bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

cocuklari yikadimdaha masallah dimedin dio yafs :roflol:
pühhhh masallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

anam benim sali günüdeee.. ben bi mazeret bulup gidebilirim bugün veya p.tesi .. en son 10 gün önce gittik 2.600 gramdi kelebegim..

:roflol::roflol::roflol:evet cnm ya doğru diyorsun bak mesela bu resimde sağ tarafa odaklaşırsan anlaşılıyo bide scanlamadım telefonla resmini çekip ekledim iice netliği gitti...

Bende Ultrasonla Bakilacağim Zaman Sekreteri Beni Hazirliyo Doktor Gelene Kadar Ekrani Kendime çeviriyorum:roflol: Kimse Görmeden Rahat Göriyim Diye:roflol:napıyım öbür türlü eşim daha net görüyor benim görmem lazımKötü Kazen

ewet canım bitane varmış bugünde olmamış devlete sevk etti orda girdim bebeğimin herşeyi güzel çıktı :sm_cool:çok şükür baya bir oynadı kuşumm:)biraz sancım varmış öle dedi bakan kız ama benim hissetiğim bişi yok öle işte haftaya cuma tekrar giricem bakalım nolucak...

maşallah u2remcim bebişine
adasucum sende hayırlıs hbrlerle gel inşallah a.s.

Ohhh Kizlar Maşallah Bebişlerini Yeri Görenlere
Bugün Bebişleri Görmeye Gidenleride Bekliyoruz
Off En Son 1 Ay önce Gittim 1 Kilo 936gr Di Pazartesi Tekrar Gidicem Doktora Bakalim Oğluşum Ne Kadar Oldu çok Merak Ediyorum Oğlumu

Maşallah Gelincik Bebişine Kilosu Gayet Iyi
Ayy Benim Kuzum Olmuşmudur Ki O Kadar
Ama Zannetmiyorum Doktor Teyzesi En Fazla 3 Kilo Doğar Dedi
Aman Olsun Onlar Sağlikli Olsunlarda Biz Onlari Besleriz Doğunca Hem Zayif Olsun Ki Birt Diye Doğurayim

Kilo hiç önemli değil. Önemli olan sağlıklı doğmaları. Bügün hastanede kadının biri ölü doğum yaptı. Allah kimseye yaşatmasın. Çok zor.

kesinlikle öyle bıdışım. çok korkuyorum ben bu ölü doğumlardan... bugün bundan bahseden ikinci kişisin. burda da benimle arasında bir gün olan bir hemşire vardı. ikizleri olacaktı... geçen gün sezeryanla doğum yapmış ama maalesef bir tanesini kaybetmiş. öğrenince çok üzüldüm. yanına bile gidemedim. Allah'ım bebişlerimizi bize bağışlasın, sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...

evet ya bende şu sıralar ölü doğumu çok duyar oldum.bi kanal açıyorum bundan bahsediliyor.hastaneye gidiyorum kadın sohbet sırasında anlatıyor.özellikle karşıma çıkıyor sanki.allah düşmanımın başına vermesin.sağsağlim kucaklarımıza alalım inşallah.kızlar birde bende acaba bebeğim sağlıklımı korkusu başladı.hamileliğimin başından beri 3 haftada bir doktora gitmeme rağmen engelleyemiyorum bu korkuları.

ay kızlar ya bu konular cok can sıkıcı degil mi???

boyle uzucu olaylardan bahsetmeyelim bende..sahsen ben cokmetkileniyorım ve hic aklımdan cıkmıyor (

ay kızlar ya bu konular cok can sıkıcı degil mi???

boyle uzucu olaylardan bahsetmeyelim bende..sahsen ben cokmetkileniyorım ve hic aklımdan cıkmıyor (

hidencim evet canım ben çok etkileniyorum. bugünde arzu hastanede birinin başına gelmiş onu yazmış çok fena etkilendim. çok yorulmuşum biraz uyudum tuvalete diye kalktım baktım oğlumdan tık yok ama nasıl korktum. nolur allahım bişey olmasın oğlumu bana bağışla diye. 1 saattir neler çektim hareket etmedi. normalde pıtır pıtır hareket halindedir hep oğlum daha yeni hareket etti. ama aklıma ne senaryolar geldi. psikolojik olarak böyle olaylar şu son haftalarımızda bizi etkiliyo. bu haftalarda arkadaşlar lütfen üzücü olaylardan bahsetmeyelim. daha çok neşeli sevinçli şeylerden bahsedelim. öpüldünüzzzzzzzzzzŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz​

kızlar haklısınız zaman daraldıkça kaygılar daha fazla artıyor bence canınızı sıkmayın bu tür korku ve kaygılarla bazı şeylerin önüne geçilmiyor malesef siz dikkat edin gerisi zamanla ve güzel şeyler düşünün bence benim aklıma gelirse bile kızımla ilgili başka hayaller kuruyorum allah kimseye acısını yaşatmasın ama güzel güzel günler göreceğimize inanıyorum

Bence de tam son zamanlar doktor bile surekli hareketlerine dikkat et diyo strese sokmayalım nolur birbirimizi dunden beri benim de aklımdan cıkmadı o kızın durumu..Nolur bahsetmeyelim arkadaslar..:çok üzgünüm:

Maasallah kıslar bebeklerinize heralde 3 ten asagı bebişimiz yok gerci benim ufaklık 10 haziranda 2700 du o da 3 olmustur heralde hepimize masallah tu tu tu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…