u2rem maşallah güzelim yaa.yakın bizim bebişler.2200 gr benim zillide.senin haftanda yakalarmıyız acep.fisfisfis:1no2::roflol:şaka bi yanada febicim yavlum drum bana 3 ile 3500 arası doğan bebekler makbuldur çok kilolu olması ii değil.kiloyla sağlığı kıyaslama dedi.hem doğurmasıda kolay olur.tabiii u2remin dediği gibi genetikte çok önemli her tosun bebekte sağlıksız olucak die bi şeyde yok.amaaannn kiloyu dert etmeyin kızlar.zaten hemen büyüyolar.daha ii ya mini mini zamanı çok olurr ne güselll:sm_cool:
hafsacım idrar yolları enfeksiyonu için dr.un yazdığı ilacı aldım bgn adı monurol tek içimlik toz antibiyotik...gece son idrardan sonra sulandırılıp içilecekmiş.... bakalım 3 gün sonra tekrar idrar tahlili olcam umarım düzelir...dr. sancı yapar idraar yolu enfeksiyonu ve erken doğuma neden olabilir dedi...
kizlar bugun doktora gittik ve de hersey yolunda gorunuyor dedi doktor. tansiyonum ve kilom iyi. odem yokmus. kizim iyimiş. keyfi yerinde dedi doktor bak gülümsüyor dedi. yerim ben onu yaaa. dudakları, ağzı, burnu, gözleri seçiliyordu. dudakları yaprak gibi, kızlar yaaa çok güzel geldi gözüme...
sanki bir melek gibi. kırk bir kere maşallah. çok hoşuma gitti:) kilosu da 2005 gr mış.
kizlar bugun doktora gittik ve de hersey yolunda gorunuyor dedi doktor. tansiyonum ve kilom iyi. odem yokmus. kizim iyimiş. keyfi yerinde dedi doktor bak gülümsüyor dedi. yerim ben onu yaaa. dudakları, ağzı, burnu, gözleri seçiliyordu. dudakları yaprak gibi, kızlar yaaa çok güzel geldi gözüme...
sanki bir melek gibi. kırk bir kere maşallah. çok hoşuma gitti:) kilosu da 2005 gr mış.
Merhaba kızlar dün doktordaydık. Bebeğim 2 kilo 185 gram olmuş boyuda 42 cm iyi dedi doktor. Ama yaramaz oğlum dönmemiş hala kafası yukarda bu ayın sonunda tekrar gidicez inş döner. Son ana kadar dönebilir dedi doktor beklicez bakalım :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?