bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

bıdışım maşallah oğlunaa yerinde herşeyi paşanın
scrosecim senin bebişte çok şeker çıkmış maşallahh allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın inşallah sağ salim kavuşalımm hayırlısıyla...

srose maaşallah çok sevimli çıkmış oğluşun tombik tombik :))

aayyyy kızlar arada kızımdan haber almak için gittiğim bir tıp merkezi var oraya gidim dedim bugün iyi ki gitmişim kızım kilo almış 2200 olmuş çok şükür bir sevindim anlatamam o kadar yol yürüdüm hiç yorulmadım sevinçten hemen sizinle paylaşim dedim.. ben 2,5 kilo doğsa bari derken daha 6 haftam var doktor bir kilo daha alır dedi ... :sm_cool: sağlıklı olsunlar hepsi de inş. sağlıcakla dünyaya gelsinler :dance:

febicim çok sewindim canımm alır daha merak etme canım doğumuna daha çok war ne mutlu sana...

ohhh ohhhh mervecik kilo almaya başlamışşşş....
maşallah febicimm merveyeeeeee
bak gördünmü nasıl kendiniii yemeğe verdiiii
allah nazarlardan saklasınnn

ohhh ohhhh mervecik kilo almaya başlamışşşş....
maşallah febicimm merveyeeeeee
bak gördünmü nasıl kendiniii yemeğe verdiiii
allah nazarlardan saklasınnn

zinedila gelincik çok saolun kızlar yaa a.s.a.s. aman ne mutlu oldum anlatamam .. 12 günde yarım kilo almış maaşallah yaa.. tabii bu 12 günde benim aldığım da 1 kiloyu geçti kafamçokkarıştı kilo aldırmak isteyenler benim gibi bir saklama kabına fındık , ceviz, kuru üzüm , kuru incir, badem içi filan ne varsa doldursunlar bir tane de meyve sepeti yapsınlar yemek aralarında devamlı bu ikisinden atıştırsınlar , hiç boş durmasınlar yani .. bol süt yazmayı da unutmayayım :icecream:

Ayy bebişler çok tatlı zaten bütün bebişler çok tatlı maşallahhh hepsine..
Benim oğluş ta 3500 civaarı imiş baakalım perşembe günü Allah'ın izniyle doğunca asıl kilosu ne imiş

hadı kız bugun sen aklımdaydın gunlerı sasırmısım dedım bugun doguracak ama ayın 18 mıs hadı hayırlısı olsun canım bereno bolcana dua edıyom kızlar bırbırımıze edelım lütfen

srose canım çok tatlı ..Allah nazarlardan esirgesin bebişini çenenin ağzın güzelliğine bak yaa...gününde az kalmış canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bereno sende yarın oğluşuna kavuşuyosun .. seninde güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar Bende Yarin Akşam Gidicem Bakalim Ne Kadar Olmuş Oğlum En Son 30 Haftalik 1.500 Kiloydu çok Merak Ediyorum Son Kontrolümüz 14 ünde Diye Konuşmuştuk Sezeryani Yarin Yine Gözden Geçiricez Son Son Fotosunu Vede Cd Sini Alicam Hayirlisi Bakalim Yarin Akşam Haber Veririm

kızlar yarın nst ye giricemmm inşallahh ii çıkar sonuçlarımmm ilk kez giricem daha acaba son kez ultrason verirmi doktor bebişimin kilosunu çok merak ediyorummm geçen ayda öğrenemedim çatlıcam meraktann sağlıklı olsun önemli olan o ama insan merak edio gene.))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…