canım akcef kullanmıştım daha önce bu kez sıvı içilecek bişey yazdım dedi kültürden sonra başlayacağız almadık ilacı alınca yazarım şimdi reçeteden de okuyamam ki ne yazdığını:))))
bu arada ben doğru dürüst yemek yemiyorum aslında gün boyunca ne süt ürünleri ne muz ne de bebeğe kilo aldırcak diğer ürünleri tüketmiyoorum bazen akşama kadar yemek yemek aklıma bile gelmiyor bol su ve meyve bide haftada 1 et ürünleri yiyorum mutlaka ilk zamanlar mide rahatsızlıklarımdan 5-6 kilo vermiştim 5.aydan sonra yemek yemeye başladım oda dediğim gibi fazla değil ama dr. genetik faktörlere bağladı babamız 1,95 ve yapılı biraz ben de zayıf sayılmam haniyerimseniben
içime su serptin walla ben de çok yiyemediğim için kızım küçük kaldı diye çok üzülüyodum ..( bu aralar iştahım yok midem rahatsız ishal durumlarım var kendim de kilo alamadım kızımı da besleyemedim pek :çok üzgünüm: ) ben de babası da minyon .. kızımız da bize benzicek öyleyse .. senin kızına maaşallah walla , Allah nazardan saklasın
bende gecen hafta ishalle ve midemden dolayı rahatsızdım zor gerçekten canım ama sakın üzme kendini beslenme tabi ki çok önemli ama tek faktör değil bebeğin gelişiminde....daha büyür annesi sen bikaç hafta sonra gör bebişinia.s.a.s.a.s.a.s.
u2remcim canım maşallah tosununa ne güzel büyümüşş öylee.........
kız sen nasıl doğurucan bu tosuncuğu....:roflol::roflol::roflol:
masallah alevcim..
fazlada sisirme cocugu cikaramican:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?