bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

şekerim Zaten Ultrasonlarda öyle Hatalar Oluyor Sikma Canini 3,75o Az Bir Kilo Değil...hayirlisinla Gelsin Inşallah Bebişinn

dedım ya ıkısınden bırrı yanlıştır o nedenle işte....rabbım sağlıklı yapsın bebişlerımızıde gerı önemlı değill..

duygucum zaten kafadan atiolar :roflol:
ben doktorun söyledigi kiloya pak takilmiyorum ..
saglikli desin hersey normal desin yetiyo .. kilosunu bilemiolar zaten ..
bi kerede doktorun dedigi kiloda dogdugunu duymadim yani..

ama bu arada senin bebisin dombik..bu kesin :)

dimi kıısss
aman ne bileyim benim etrafımdakilerde bir kilo takıntısı varki sorma...
şişko olup ne yapacaksa..hayatı boyunca diyet yapacak sonra anası gibi :))

ewett ya bizde bi tuhafız kendimiz zayıflamak için biyerlerimizi parçalarken bebeklerimiz tosun olsun diye çabalıyoruz.benim drum bana 3-3.5 kilo arası doğar dediği zaman içimden bi his geçsin 3.5ğu sanki 4-5 olsa çıkarabilicem.deliyim işte.halbuki zayıf doğsun hem kolay çıkar hem ben bakayım onaaaaa.

hem bebisler dısarıda anne karnından daah hızlı kilo alıyormus..zayıf dogsada biz tosun yapardık onları :asigim: :asigim:

Ben kilolu olmasını istemiyorum pek. 3-3,5 arası bana göre oldukça ideal. zaten en fazla 3,200 falan olur benim kız.

benimde Yarin Kontrolüm Var Bir Hafta önce 2 Kilo 971 Gr Di
Bakalim şimdi Ne Oldu Benim Oğluşş
Bu Arada Geleceği Yok Haa Sadece çoookk Ağrim Var Gece Gündüz Devam Ediyo Kasiktan Belden Bu Ağrilarrrr

acilma olmustur belki canim .. bakarsin dogurur gelirsin :dance:

AYYY ASKİTO CANIM BAL DAMLIYO AĞZINDANNN
VALLA NE ÇOK İSTERİMMMM
GECE PSİKOPATA BAĞLANDIM KENDİMİ YATAKTAN ATASIM GELDİ VALLA
EN AZINDAN UYKUSUZ KALSAM BİLE OĞLUMLA İLGİLENDİM ONDAN DERİM
SAĞA SOLA DÖNMEK DESEN İŞKENCE ALLAHIM İYİCE Bİ BUNALDIM DÜN GECE UTANMASAM AĞLIYCAKTIM VALLLAAkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

slm kızlar bizde cumartesi doktordaydık 3 kilo 76 gram 49 cm olmuş benim oğlum doktor 10 gün sonraya nts verdi. Bu nts ye ücret ödeniyor mu bile varmı?

Bu arada bebeğim nihayet dönmüş baş aşağı çok şükür :dance: :teytey:

ama şimdide bebeğim 4 kilo olursa nası doğurcam die korkuyorum çünkü doktorum isteğe bağlı sezeryan yapmıyor gerekmedikçe :çok üzgünüm: günüm yaklaştıkça korkmaya başladım inş kolay doğururuz

Benim bu hafta doktora gitmem lazım. Ama sıcaklardan hiç gidesim yok. Oğlumuda özledim. Off ya doktor buraya gelse ne iyi olur.

Benim bu hafta doktora gitmem lazım. Ama sıcaklardan hiç gidesim yok. Oğlumuda özledim. Off ya doktor buraya gelse ne iyi olur.

o konuda en rahat benim galiba.. doktoru görmek için asansöre binip bi alt kata iniyorum laelaelaelaelae laelaelaelaelae ama gerçi bu haftadan sonra izne çıkınca zahmet edip benim de gelmem gerekecek... ay çok zor olacak be... iyiydi böyle... düğmeye bas aşağı in tatlicadiarzu tatlicadiarzu

Şanlıymışsın .Meralcim. Bende çalışırken iyiydim. Doktorum yan apartmanda idi. Ama şimdi çok uzak. Ben Karşıyakada oturuyorum, Doktorum Alsancakta...

meralcim sen nerde calisiyorsun??
yaa ben seni birine benzetiyorum bu arada ama kime kime kimeeeeeeeee:sm_confused: :sm_confused:

Şanlıymışsın .Meralcim. Bende çalışırken iyiydim. Doktorum yan apartmanda idi. Ama şimdi çok uzak. Ben Karşıyakada oturuyorum, Doktorum Alsancakta...

sen de iyiymişsin valla... harbiden nasıl gidecen bu sıcakta? ben de haftaya nasıl gelecem diye düşünüyorum. gerçi çok uzak değil evime ama araba kullanmam lazım. artık araba da kullanmak istemiyorum pek. bakalım napcam...

gelmedim canım
walla artiiz gibi hatunsun

adapazarında oturdum 2 sene izmitte falan gorduysem kim bu guzel hatun demisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…