bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

seninki kaç haftalık şimdi.zannetmiyorum baglamazlar bence gerçi bilmiyorum belkide baglarlar ama bana hiç bahsetmedi doktor

yaa sormayın uyuyodu ve görüntü almakta çok zorlandık.plesentaya gömmüş kafayı zilli.tarayıcıyı çalıştıramadım daha net resmimizde var onuda koyarım inşaallah.teşekkür ederim ii dileklerinizee.

arzu ela bebişlerimizin endamı nerdeyse aynı benimkide 35+1 de 2900 gr 48 cm di...maşallah tombiş olcak bu kızceler...
adasu cnm sevindim bebişin toparlanmış ne güzel Allah sağlık versin gerisi önemli değil...
çiğdemcim, asli telci, hafsaa ,srose,semracım sizin bebeklerinize de maşallahhh...

gelincik bende 35+1 muayenemde dr. a sorunca nst olayını bi bağlayalım bakalım dedi istek ve merak üzerine yaniii ama mucizevi bir cihaz değil...

Son düzenleme:

Cihazı biliyorum canım ablama bağlamıştı doktoruuu..
ama o kalp atışlarını dinlemek güzel oluyo:asigim::asigim:

ama insan sıkılıyor 25 dakika yatmaktan bazen kalp atışları kötü oluyor çikolata ye gel tekrar ayy ben sinir oluyordum oglumda çok girdim daha bunda bişey diyen yok

ama insan sıkılıyor 25 dakika yatmaktan bazen kalp atışları kötü oluyor çikolata ye gel tekrar ayy ben sinir oluyordum oglumda çok girdim daha bunda bişey diyen yok

kızlar hepinizin dru haftada bi 15 günde bir çağırıyo.bizimki 3 hafta sonra gel dedi yaaa.öff niye böle oluyoki.

çüğdem , arzu maaşallah kızlar ne güzel kilo almış bebişleriniz .. darısı benim manken kızımın başına ....

kızlar bakın bizim prensese uyku mahmuruu yaaa.yerim ben onuu.

sizde koyun kuzularınızın ultrason resimlerini doğduktan sonra öncesi ve sonrası diye karşılaştırırızz lüffeennn

kız cıgdem aynısı gıbı doguyorlar deım sana burda kıme benzemıss kızzzzzzzzz

çiğdemcim maşallah çok güzel çıkmış kızın allah nazarlardan sakalsın cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…