bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

benim 3ten aşagıda gamzecim:çok üzgünüm: plesenta besliyemiyor kuzumu malesefsenağlama

kızlar bende bugunlerde bir hastalık basladı
bebek gordugumde annemlere
bak anne iste ege buna benzer burnu boyle olur, gözleri bu renk olur..diye..
illaki her cocuk benim ogluma benzicek gibi..merakım iyice artmaya basladı :))

canım sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun.doğduktan sonra sen onu çok iyi beslersin annesi.hem daha günün var doğana kadar 3 olur merak etme.

bende artık cok üzülmüyorum saglıklı olsun kızım iyi olsunda ben beslerim kızımı :)

canım 2 hafta önce 2,350grmdı 2 haftadır bakmadı doktor kilosuna farkeden bişi olmamıştır diye bu cuma hem nst hem suyuma bakıcak kilosunada bakar ozaman inş. 3 kilo olmuştur kuzum :teselli:

canım en kötü ihtimalle 3e çok yakın doğar bence.iki hafta olmuş bakmayalı 1 hafta daha kalsa 3ü bulur geçer bile belki.zaten doğduktan sonra sen onu sütünle daha iyi beslersin.kesinlikle takma kafana.

internette sezeyanla ilgili bir yazı okuyordum ..anneler 38 haftada alınmasıyla ilgili tereddür duyarlar 2-3 gun daha kalsın derler diyor

oysaki anne karnında gunde 20-30 gr civarı alırken dısarıda 50-60 civarı alırmıs :)))
yani dogunca bebislerimiz daha hızlı kilo alcak insallah

slm kizlar bebislerinizi saglicakla alin kucaaginiza.kizlar kilolar tam tutmuyor söylenen kilodan 400gr,500 gr fark ediyor dogunca söyledikleri kilodan fazla cikiyor.benim oglmu dr,3500 gr demisi doguma 1 gün kala.bizimki dogdu 4`290 gr tosun gibiydi boyda 54 cm di.sırnaşık şey

canım 2 hafta önce 2,350grmdı 2 haftadır bakmadı doktor kilosuna farkeden bişi olmamıştır diye bu cuma hem nst hem suyuma bakıcak kilosunada bakar ozaman inş. 3 kilo olmuştur kuzum :teselli:

Hayatım ben de 2 hafta once gittigimde 2.700 du aramızda 350 gr var sadece ayrıca 2 haftada 500 gr almıstı seninki de kesin 3 yada 3 e cok yakın dogar aaa hem cok kilolu olursa nası cıkarıcaz ayol normal yapacaz ya iyidir iyidir dusunsene 4 kilo olduunuCADIARZU:roflol:

Ana ben feyyzanın yazısını okumamısım feyzacım normal yapmadın dimifisfisfis

walla bi tanidik burda 4 bucuk kiloluk bebegi hic yirtiksiz normal dogurdu
bebegin kafasinin büyük olup olmamasina bagli heralde :uhm:

benim arkadaşımda doğum yaptı 10 gün önce falan erkek çocukları başı aşağıda kız çocukları başı yukarıda doğarmış nedenide şumuş; anne rahimini erkek çocukları görmesin diyeymiş arkadaşımın ilki kızdı bu erkek oldu şaşırmış bu yüzü aşağıda çıkınca doktora sormuş erkekler böle doğar demişş çok şaşırdım ve tüylerim diken diken oldu bende normal yaparsam dikkat edicemm nasıl doğucak hiç duymamıştım böle bişi...

çok ilginç ya büyüklere sormak lazım ilk kez duydumCADIARZUCADIARZUCADIARZU

NAsı yani ya zaten basları asagıda olmuyo mu normalde anlamadım bu işi:uhm:
Arzu elacım hosgeldin nirelerdeydin:teytey:

aslında ben nette hep bebeğin yüzü doğum esnasında sağa veya sola çevrilerek çıkarılır diye okumuştum ama tabi pek de bilgim yok ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…