bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

cnm benimkisi 4,5 haftada 800 gr almış haftada ortalama 150-200 gr gibi seninki de ööle olursa 3000-3500 arası doğar ben de fazlasını istemiom valla...dışarda büyütmek daha iyi:dance::dance::dance:

klasik isimlerde düşünüyorum da Zeynep ve Ayşe den başka benimde sevdiğim isim yok sanki zaten kızımın ismi de Zeynep Dila olacak Allah nasip ederse...

bizde oğluşum kilolu doğsun istiyorduk..doktorum yanlış bir inanış dedi.illaki kilolu doğması demek sağlıklı olduğunu göstermez, normal doğması daha iyi dedi..

bende içtim canım tek doz lımon tadında ve alfasılınde ıçıyorum ben bakalım gececek mı

kizlar bugun doktora gittik ve de hersey yolunda gorunuyor dedi doktor. tansiyonum ve kilom iyi. odem yokmus. kizim iyimiş. keyfi yerinde dedi doktor bak gülümsüyor dedi. yerim ben onu yaaa. dudakları, ağzı, burnu, gözleri seçiliyordu. dudakları yaprak gibi, kızlar yaaa çok güzel geldi gözüme...
sanki bir melek gibi. kırk bir kere maşallah. çok hoşuma gitti:) kilosu da 2005 gr mış.

shpirt canım ikinizinde sağlıklı olmasına çok sevindim...son zamanlarda hatları iyice belirginleştikçe insan daha farklı oluyor....en son ultrasyon resmimizi her yere koydum..bakıp bakıp seviyorum

u2recim maşallah canım bebeğine tosuncuk gelio desene allah nazarlardan saklasın canım
shriptcim seninde bebeğinin ii olmasına çok sewindim canım artık gerçekten herşeyleri belli oluoo çok güzeller yaa allah sağlıkl akucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...

u2recim maşallah canım bebeğine tosuncuk gelio desene allah nazarlardan saklasın canım
shriptcim seninde bebeğinin ii olmasına çok sewindim canım artık gerçekten herşeyleri belli oluoo çok güzeller yaa allah sağlıkl akucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..:icecream:.

shpirtcim canım herşeyin iyi olmasına sevindim. maşallah kızına kilosuda yerinde....
allah nazarladan saklasın...

u2rem canım maşallah bebişine .. korkma canım benim ilk kız 3750 gram doğdu zaten başı geliyo önce başındaki kilo da o kadar farketmez

shript maşallah bebişine canım ..

tosun temmuz annelerinin tosuncuk beişlerine maşallah

hadi gözün aydın herşey yolundaymış ne güzel darısı başıma ben de iyi haberlerle gelirim cmts doktordan inş.. :smiley-cool:

u2remcim maşallah bebişinee aman aman temmuz bebişleri hep tosuncuk olcak desenize sırnaşık şey

Merhaba kızlar dün doktordaydık. Bebeğim 2 kilo 185 gram olmuş boyuda 42 cm iyi dedi doktor. Ama yaramaz oğlum dönmemiş hala kafası yukarda bu ayın sonunda tekrar gidicez inş döner. Son ana kadar dönebilir dedi doktor beklicez bakalım :sm_confused:

maşallah canım bebeğine........ allah nazarlardan saklasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…