bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

bizi habersiz bırakma merak ederiz
allah yardımcın olsun canımmm
hayırlısı olur inşalllah...

kızlar dr.dan geldik nstye girdik herşey normal bize 1 hafta daha doğum yok dedi dr..2 hafta sonra gelir diye düşünüyorum dedi zaten normalde de 2,5 haftamız kaldı...bebeğim 3200 gr 50 cm olmuş... doğum kanalına yerleşmeye devam ediyo dedi dr.umuz....

adasucum hadi hayırlı haberlerle gel cnm...hakkında ne hayırlıysa öyle olsun...

U2rem oh ne guzel kiz masallah
allah yardimcin olsun az kalmis bakalim benim kac bebis
zaten salak doktor bi solemio ne bicimse
aman sagligi yerinde olsun dogunca gorerim artik kilosunu boyunu falan
ay cok ozledim kizimi ben ya 12 gun cokkkkkkkkkkkkkk

kızlar bende geldim doktordan 3 kilo olmuş oğlum çok tatlıydı tombul tombul yanakları bir görseniz doktor tarihimizi biraz daha öne aldı 10 TEMMUZ sezeryan günümüz.haftaya çarşambada çalışamaz raporumu alıcam. dinlen bol bol dedi.

inşallah canım normal olur dualarımız senınle lutfen bırbırımıze dua edelım kızlar hamıslerın duası kabul olurmus kolay dogumlar saglıklı bebekler dıye lutfen benım ıhtıyacım var ne olur edın

teşekkür ederim kızlar birbirimize dua etmeyi unutmayalım son haftamız yada haftalarımıza giriyoruz artık...İnşallah hepimizin doğumları kolay olur...Sağlıkla gelsin yavrular ama ben bgn gene çoook sabırsızlandım ...ultrasonda ağzını burnunu görünce bi an evvel kucağıma almak istiyorum artık...:asigim::asigim::asigim:

Son düzenleme:
u2rem , hafsaa, masumkedi hadi kızlar gözünüz aydın bebişlerinizden güzel haberler almışsınız.. hayırlısıyla sağ salim kucağımıza da alırız inş..

maşallah kızlar bebeklerinize.rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.u2rem,hafsa masumkedi kızlar maşallah çok güzel miniklerin kiloları.buarada adasu sıkma canım kendini.inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin drdan.normal doğum olması tabii iyi olur ama sen kendine sıkıntı verme canım.inşallah herşey istediğin gibi olur.

wallahi maşallah temmuz bebişleride anneleri gibi şişkooooooooooooo
zayıf olan bebişlerimizde alır Allah in izniyle..sağlıklı doğsunlar yeter...

püh püh püh masallah bebislerinize kizlar..
alevcim ben resimden hiiiiiiiiic bisee secemedim kizz:roflol:
zaten doktor bizimkinede bakarken 3d disinda diger 2 boyutluda secemiyorum hic ..
ayy diyorum gülüyomuu..
doktorda o yüzü deil kalbi dio :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…