bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

NAsı yani ya zaten basları asagıda olmuyo mu normalde anlamadım bu işi:uhm:
Arzu elacım hosgeldin nirelerdeydin:teytey:

walla kızlar yukarı doğru yüzleri erkekler aşağı doğru bakarlarmışş ne bilim bende ilk kez duydumm:uhm:

walla kızlar yukarı doğru yüzleri erkekler aşağı doğru bakarlarmışş ne bilim bende ilk kez duydumm:uhm:

Bence saçma bişey bu. zaten başları aşağıda doğuyor. tersinin olması mümkün değil. ya anlatan yanlış anlatmış ya da biz bişeyleri yanlış anlıyoruz.

Kizlar Ya Onun Kiz çocukla Erkek çocukla Alakasi Yok Bebek Kendi Kendine Rahat çikabilmek Için Sağa Sola Dönerek çikar Alakasi Yok Yani

kızlar bende bugun saat 6 da oğluşumu görmeye gidecegim ve inşallah kesin dogum tarihimizi alacagız..dua edin , yazarım size gelinceeeeeeeeeeeeeeeee:asigim:

kızlar bende bugun saat 6 da oğluşumu görmeye gidecegim ve inşallah kesin dogum tarihimizi alacagız..dua edin , yazarım size gelinceeeeeeeeeeeeeeeee:asigim:

Oğluşuna doya doya bak.Belki bu karnında son görüşün olabilir. Bir dahakine dışarda görürsün bebeğini. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

selam kızlar uzun zamandır giremiyodum bebişlerinizin boyunu da yazsanız bide kac haftalıkken baktırdıgınızı bakıyorum kimse yazmamıs ne olur cok merak ediiyorum

kızlar geldimmm, ogluşum çok tatlı kızlar yaaa doyamadım bakmaya..yanakları nasıl şişko..3.700 kilosu da dogum tarihinide kesin kararlaştırdık 4 temmuz olacak...memorial da 5.000 ytl cik istedi :))) oğluşuma feda olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn :asigim:

ah canımm yaa maşallah süphanallah bi tosuncuk geliyo desene.allah bağışlasın canım yavrunuzu.haftamız aynı nerdeyse ama benim kız 34+2 de 2600dü.şimdi 3 olmuştur.demekki bizim kız narin olucak:roflol:

ah canımm yaa maşallah süphanallah bi tosuncuk geliyo desene.allah bağışlasın canım yavrunuzu.haftamız aynı nerdeyse ama benim kız 34+2 de 2600dü.şimdi 3 olmuştur.demekki bizim kız narin olucak:roflol:

canım, benim oğlan 34 haftalıkken 2.700 dü
2 haftada 1 kilo almıs..seninkide 3 ü kesin gecmiştir:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…