bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

canım maşallah bebişine boyuda kilosuda gayet iyi.................

Kızlar doktordan geldik..

ve malesef tahmin edilen oldu plesentadan bebege giden damarlarda sorun cıktı kuzumu iyi besliyemiyor ve kızımın gelişimi kilosu biraz geriden geliyor cok testlerden gectik bugün bütün günümüz nerdeyse hastanede gecti ve bana baygınlık fenalık geldi uzandım hastanede biraz tansiyon diye şüphelendiler ama tansiyon gayet normal karnım toktu hic bişi cıkaramadılar sonradan düzeldim şimdi iyiyim kızımın suyuda azmış hala offf yaa hayırlısıyla bir dogursak kızlar ne isterim başka :çok üzgünüm: kızımın kilosuda 2350miş kızlar
Artık doktorumuzla her hafta görüşmeye başlıyoruz. haftalık görüşmeler sizde de başladımı ? yaa bu sefer gittigimde hastane beni cok gerdi kızlar orda durmak istemedim biran önce cıkmak istedim ama daha fazla hastanede kalmama neden oldu nst de baglamadı doktor bakalım haftaya ne diycek benneyaptımki

canım kızın bayaa bi toparlamış kendini...
150 gram daha aldığı zaman bi sorun olmaz canım..
doğduğundada sen zaten çok iyi beslersin...a.s.

öyle diyosunda gelincik minicik bişi olucak yaa 3 kilo yada 3500 olsun diyyorum biraz tutulabilicek kıvama gelsin ben hic tutmazdım minacıkcık bebekleri şimdi benim kızım minik doktor bu haftayıda atlatsın sorunumuz kalmaz dedi hayırlısı tabi ama gün gectikce su azalıyor ben iciyorum su azalıyor anlamadım gitti

arzucum önünde en az 2 hafta var bence daha da toparlanır bebeğin ki şu an da ii maşallah...doğsa bile 1 ay içinde normale döner kilosu merak etme sen...ya bi de ultrason değerlerinde sapma çok oluyormuş özellikle son aylarda...sen merak etme hele bir sağlıkla doğsun bebişin dışarda tosuncuk olur o....a.s.a.s.a.s.

canım az kiloda doğan çocuklar daha çabuk toparlanırmış. ancak 1-2 ay sıkıntı çekersin. sonra tosun olur çıkar görürsün...
senin için önemli olan şimdi çocuğunn suyu ona dikkat et. bol bol su içmeye bak...
ama haftada bir doktora gitmen çok iyi olmuş....

canım bebişin zayıf doğsada (ki daha 2_3 haftan var.en az 2500 gr doğar.o da zayıf sayılmaz.sen sıkma canını) doğduktan kısa bir süre sonra hemen toparlanır.sürekli kilo alır.hem önemli olan sağlığı,kilosu değil.herşey yolundaysa kilosunu dert etme...
sadece bol bol su iç,sıvı şeyleri çoğunlukla tüketmeye çalış.katkılı meyve sularını falan fazla içme ama...

Adasucum benim bebişimde 2 hafta once 2.200 du.Uzulme o kadar da dusuk değil kilosu yaa saglıklı olsun da dogunca bolca beslersin bebişini suyu bol bol iç ki susuz kalmasın bebeğin bi de muz kilo aldırıyomus bebege muz ye.Gecmiş olsun tekrar.

canım moralini yüksek tut ne olur. bak benim bebişler seninki kadar olsa diye dua ediyorum ben. senin kızın normal maaşallah dirençli doğsunda kilosu az olsun mühim değil.benim yeğenim 2300 prematüre doğdu yaşıtlarını geçti bile.

Adasu Canim Moralini Bozma Herşey Yoluna Girer Inşallah Benimde Bebiş 4 Gün Geriden Geliyo Ama Napalim Sağlikli Olsunlarda Keşke Zayif Doğsunlar

adasu canim korkma daha alir kilo
zaten ne guzel kilosu iyi bence
sen korkma allahin izniyle zaten ne kalmis bak sana iki hafta icinde kilo alir merak etme
zaten dogunca sen onu dogurursun ne guzel tosuncuk olur

adasu son haftada birden kilo alıyorlar eltiminki bir haftada 1 kilo aldı gerçekten.yumurta,yogurt,süt kilo aldırıyor diyorlar bol bol tüket.canınıda sıkma küçük doganlar tosun gibi oluyor benimki 3700 dogdu ama tosun olmadı hiç bir zaman.kızınıda alırsın kucagına korkmadan annelik içgüdüsü kendinden başkasına güvenemezsin bile:)

hiç üzme kendini hayatım benim kızım 38. haftasında artık benden beslenemediği için 2100 gr doğdu.ama çok sağlıklıydı küveze falan koymadılar canavar gibi yapıştı valla memeye.inan 3500 kilo doğupta küvezde olanlar vardı..önemli olan sğlıklı olmasıççzaten doğunca çabuk toparlıyoprlar kızım ilk ay 1700 gr almıştı.hepinize hayırlı doğumlar kızlarrrŞeniz

adasucugum ben daha yeni gordum senin yazdıklarını
sakın kendini uzme...bebeginin masallahı var bence benim arkadasim 2 kilo 100 gr la dogum yaptı, hemencecik toparladı kendini bebisi..
hem zayıf degil bence masallah
kız cocugu sonucta cıtı pıtı olur ne gusel :)

Arzucum hiç üzülecek bişey yok sıkma canını zayıf olsun ama yeterki sağlıklı olsun öyle tombak bebek olmakta çok iyi bişey değilmiş yetişkin yaşları için. Hem 2350 çok kötü değil bencede zaten Üner Bey gerekeni söylemiştir sana endişelenecek bişey yoktur umarım.

Kızlar hepinize cok teşekkür ederim morel verdiniz bende sürekli sık sık yemege calışıyorum plesenta tam etkili olmadıgı icin fazlada ac kalmamaya gayret ediyorum ne biliyim annelik ic güdüsü olsa herhalde gözüme cok kücük geliyor en azından şu 2 hafta icinde 300 grm daha alsa 2900 civarı dogar diye tahmin ediyorum ama bebegimin hem suyu hemde hareketleri az aslında biz ondan korkuyoruz doktordan ondan korkuyor sürekli kuzumun hareketlerini takip ediyorum önemli olan tabiki kilo degil saglıklı olması dogduktan sonra öyle yada böyle kilo alır büyür ama önemli olan bu haftalar dedi doktorda hareket takibi eger bir problem olursa hemen doguma giricez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…