kızlar hepinize merhaba bebişlerinizede maşallah diyorum.bende şimdi doktordan geldim benim kızımda kocaman olmuş 934 gr. boyunu söylemedi ama internette okumuştum bacak kemiği (FL) 7 ile çarpılınca bulunan sonuç tahmini boyunu vermiyomuş.benim kızımın boyuda 33-34 cm çıkıyor.bu arada şeker testinide yaptık normal çıktı.idrar yolu enfeksiyonu olmuşum bol bol su iç dedi birde tek içimlik bi ilaç verdi.kızlar kan hapı kullanmadan kanım 12 çıkmıştı şimdi kullanmama rağmen 10,8 çıktı anlamadım fisfisfis başka bi hap verdi ve günde 2 kere kullan dedi.bu arada tartıldım toplamda 5 kilo almışım doktor normal dedi.tansiyoumda 11/7 çıktı oda normalmiş çok şükür.işte böyle kızlar kızımı gördüğüm için çok mutlu oldum doktor tekmelerini gösterdi hissediyormusun dedi.çok güzeldi.
kızlar bilmiyorum sizdede oluyormu ben bazen hamile olduğumu unutuyorum daha hiç ağırlaşmadım karnımda öyle çok büyümedi daha. ama 3 ay sonra anne olacağım hayatımız başlı başına değişecek ama sanki bi rüya gibi geliyor.yalnız ultrasonda onu gördüğümde dank ediyo kafama :teytey: bugünde yine aynı duygular içindeyim.sabırsızlıkla temmuzu bekliyorum.temmuzda hemen hemen hergün bi doğum olacak allahın izniyle teker teker alıcaz bebeklerimizi kucağımıza.
kızlar şimdi kontrolden geldim bebeğimi gördüm çoook tatlıydı boyu 35 cm (FL x 7) kilosu da 1250 gr olmuş...haftasına göre ii dedi ama canımı sıkıyor doğum tarihimi 1 hafta ilerisini söyledi ben az kaldı diye sevinirken demez mi 15-17 temmuz arası olabilir doğum diye adam beni zorla 41. haftamda doğurtacak ben 38. haftayı hayal ederken:dance:
hayırlısıyla gelsin tabi de sabırsızlanıyorum ya artık...:1hug:
bu arada benim kilom da 73,7 olmuş toplam da 4,7 kilo oldu yani son 3 haftada 300 gr kadar almışım o da bebişimin aldığı çünkü oda 3 hafta önce 900 grdı:teytey::teytey::teytey:
kızlar şimdi kontrolden geldim bebeğimi gördüm çoook tatlıydı boyu 35 cm (FL x 7) kilosu da 1250 gr olmuş...haftasına göre ii dedi ama canımı sıkıyor doğum tarihimi 1 hafta ilerisini söyledi ben az kaldı diye sevinirken demez mi 15-17 temmuz arası olabilir doğum diye adam beni zorla 41. haftamda doğurtacak ben 38. haftayı hayal ederken:dance:
hayırlısıyla gelsin tabi de sabırsızlanıyorum ya artık...:1hug:
bu arada benim kilom da 73,7 olmuş toplam da 4,7 kilo oldu yani son 3 haftada 300 gr kadar almışım o da bebişimin aldığı çünkü oda 3 hafta önce 900 grdı:teytey::teytey::teytey:
canım sen 28 haftalık degilmisin neden okadar atmış doktorun şaşırdım valla ben 27 haftalıgım 4. 5 dedi dogum icin bana
İkinizinde iyi olmasına çok sevindim Canım..... Allah bozmasın inşallah...Tüh tüh tüh binlerce kez maşallah
canım sen 28 haftalık degilmisin neden okadar atmış doktorun şaşırdım valla ben 27 haftalıgım 4. 5 dedi dogum icin bana
Kızlar bende dün hamile bi arkadaşıma eşlik ettim doktoruna giderken. çok şeker bi doktoru vardı bana sende bebeğini özlediysen gösterebiliriz dedi :)) hayır demem mümkünmü dedim sağolsun 4 boyutluyla baktı bana yaklaşık 7 dakikalık görüntü kaydedip dvd sini verdi (bu arada benim gittiğim hastane değil bu) neyse oğlum 1kilo511gram olmuşgülümsedi yavrum pozunu yakaladı fotosunu çekti bide yumurta gibi yanakları var tombak bi bebek dedi doktor amcası Allah'a şükür çok sağlıklı dedi birde
Şimdi 6 mayısta kendi doktorumuzla randevumuz var o zamana kadar 2 kilo olucak galiba benim tombak Kayra'mmm
Adasu canım senin sata göre daha ileriki bi tarih olması gerekiyor doğumunun bende 29 haftalığım ona bakarsa sata göre 2 temmuz görünüyor oysa seninle aramızda 2 hafta falan olması gerekiyor. sanırım sen doktorun sölediği tarihi yazıyosun. gebelik.org da falan hesaplatma yapmadınmı ne çıkıyo muhtemel doğum tarihin sata göre?
gelincik maşallah bayağı önden gidiyorsun sen,seninle aynıyız galiba ben bugün dr gittim 750gr,30 cm dedi.ayına göre normal dedi. sağlıklı olsunlarda dimi yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?