benim 3ten aşagıda gamzecim:çok üzgünüm: plesenta besliyemiyor kuzumu malesefsenağlama
Adasucum kactı senin bebiş yaa?
canım 2 hafta önce 2,350grmdı 2 haftadır bakmadı doktor kilosuna farkeden bişi olmamıştır diye bu cuma hem nst hem suyuma bakıcak kilosunada bakar ozaman inş. 3 kilo olmuştur kuzum :teselli:
canım 2 hafta önce 2,350grmdı 2 haftadır bakmadı doktor kilosuna farkeden bişi olmamıştır diye bu cuma hem nst hem suyuma bakıcak kilosunada bakar ozaman inş. 3 kilo olmuştur kuzum :teselli:
slm kizlar bebislerinizi saglicakla alin kucaaginiza.kizlar kilolar tam tutmuyor söylenen kilodan 400gr,500 gr fark ediyor dogunca söyledikleri kilodan fazla cikiyor.benim oglmu dr,3500 gr demisi doguma 1 gün kala.bizimki dogdu 4`290 gr tosun gibiydi boyda 54 cm di.sırnaşık şey
benim arkadaşımda doğum yaptı 10 gün önce falan erkek çocukları başı aşağıda kız çocukları başı yukarıda doğarmış nedenide şumuş; anne rahimini erkek çocukları görmesin diyeymiş arkadaşımın ilki kızdı bu erkek oldu şaşırmış bu yüzü aşağıda çıkınca doktora sormuş erkekler böle doğar demişş çok şaşırdım ve tüylerim diken diken oldu bende normal yaparsam dikkat edicemm nasıl doğucak hiç duymamıştım böle bişi...
benim arkadaşımda doğum yaptı 10 gün önce falan erkek çocukları başı aşağıda kız çocukları başı yukarıda doğarmış nedenide şumuş; anne rahimini erkek çocukları görmesin diyeymiş arkadaşımın ilki kızdı bu erkek oldu şaşırmış bu yüzü aşağıda çıkınca doktora sormuş erkekler böle doğar demişş çok şaşırdım ve tüylerim diken diken oldu bende normal yaparsam dikkat edicemm nasıl doğucak hiç duymamıştım böle bişi...
NAsı yani ya zaten basları asagıda olmuyo mu normalde anlamadım bu işi:uhm:
Arzu elacım hosgeldin nirelerdeydin:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?