şekerim Zaten Ultrasonlarda öyle Hatalar Oluyor Sikma Canini 3,75o Az Bir Kilo Değil...hayirlisinla Gelsin Inşallah Bebişinn
acilma olmustur belki canim .. bakarsin dogurur gelirsin :dance:
Benim bu hafta doktora gitmem lazım. Ama sıcaklardan hiç gidesim yok. Oğlumuda özledim. Off ya doktor buraya gelse ne iyi olur.
o konuda en rahat benim galiba.. doktoru görmek için asansöre binip bi alt kata iniyorum laelaelaelaelae laelaelaelaelae ama gerçi bu haftadan sonra izne çıkınca zahmet edip benim de gelmem gerekecek... ay çok zor olacak be... iyiydi böyle... düğmeye bas aşağı in tatlicadiarzu tatlicadiarzu
o konuda en rahat benim galiba.. doktoru görmek için asansöre binip bi alt kata iniyorum laelaelaelaelae laelaelaelaelae ama gerçi bu haftadan sonra izne çıkınca zahmet edip benim de gelmem gerekecek... ay çok zor olacak be... iyiydi böyle... düğmeye bas aşağı in tatlicadiarzu tatlicadiarzu
Şanlıymışsın .Meralcim. Bende çalışırken iyiydim. Doktorum yan apartmanda idi. Ama şimdi çok uzak. Ben Karşıyakada oturuyorum, Doktorum Alsancakta...
meralcim sen nerde calisiyorsun??
yaa ben seni birine benzetiyorum bu arada ama kime kime kimeeeeeeeee:sm_confused: :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?