Arkadaşlarrrr!!!!Bugün doktorumuza gittik.herşey çok güzel nst'de herşey olağan.kızım Naz 2500gr.36 haftalık tosun kızımın sağlığı maşallah yerinde.AMAA sıvım sınırdaymış ve sızıntım varmış.ben hiç farketmemitim.Alt testi diye bir ped verdiler maviye dönüşürse yarın hemen gel dedi.ve maviye dönüştü.buda sızıtının ispatı.yarın gidicez sabah 9 da bir kan testi yapılacakmış.sonuç doktorun beklediği gibi olursa yatış vericekmiş.bu gece uyku yok bana.DUA edin.hakkımızda hayırlısı olsun.bebeğim prematüre zamanını çoktan geçmiş oyüzden huzurluyum aslında.fisfisfis
Bebişlere Maşallah Kizlarrr
Benimde Bugün 5te Randevum Var
özledim Ya Oğluşumu 1 Aydir Görmüyorummm
hindenniskoo maşallah oğluşuna canımmmm
kıs nası bakıyosun bebişe bizede söle azcıkkjeyyar
bende ağustos annesi olucam bi aksilik çıkmassa:1rolleyes:
aaa cnm ben seni temmuz annesi saniodum .. belkide temmuz annesi olursun belli olmaz..
aptala malum olurmus :roflol:
hayırlı haberlerle gel beklıyoruz bakalım bebıs nasılmıs[/B][/COLOR]
doktordan geldim.arp ve bikaç test yapıldı.normal düzeylerde cıktı.ama işte bebek iri olduğu için 5cm'e düşen suyumuz yetersizmiş.celeston diye akciğer gelişimine yardımcı olacak bir iğne vurdular.gece tekrar vurulacagım.cuma günü NAZ KIZIMA kavuşuyorum.sabah 10'da yatış var öğlen alıacak.doktorum hiç korkmamamı çocuğumun kendini çoktan kurtardığını ve dışarıda daha çabuk büyüyeceğini söyledi.Benim ve kızım için cuma günü dua edin.ben kavuşucam inşalah darısı vaktiyle sizinde başınıza olur inşallah.ben artık cumaya kadar heeep yatıcam.nete giremezsem hastane dönüşünde hikayemi hayırlısıyla anlatırım size.bekleyin beni anacııığğğııımmm :)))
doktordan geldim.arp ve bikaç test yapıldı.normal düzeylerde cıktı.ama işte bebek iri olduğu için 5cm'e düşen suyumuz yetersizmiş.celeston diye akciğer gelişimine yardımcı olacak bir iğne vurdular.gece tekrar vurulacagım.cuma günü NAZ KIZIMA kavuşuyorum.sabah 10'da yatış var öğlen alıacak.doktorum hiç korkmamamı çocuğumun kendini çoktan kurtardığını ve dışarıda daha çabuk büyüyeceğini söyledi.Benim ve kızım için cuma günü dua edin.ben kavuşucam inşalah darısı vaktiyle sizinde başınıza olur inşallah.ben artık cumaya kadar heeep yatıcam.nete giremezsem hastane dönüşünde hikayemi hayırlısıyla anlatırım size.bekleyin beni anacııığğğııımmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?