NAsı yani ya zaten basları asagıda olmuyo mu normalde anlamadım bu işi:uhm:
Arzu elacım hosgeldin nirelerdeydin:teytey:
walla kızlar yukarı doğru yüzleri erkekler aşağı doğru bakarlarmışş ne bilim bende ilk kez duydumm:uhm:
walla kızlar yukarı doğru yüzleri erkekler aşağı doğru bakarlarmışş ne bilim bende ilk kez duydumm:uhm:
kızlar bende bugun saat 6 da oğluşumu görmeye gidecegim ve inşallah kesin dogum tarihimizi alacagız..dua edin , yazarım size gelinceeeeeeeeeeeeeeeee:asigim:
kızlar bende bugun saat 6 da oğluşumu görmeye gidecegim ve inşallah kesin dogum tarihimizi alacagız..dua edin , yazarım size gelinceeeeeeeeeeeeeeeee:asigim:
kızlar geldimmm, ogluşum çok tatlı kızlar yaaa doyamadım bakmaya..yanakları nasıl şişko..3.700 kilosu dadogum tarihinide kesin kararlaştırdık 4 temmuz olacak...memorial da 5.000 ytl cik istedi :))) oğluşuma feda olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn :asigim:
ah canımm yaa maşallah süphanallah bi tosuncuk geliyo desene.allah bağışlasın canım yavrunuzu.haftamız aynı nerdeyse ama benim kız 34+2 de 2600dü.şimdi 3 olmuştur.demekki bizim kız narin olucak:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?