bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

bende yazmamıştım ama dayanamıcam anacım. HİDEN canımmmm 5000 ytl azmışşşşşşsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ya kızlar demeyin oyle yaaa
sanki parayı har vurup harman savuran biriymisim gibi hissediyorum kendimi

bir secenek daha var o 2000 ytl..ama hastane digeri kadar iyi degil ((

hilmiye gelirim bak oraya dogurtmak zorunda kalırsın..gerci sen o iside kıvırırsın walla

kız maşallah bebişine iki haftada bir kilomu almış bende 34 haftalıkken 2843dü 36da 3800 olurmu ya pek inanamıyorum:1shok:

ay hıdencım amişallah bebişine ınşallah bende bu hafta gıdınce bır şok aşarımm oğluşum 3 kıloyu geçmiiştır ınşallah....bneı haftalık kontorllerım başlamadı daha aylık konrtrolume gıdıcem bu haftaa..bakalım çok merask edıyorummmm erenımiii

Arkadaşlarrrr!!!!Bugün doktorumuza gittik.herşey çok güzel nst'de herşey olağan.kızım Naz 2500gr.36 haftalık tosun kızımın sağlığı maşallah yerinde.AMAA sıvım sınırdaymış ve sızıntım varmış.ben hiç farketmemitim.Alt testi diye bir ped verdiler maviye dönüşürse yarın hemen gel dedi.ve maviye dönüştü.buda sızıtının ispatı.yarın gidicez sabah 9 da bir kan testi yapılacakmış.sonuç doktorun beklediği gibi olursa yatış vericekmiş.bu gece uyku yok bana.DUA edin.hakkımızda hayırlısı olsun.bebeğim prematüre zamanını çoktan geçmiş oyüzden huzurluyum aslında.fisfisfis

canım benim umarım senin ve bebeğin için hayırlısı olur.ewet artık iyice büyüdü bebişler.tehlikeli zamanları atlattık inşaallah.sağlıcakla gelsinler.

canım ya inşallah bısey yoktur bol bol su iç geçmış olsun

oh oh masallah bebislere
aslicim allahin izniyle bi sey olmaz guzel haberlerle gel insallah
bende ozledim kizimi yahu
neyse bi hafta kaldi gormek icin sabir sabir

aslıcım geçmiş olsun... inşallah sorunsuz gider herşey. 4. temmuz annesi sen mi olacaksın yoksa :sm_cool: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…