bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

ya yüzü asıuk değil sabah 9 daydı randevumuzz uyandırdık kızdı bizee.teşekkür ederiz iltifatlarınıza erkek annelerii tekliflere açığızz.sizden ii dünür nerden buluruzz.hahahaha

cigdemcimm coook tatli duruo kizin bizimkiler bu kadar net deil ama koyun demissin koyalim .. bu sayfalari nerden bulcaz sonra bilmiyorum en iisi ayri bir baslik acmak:S
oglumun en sevdigim fotosu :))

cigdemcimm coook tatli duruo kizin bizimkiler bu kadar net deil ama koyun demissin koyalim .. bu sayfalari nerden bulcaz sonra bilmiyorum en iisi ayri bir baslik acmak:S
oglumun en sevdigim fotosu :))

seninkinede maşallah aşkito burnu çok net hokka gibi.ama diğer yerleri pek seçilmiyo veletler göstermiyolar artık biyerlerini.onada şükür.ewet başlık açalım.ii olurrr.

kızlar bebişleriniz çok tatlı maşşallah. allah analı babalı büyütsün şimdiden.

buda benim oğluşummmmm bayılıyorum ben kuzumun ağzına buynuna teyzeleriiii.

yirim ben onun dudaklarınııı.

maşallah bebişinize çok şirin çıkmışş... allah saglıcakla kucagınızada almayı nasip eder inşallah...

seher gelincik teşekkür ederim kızlar. artık son iki haftam kaldı oğluşuma kavuşmama:dance::dance::dance::dance:

aaa yeni dikkatimi çekti 38 haftalık olmuşsunn sroscimm
herşeyini hazırla çantanı felann...
bugün yarın gelir senin kuzucuğunnnŞeniz

ayy canım benim sorma elim ayağıma dolaşıyo. bavulum felan hazır. ama sanki hep bişeyler eksikmiş gibi geliyo. ne biliiim sona yaklaştık ya onun heycanından mıdır nedir anlamadımkiiiiiiii:sm_confused::sm_confused::sm_confused: :sm_confused:

ayy semaacok seker cnm ..
yaw senin günün gelmis nerdeysee..:dance:
ayh heyecanlandimm
benim gelin de 30 haziranda gelecekmis:)) sezeryan icin randevu almislar... oglum gelse bari ondan önce

oh oh bebise bak ya kurban olurum sizi veren allaha ben ya
sunun buynuna dudaklarina bak yamuk yapmis hele sunu yesinler emi
ne guzel ole resim cekilio orda
nerden burda neden yapmiosalar okuzler

teşekkür ederim hepinize a.s. hilmişş canım senin bebişte çok şeker. çorumlucum sende doğunca kendin çeker koyarsın resmini artık napalımm.yerimseniben ayy kızlar benim kuzumm anasına çekmişşşşşşşş. sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyşımarayım azıcıııkkkk:dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…