bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

o kadar haklısın ki
benim 2 gundur kafam cok karısık doktorum iki hastane onerdi birine 5.000 demisti..megersem 2.600 de doktor parası varmıs
dedim yazık gunah...hastane luksmus a sınıfıymıs..suitmis falan..
baska bir alternatif vardı bizde onu degerlendiricez.. o bile 3.000 ytl
zaten bir suru masraf yaptık..canımız cıktı walla...Çok üzgünüm çoook

Ayy Hidencim Allah Kolaylik Versin Baya Fazla Istemişler Biliyolarki Herkezin
Bebeği Için Yapamayacaği şey Yok O Yüzden Böyle Uçuruyolar Fiyatlari

maşalahh ghanelicim bebeğine çok ii kilosu :Nazar:

hidencim ne kadar çok sölemişler fiyatı ölee allah yardımcınız olsun wallahii insanlar mecbur diye önüne gelen fiyat arttırıyo ya

ghanelii canım maşallah bebeğine doktorunada gıcık oldumm manyakk kadınn
senin yerinde olsam 4 temmuza kadar hergün bi şikayet bulup giderimm...

askitoo efe paşayada maşallah canımm... annesinin kuzusuuu büyümüşşş

CANIM SAĞOL
EVET ÖYLE YAPICAM HAFTAYA TEKRAR GİDİCEM OĞLUMU Bİ DAHA GÖRÜRÜM FENA MI OLURR:teselli:

ay bi bende var zannediyordum bu unutkanlık... demekki genel bir sorun... herşeyi yazıyorum artık. doktora soracağım soruları bile unutuyorum. bi yere gideceksem onu unutuyorum. doğumdan sonra düzeliriz heralde... yoksa hafızamla övünen ben naparım... :bbo: :bbo: kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Kızlar, kızımla görüştüm ve geldim :)) zilli bu kez poz vermedi bize.. eliyle yüzünü kapadı... 35+6'da 2744 gr olmuş. çatı muayenesini de oldum. kötü geçmedi benimki. okuduklarımdan tecrübeyle kendimi kasmadım. çatı muayenem iyi çıktı. doktorum normal doğum yapabilirsin rahat dedi. normal doğum yapılıp yapılamayacağını belirlemek için bir de bir örnek alıyorlar vajenden ve idrar tahlili yapıyorlar onları verdim. nst'ye de bağlandım. o da güzel geçti... herşey güzel görünüyor.. inşallah böyle devam eder.

merrhaba kızlar bende salı günü gıttım doktora..bebişim 35+4 te 2800 gr olmuş doktorum 3.5 civarı doğar dedı bide çok hareketli lduğunu ve uzun boylu bir bebiş olacakmış meleğimm benım yaa.yalnız gözlerını açmadı doktor amcası gözlerıne gelinceye kadar uyumuşş sıpaa.:sm_cool:...çatı muayenesı yapmadı ama 4 kıloya kadar rahat normadl doğum yaparsın dedı..sonra hastaneye gitik ntsye bağlandım..bıde ıdrar tahllili ve kan tahlili yaptırdık bıde parmak ucumdan kan aldıllar tahlıl için tahlılerımda gayet iyi çıktı..sadece doktorum tuzu azaltmamı söyledı..çok az tuzlu yıyecekmıişimmmmmm..nasıl yapacaksam ..2 hafta sonra tekrar kontrolümüz varr..bakalım neler olacak..allah hepimizin yar ve yardımcıı olsunn...sırnaşık şeysırnaşık şeyŞeniz:dance:

meralcım sanada kızınada maşallah canımmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…