr....

Son düzenleme:
ne antıbıyotıgı kullanıyorsun bendede çıktı bende kullanıyorum alfasılın içiyorum ama solemesı ayıp benı ıshal yaptı tuvaletegıtmekten geberdım

canım akcef kullanmıştım daha önce bu kez sıvı içilecek bişey yazdım dedi kültürden sonra başlayacağız almadık ilacı alınca yazarım şimdi reçeteden de okuyamam ki ne yazdığını:))))

bu arada ben doğru dürüst yemek yemiyorum aslında gün boyunca ne süt ürünleri ne muz ne de bebeğe kilo aldırcak diğer ürünleri tüketmiyoorum bazen akşama kadar yemek yemek aklıma bile gelmiyor bol su ve meyve bide haftada 1 et ürünleri yiyorum mutlaka ilk zamanlar mide rahatsızlıklarımdan 5-6 kilo vermiştim 5.aydan sonra yemek yemeye başladım oda dediğim gibi fazla değil ama dr. genetik faktörlere bağladı babamız 1,95 ve yapılı biraz ben de zayıf sayılmam haniyerimseniben

Son düzenleme:
ya kızlar gerçekten ben hiçbişey yemiyorum yaaaa yesem nasıl olcaktı bilmem hatta etrafımda herkes yemiyorum diye çocuğun ufak doğcak deyip duruyo hayırlısıCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

içime su serptin walla ben de çok yiyemediğim için kızım küçük kaldı diye çok üzülüyodum ..( bu aralar iştahım yok midem rahatsız ishal durumlarım var kendim de kilo alamadım kızımı da besleyemedim pek :çok üzgünüm: ) ben de babası da minyon .. kızımız da bize benzicek öyleyse .. senin kızına maaşallah walla , Allah nazardan saklasın

bende gecen hafta ishalle ve midemden dolayı rahatsızdım zor gerçekten canım ama sakın üzme kendini beslenme tabi ki çok önemli ama tek faktör değil bebeğin gelişiminde....daha büyür annesi sen bikaç hafta sonra gör bebişinia.s.a.s.a.s.a.s.

bakalım doktora gidecem , aslında cmts gitmem gerekiyor ama sabredemiyorum çok merak ediyorum ben iyi değilim yaa kızım da iyi değil sanki.. bu halde minübüse filan da binemem , beklemek zorundayım mecburen yaaa... eşim cmts götürür zaten mobilyacılar da cuma günü geliyolarmış vakit geçer çabucak inş.. walla iyi ki varsınız kızlar sizden destek almasam sabaha kadar zırlardım o kadar moralsizim yani.. a.s. hormonlarıma da bişey oldu galiba çok duygusalım :bbo:

u2remcim canım maşallah tosununa ne güzel büyümüşş öylee.........
kız sen nasıl doğurucan bu tosuncuğu....:roflol::roflol::roflol:

febicim canım sende içini ferah tut...
sen ne kadar yersen ye bebeğin kilosunun senin çok yemenle alakası yok canım...
genlerde çok önemli....
üzülme artık bakimmmm

benim kiz en zayif olan bebek olcak sanirim
neyse saglikli olsun da ben onu sutumle besler buyuturum insallah

ben nasil isim sececem ya bi isimmmmmmmmmmmmm begenemedim gittiiiiiiiiiiiiii

u2remcim canım maşallah tosununa ne güzel büyümüşş öylee.........
kız sen nasıl doğurucan bu tosuncuğu....:roflol::roflol::roflol:

doktor doğuma kadar 3500-3600 olur dedi ben de tırsmaya başladım hakkaten nasıl doğururum daha çookkk büyürse neyse hayırlısı olsun bakalımmmmyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

çorumlu ben aslında ayşe ismini seviyorum annemin ismi de ondan :1rolleyes::sm_cool::1rolleyes: bence yanına bi isim daha ekle AYŞE NAZ , AYŞE SENA gibi ne bilim içine sinen bir isim yok mu yawwww:teselli::

hafsacım idrar yolları enfeksiyonu için dr.un yazdığı ilacı aldım bgn adı monurol tek içimlik toz antibiyotik...gece son idrardan sonra sulandırılıp içilecekmiş.... bakalım 3 gün sonra tekrar idrar tahlili olcam umarım düzelir...dr. sancı yapar idraar yolu enfeksiyonu ve erken doğuma neden olabilir dedi...

u2rem maşallah güzelim yaa.yakın bizim bebişler.2200 gr benim zillide.senin haftanda yakalarmıyız acep.fisfisfis:1no2::roflol:şaka bi yanada febicim yavlum drum bana 3 ile 3500 arası doğan bebekler makbuldur çok kilolu olması ii değil.kiloyla sağlığı kıyaslama dedi.hem doğurmasıda kolay olur.tabiii u2remin dediği gibi genetikte çok önemli her tosun bebekte sağlıksız olucak die bi şeyde yok.amaaannn kiloyu dert etmeyin kızlar.zaten hemen büyüyolar.daha ii ya mini mini zamanı çok olurr ne güselll:sm_cool:

bide çorumlu ayşeyi istiyodun kaliba yanınada bi hatun ekle.bence hoş olur AYŞE HATUN.
Bide bende zeynep ismini çok seviyorum ama anamın adııı.benim kızda elif azra olucak.bi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…