bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

teşekkürler kızlar... herşeyin yolunda gitmesi çok iyi yaaa... Allah kimseye sıkıntı yaşatmaz inşallah...

rose senin meleğe de maşallah... benimkinden daha iyi gidiyor kilosu. ben biraz kendime çalışmışım yine :roflol: :roflol: sağlıkları yerinde olsun da başka bişey istemiyorum.

meralcim , rose kızlar maaşallah kızlar bebişlerinize ben de cmts kontrole gidicem 35+5 bakalım sizinkiler kadar olmuş mu kıjım fisfisfis

canım benımkı erkek belkı ondandır hep pek bı fark yokkı zaten ulttrasonda görülenlerden farklı olabılıyormuş gerçektekı kılosuu...

canım benımkı erkek belkı ondandır hep pek bı fark yokkı zaten ulttrasonda görülenlerden farklı olabılıyormuş gerçektekı kılosuu...

hmm doğru erkekler kızlardan daha ağır oluyor genelde... ama zaten dediğin gibi ultrason verileri çok nadiren doğru çıkıyor. doktorun bana verdiği çıktıda +- 412 gr yazıyor. yani 412 gr az da olabilir çok da olabilir. o yüzden çok takılmamak lazım...

meralcim rose cum ikinizinde guzel haberlerine sevindim
masallah masallah bebislerimizeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:teytey: :teytey:

meralcim maşallah canım kızına .. tahlilllerinin iyi olmasına ve normal doğum yapabilecek olmanada çok sevindim .. bu arada yarına randevu alabildim rica minnet :))

rose canım senin oğluşununda maşallahı var canım ..aşağı yukarı dr un verdiği rakamlar tutuyo zaten .. neim kızların ikiside dr un söylediği kilodaydı

meralcimm,rosecimmmm maşallah kızlar bebişlere.aay çok tatlı olucaklarr.arkadaşım 2gün önce doğurdu bugün gittim yanınaa hadiii gelsin zamann.

kızlar şimdi doktordan geldim.bebeğim iyi çok şükür gözlerini kırpıştırdı :) 3067 gr. olmuş.doğuma kadar 4 kiloya yaklaşır dedi.bakalım ne kadar doğru çıkacak.nst ye giremedim yoğunluk varmış yarın gidicem.işte böyle... zaman geçtikçe heyecan basıyo iyice allah hepimizin yardımcısı olsun.

genciza maşallah canım... tontiş tontiş olacak senin prenses... ben de dün ağzını açıp kapamasını izlemiştim... çok dehşet bir duydu.... Allah hepimizin yardımcısı olsun, kolayca atlatalım şu doğumu inşallah..

amanda aman genciza masallah dombik bebisine..
baktimda 36 haftaliksin.. 3 kilo cok cok ii..
tabi ne kadar dogru bilinmez ..güven olmuyo maalesef ultrasona ..

genciza cım maşallah şekerım bebişine eğerr şuankı kılosu doğru ise kensın 4 ü bulur ..hahyırlsınla doğsundaa..bız bakarız onlara ...

maaşallah bebişine

bende gittim bugun ay sinir oldum ultrason vermedi doktor,nstye girdim allaha şükür herşey yolunda bir hafta sonra gel dedi inşallah o zaman ultrasona sokar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…