bu arada asm cok guzel bir hastaneymis
ne kadarcuk orda dogum
gelmedim canım
walla artiiz gibi hatunsun
adapazarında oturdum 2 sene izmitte falan gorduysem kim bu guzel hatun demisimdir
çok para çooook... Allah'tan özel sigorta var. Yoksa nerdeeee... 5 civarı falan olsa gerek.
tşk.. ederim arkideşim... biz temmuz anneleri hepimiz çoooook güzelizzzz... hatta tüm hamişler çooook güzelllll...
slm kızlar bizde cumartesi doktordaydık 3 kilo 76 gram 49 cm olmuş benim oğlum doktor 10 gün sonraya nts verdi. Bu nts ye ücret ödeniyor mu bile varmı?
Bu arada bebeğim nihayet dönmüş baş aşağı çok şükür :dance: :teytey:
ama şimdide bebeğim 4 kilo olursa nası doğurcam die korkuyorum çünkü doktorum isteğe bağlı sezeryan yapmıyor gerekmedikçe :çok üzgünüm: günüm yaklaştıkça korkmaya başladım inş kolay doğururuz
bende bugün doktora gittim kızlar
kızımm 36+3 3500 kilo olmuşş tosuncuğumm benimm...
2 haftam kaldı kızlar doğumuaa
o konuda en rahat benim galiba.. doktoru görmek için asansöre binip bi alt kata iniyorum laelaelaelaelae laelaelaelaelae ama gerçi bu haftadan sonra izne çıkınca zahmet edip benim de gelmem gerekecek... ay çok zor olacak be... iyiydi böyle... düğmeye bas aşağı in tatlicadiarzu tatlicadiarzu
kızlar ben 4 yastıkla uyuyorum valla acaip rahat oluyor biri belime biri boynuma biri koluma ve göbeğime biride bacak arama muthiş iyi oluyor bir deneyin belki işe yarar
canım bende öle yapıyordum ama artık sıkıldım ondanda sıcaktan ağrıdan ne edeceğımı ılmıyorum valla bıde mıde yanması ve istifra olunca canıma yettı valla..haftaya kontrolumuz var hemsını söylucem doktora..bakalım ne dıcek ne şuruplar ne haplar bı işe yaramıyoorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?