bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

gecmis olsun canim.. haberlerini bekliyoruz.. :teselli:

Bebişlere Maşallah Kizlarrr
Benimde Bugün 5te Randevum Var
özledim Ya Oğluşumu 1 Aydir Görmüyorummm

benimde tr saati ile 5 te randevum var canimmmmm
bakalim hideniskonun tosununa yetismismiyiz :)):roflol:

bu arada duygucum bebisin coook tatli duruyooo ..yesin onu teyzesiiiii:icecream:

hidencim maaşallah kız tosuna 3700 mü anaaa... memorial çok pahalı bence de , eskiden evde doğuruyolarmış fisfisfis

aslı geçmiş olsun , kızının da maaşallahı var..

ghaneli , askito iyi haberlerle gelin kızlaaarr :icecream:

hindenniskoo maşallah oğluşuna canımmmm

kıs nası bakıyosun bebişe bizede söle azcıkkjeyyar

bende ağustos annesi olucam bi aksilik çıkmassa:1rolleyes:

benimde tr saati ile 5 te randevum var canimmmmm
bakalim hideniskonun tosununa yetismismiyiz :)):roflol:

bu arada duygucum bebisin coook tatli duruyooo ..yesin onu teyzesiiiii:icecream:
[/B][/COLOR][/QUOTE]

CANIM BEN EMİNİM BENİM BEBİŞ HALA CILIZDIR VALLA BENİMKİNİN TOSUNCUK OLMASI BİRAZ ZOR DOKTOR EN FAZLA 3 KİLO DOĞAR DEDİ BAKALIM HAYIRLISI

doktordan geldim.arp ve bikaç test yapıldı.normal düzeylerde cıktı.ama işte bebek iri olduğu için 5cm'e düşen suyumuz yetersizmiş.celeston diye akciğer gelişimine yardımcı olacak bir iğne vurdular.gece tekrar vurulacagım.cuma günü NAZ KIZIMA kavuşuyorum.sabah 10'da yatış var öğlen alıacak.doktorum hiç korkmamamı çocuğumun kendini çoktan kurtardığını ve dışarıda daha çabuk büyüyeceğini söyledi.Benim ve kızım için cuma günü dua edin.ben kavuşucam inşalah darısı vaktiyle sizinde başınıza olur inşallah.ben artık cumaya kadar heeep yatıcam.nete giremezsem hastane dönüşünde hikayemi hayırlısıyla anlatırım size.bekleyin beni anacııığğğııımmm :)))

SAĞLIKLI GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ....a.s.

hadi hayırlısı bakalımmmm.. sıradaki temmuz annesi sen olacaksın gibi görünüyor... hayırlı haberlerini bekliyoruz.. şimdiden hayırlı doğumlar...

hayırlı haberlerinizi bekliyoruz kızlar bende cuma günü gidicem bakalım 3 günümüz kaldı ozamana kadar cıkmazsa tabi kızım suyuna ve nst bakılıcak bide acıklık varmı diye bakıcakmış doktorumuz hadi hayırlısı..

aslıcım hayırlısı olsun inşallah canım
hidencim maşallah senin tosuna nasıl besledin ölee allah nazarlardan sakalsın canım ay bende çok merak ediyorum yaa bu gidişimde sölücem ultrason versin öğreneyim çatlıcam ya merakımdan...

Selam Kizlar Biz Geldikkk OĞLUMLA
OĞLUM 2 KİLO 971 GR OLMUŞ:dance:
AYY ÇOK MUTLUYUM KORKUYODUM 2.500 BİLE OLAMAZ DİYE AMA BOŞUNA ALMADIM BEN O İKİ KİLOYUkafamçokkarıştı
BOYUNU SORMADIM UNUTTUM
AMA KIZLAR DOKTORUM İZNE ÇIKIYORMUZ 4 TEMMUZDA SİNİR OLDUM SALAK KADINA BARİ DAHA ÖNCE DESEYDİDE BİZDE GEÇ OLMADAN BAŞKA DOKTORA GİDERDİK TEK MUAYENEDE ALDI 120 YTL İKİNCİ BEDAVAYDI AMA ŞİMDİ O HAKKIMI KULLANAMIYCAM
YOK ARKADAŞI VARMIŞ DALINDA UZMANMIŞ ONUNDA MUAYENE HANESİ VARMIŞ ORAYA YÖNLENDİRİCEKMİŞ SİNİR OLDUM PARA TUZAKLARI HEPSİ YA
GİTMİYCEM ARTIK ÖZELLERİNE SON KONTROLLERİMİ DEVLET HASTANESİNDE TAKİP ETTİRİCEM HERŞEY NORMAL OLDUĞUNA GÖREDE ZAMANI GELİNCE GİDER PAŞA PAŞA DOĞURUR GELİRİM
YARINDA NST MİZ VAR AH AH Bİ HAYIRLISIYLA DÜNYAYA GELSELER BAŞKA BİŞEY İSTEMİYORUZZZÇok üzgünüm çoook

ayy canım cok sevindim maşşalah ogluşuna doktorunada kızdım harbiden kız 120ytl cok degilmi ne biliyim bana fazla geldi ben derdim ozaman arkadaşının muanesine ücretsin baksın sonucta hakkın okadar para veriyorsun ücretsiz muane hakkın var

Sorma Adasu Canim Yaa Bu Halki Sanki Ahmak Saniyolar Sanki Millet Parayi Dereden Tutuyo
Arkadaşida Onun Gibi Devlet Hastanesinde Hemde özel Yeri Varmiş
Ama Gitmiycem özeline Hastanede De Bakmak Zorunda

tabi canım bakmak zorunda hastanesine git sen sonucta hakkın var okadar para vermişsin yazık günah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…