kızlar geldimmm, ogluşum çok tatlı kızlar yaaa doyamadım bakmaya..yanakları nasıl şişko..3.700 kilosu dadogum tarihinide kesin kararlaştırdık 4 temmuz olacak...memorial da 5.000 ytl cik istedi :))) oğluşuma feda olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn :asigim:
Arkadaşlarrrr!!!!Bugün doktorumuza gittik.herşey çok güzel nst'de herşey olağan.kızım Naz 2500gr.36 haftalık tosun kızımın sağlığı maşallah yerinde.AMAA sıvım sınırdaymış ve sızıntım varmış.ben hiç farketmemitim.Alt testi diye bir ped verdiler maviye dönüşürse yarın hemen gel dedi.ve maviye dönüştü.buda sızıtının ispatı.yarın gidicez sabah 9 da bir kan testi yapılacakmış.sonuç doktorun beklediği gibi olursa yatış vericekmiş.bu gece uyku yok bana.DUA edin.hakkımızda hayırlısı olsun.bebeğim prematüre zamanını çoktan geçmiş oyüzden huzurluyum aslında.fisfisfis
Arkadaşlarrrr!!!!Bugün doktorumuza gittik.herşey çok güzel nst'de herşey olağan.kızım Naz 2500gr.36 haftalık tosun kızımın sağlığı maşallah yerinde.AMAA sıvım sınırdaymış ve sızıntım varmış.ben hiç farketmemitim.Alt testi diye bir ped verdiler maviye dönüşürse yarın hemen gel dedi.ve maviye dönüştü.buda sızıtının ispatı.yarın gidicez sabah 9 da bir kan testi yapılacakmış.sonuç doktorun beklediği gibi olursa yatış vericekmiş.bu gece uyku yok bana.DUA edin.hakkımızda hayırlısı olsun.bebeğim prematüre zamanını çoktan geçmiş oyüzden huzurluyum aslında.fisfisfis
budaaa oğluşummmmmmm
Bebişlere Maşallah Kizlarrr
Benimde Bugün 5te Randevum Var
özledim Ya Oğluşumu 1 Aydir Görmüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?