bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

masum kedi ve zinedila güzel haberlerinizi bekliyoruz kendi bebeğim gibi seviniyorum bebişlerinizin durumunu okuyunca doğsalarda bide kendilerini görsek hayırlısıyla...benimde normal de bgn muayene günümdü ama eşimin işi çıktı galiba yarın gidicem...

saolun kızlar inşallah bende alevcim walla biriniz kötü biş sölese çok üzülüyorumm allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın kem gözden korusun onları inşallahhhhhhhhh

kızlar bizde bugün doktora gittik ece naz hanım 3100 gr olmuş 50 cm tam 37 haftalık
doğumum da 1 temmuz sabahı sezeryan olcak hayırlısı ile iki hafta sonra kavuşacağım kızıma...bide memişleri büyük dedi doktor çok güldük sütyen alalım dedik. benim hormonlarım yüzündenmiş...

görs maşallah canım kızına 2 hafta sonra kavuşuyorsun ne güzel hayırlısı olsun inşallah

görs.. cnm hadi az kalmış Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inş..

bereno yarın büyük gün dualarımız seninle cnm..

masumkedi ve zinedila hayırlı haberlerle gelin kızlar :)

kızlar çok saolun ya hepimiz bi sağsalim bi kurtulsak
gün yaklaştıkça vakit daha zor geçio
sıcaklarda başladı işimiz zor valla...

sıcaklar evet nasıl kavuruyor şuan istanbulu dışarı adım atamam evin tüm camları acık ama ne bir kıpırtı var nede ceyran yapıyor estigi falanda yok millet arayıp zaten dışarı cıkmayı sakın düşünme diyolar cok sıcakmış kavrulursun diyorlar ayy yok cıkamam zaten bakala bile gidemiyorum ki bu sıcakta dışarı cıkıyım..

kızlar 1 saat sonra muayeneye gidiyoruz doktorumuza....bakalım bizim hanımefendinin durumu nasıl?

ne güzel alevcim hayırlı haberlerle gel.ŞenizŞenizŞenizyaa benim artık randevum felan yok. doğunnca görebilcem kuzumu seninki kaç kilo oldukiii merak ettim bak şimdiiiCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

hayırlısı hbrlerle gel u2remcim inşallah
ben nsteye giremeeim bugün gittim sabah makine bozulmuş sinir oldum yarın arayıp öle gidicem inşallah yarına kadar olurda yarın girerimm yazarım size girersem eğer sonuçlarımı...

canım hastanede tek bir tanemi nst makinası var:uhm:
bizim hastanede dolu nst odaları var ilginc tek bir tane olmaması lazım

kızlar bende yarın saat 10:30 gibi nst giricem sancılarımın durumuna ve bebişimin durumuna baglı olarak dogum şekli kararlaştırılıcak eger acil bişi olursa ki inş. olmaz doguma girerim gelmezsem anlayın anacım doguma girdigimi offf inş. güzel haberlerle gelirim inş. normal dogum yapabilirim kızlar dua edin bana olurmuuu.:çok üzgünüm::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…