bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

vallahı sınırlendım bu nedek oluyo ya oh parayı al at cebe ne ıyıymıs valla bende derdım bızımı kontroller ne olacak dıye

aslicim hayirli ile bebegini kucagina alacaksin insallah rabbim yardimcin olsun insallah ne guzel az kaldi hemde cuma gunu mubarek gunde ne guzel ya

kizlar masallah bebislerinizin kilosu super masallah nazar degmez insallah

ghaneli maşallah bebegine.kızlar bide kaç haftalık oldugunuzu yazsanız daha iyi olur bebekleri haftasına göre degerlendiririz

ghaneli ve aslitelci gözünüz aydin kizlar:asigim:

bende erken geldim ama anca yazabiliyorum..tam girmistim buraya yazmaya misafirim geldi ciktim..

eFe pa$a 2890 gram ve 50 cm boyunda...
herseyyolunda .. ne sanci ne bise yok .. dogum tarihinide öne almadi dr um :))
beklicezz artik napalim ..önemli olan saglikli olmasi..

aşkito bir müddet sonra kiloları yavaşlıyormu senin bebek benimkini ikiye katlıyordu şimdi aynı,cuma günü gittigimde bende görecem bakalım ne kadar olmuş.bu arada maşallah efe beye,kız kaan koymıcanmı vazmıgeçtin

ben bebekle ilgili tüm işyeri açanları tuzak kurucu ve de umut taciri olarak görüyorum...
nasılsa herkes özeniyor yaa, bebek geliyor diye, bebek odaları fiyatlarından tut, bebek tekstiline kadar fiyatları büyükler için olanlardan daha pahalı. doktor desen öyle, doğum fiyatları öyle...
aslında sinir oluyorum, yani bakın allahın izni ile çoğumuz normal doğum düşünüyoruz,yani herşey yolunda ise, ...
her şey biz yapacaksak, doktorlar ve hastaneler niye bu kadar uçuk fiyatlar söylüyorlar ki, sadece moral vermek için ve de dikiş atmak için...ama anne adayları herşey yolunda gitmezse diye korkuyorlar ya...onlar da bizim hayallerimizden faydalanıyor işte, öyle değil mi?

evet datlum kaan dan vazgectim .. yük olsun istemiyorum ogluma ikinci isim ..
iki haftada sadece 300 gram almis görünüyor.. tabii ben doktorun söylemesine inanmiyorum ..
dogunca görürüz..
750 gram oynayabilir dedi :uhm: sanki 50 gramdan bahsediyo ..
bebekten bebege degisir heralde gelisimi .. doktor normal dedigi sürece sorun yokk

kaan kendi oglumun ismiya ondan herhalde daha çok beyeniyordum:)maşallah kilosu iyi ben şey için sordum çok bekleyipte kilosunu hayal kırıklıgına ugramamak için.hakikaten 750 gr da çok ya abartmış bence tamam kilo oynuyor benim eltime 4300 dediler sezeryana aldılar bebek 4100 dogdu.750de abartı yani

ghaneli, aşkito maşallah bebişlerinize kızlar... ben de yarın görecem çok sabırsızlanıyorum... doğumlarımız yaza geldiği için doktorların izinlerine rastlama ihtimali var maalesef ( benim de geçen gün aklıma geldi eyvah ya doğumumda izinde olursa diye bi panikledim... yarın soracağım. inşallah gitmiyordur...

Kızlar bebişlerinize maşallah. Hepinizden iyi haberler aldık sevindim. Bu izin konusunu bende konuşsam iyi olur. Ne olur ne olmaz. Sormazsan söylemiyorlar bu doktorlarson anda söylüyorlar.

Evet Kizlar Sorun Bu Izin Konusunu Işte Benimde öle Oldu Yari Yolda Birakti Beni Aptal Kadin
Neyse Biraz önce Hastaneye Gittim Nst çekildi Ilk Defa Doktor Bakti Hiç Bi Sorun Yok Dedi Maşallah Bebişin Kalp Atişlarida Süper Dedi Ohh Canim Oğlum Benimmmm
Haftaya Tekrar Var Nst

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…