bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

kızlar bende 39 haftalıkken gıtttım 3400 gr mıs bebegım son 6 gun artık kolaycana dogurmak istiyorum

10da randevum var...bakalım benim prenses nekadar oldu...en son 1800gr dı, 5 hafta önce...

sizinkilerinde maşallahı var kızlar...

bebişimi kilosu 35+6 itibariyle 2700gr...dönmus...kanala daha girmemiş...20-26 temmuz tarihleri arasında dogumu bekleyelim dedi doktor...2 hafta sonra tekrar muayneye gidicez...

bende gittim bugun doktora bebişim çok tombik olucak şimdiden 3 800 olmuş.doktor bol bol yurummemi ve iş yapmamı istedi.normal olması için.yoksa sezaryan olabilir dedi.çatımada baktı çok iyi dedi.sezaryan yapmak istemem dedi.bende doğurmak istiyorum artık yaaa :bbo:

Canım maşallah tosuna. İnşallah normal doğururuz. Bende normal istiyorum. Sezeryan bana daha zor gibi geliyor. Sonuçta sağlıklı olsunlarda nasıl olursa olsun.

ay canım maaşallah kız daha 2 haftan var 4'ü kesin geçer. doktor banada 4'e baya yaklaşır dedi ama ben 3,5 geçsin istemiyorum çünkü normal doğurmayı çok istiyorum.kilolu olursa mecburen sezeryan olmak zorunda kalırız.bakalım son hafta durum ne olacak doktor normal doğum zor yaparsın derse itiraz edemem.:çok üzgünüm:

ANAM MAŞALLAH TOSUNCUĞUNAAA
EVET CANIM BOL BOL YÜRÜ BEN HERGÜN YÜRÜYORUM DAHA DOĞRUSU HAMİLELİĞİMİ ÖĞRENDİM ÖĞRENELİ İNŞALLAH FAYDASI OLURDA FIRT DİYE DOĞURURUMMM
CANIM BENDE DOĞURMAK İSTİYORUM AMA OĞLUMUN GELECEĞİ YOKK:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

meraklı , hafsaa maaşallah kızlar yaa ..

oncacım benimle aynı sayılırsın gün olarak ama senin kızın benimkini döver :) ben de bugün doktordaydım kızım 2,5 kilo olmuş.. 46 cm de boyu .. doktor çok iyi diyor kilosuna boyuna ama bu tombiş temmuz bebişlerinin yanında benim kız küçük kalıyor :dilcikar: nst de hafif de sancı çıktı hadi hayırlısı.. bundan sonra her hafta gidicem doktora :dance:

maşallah meraklıcım senin oğlan tombiş olacak baya bol bol yürü canımm bende 10 temmuzda öğrenicem inş kilosunu o zamana verdi ultrasonu tabi doğurmassam o zamana kadar:)))

allah allah ya anlamadım ki
doktordan geldim simdi
oğluş 1 hafta önce 3.700 dü
bugun 3.750 dedi..
yani 1 haftada 50 gr mı almıs dedim
yanılma payı olabilir dedi
:uhm: :uhm: :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…