bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

bu arada asm cok guzel bir hastaneymis
ne kadarcuk orda dogum

çok para çooook... Allah'tan özel sigorta var. Yoksa nerdeeee... 5 civarı falan olsa gerek.

gelmedim canım
walla artiiz gibi hatunsun

adapazarında oturdum 2 sene izmitte falan gorduysem kim bu guzel hatun demisimdir

tşk.. ederim arkideşim... biz temmuz anneleri hepimiz çoooook güzelizzzz... hatta tüm hamişler çooook güzelllll...

çok para çooook... Allah'tan özel sigorta var. Yoksa nerdeeee... 5 civarı falan olsa gerek.

tşk.. ederim arkideşim... biz temmuz anneleri hepimiz çoooook güzelizzzz... hatta tüm hamişler çooook güzelllll...

gene iyiymis..
amerikan hastanesi 11 falanmıs acıbademde o civarda
asm hepsinden iyi bence ve yine uygun
su sigorta isini anlamıyorum benim ak sigortam vardı ama 2.700 ytl karsılıyordu sadece dogum limiti olarak:sm_confused: :sm_confused:

maşallah canım bebeğine gözün aydın dönmüş sonunda senin bebiş:icecream:

maşallah hilmiyecimm senin bebişte kılolu gelicek desene çok tatlı bebişin allahım nazarlardan saklasınnÇ

selam kızlar 1 haftadır giremedim yaa evdeki modemim bozuldu bu akşam oldu çok şükür nasılsınız bakalım görüşmeyeli bende 1 haftadır izindeyim ya temizlik yaptık annemlerle daha yeni bitti kimler doğurmuş bi bakınayım ben

oh oh masallah tosunlara ya
benim kiz kilolu dogmucakmis 3kg006 olabilirmis :uhm:
canim kizim neyse sagliyi yerindeymis ya onemlisi ooo :asigim:

aayyyyy kızlar maaşallah yaa .. nasıl büyüttünüz bebişlerinizi o kadra ben daha 2,5 lardayım.. temmuz bebişlerine maaşallah ..

bende bugün doktora gittim kızlar
kızımm 36+3 3500 kilo olmuşş tosuncuğumm benimm...
2 haftam kaldı kızlar doğumuaa

şekerım maşallah oğluşuna ama daha 4 hafta var neredeyse..4 ü geçer nasıl doğuracan kızzz...sezeryan görüküyo sana ona göre besleme şu tosunu kadar.sırnaşık şeysırnaşık şey

hilmiyecim perıhanccım sızın bebişlerınızede maşallah....çorumlucum boşverkız 3 ü geçtımı yeter bıde normal doğuracakmışım dıyon kolayca doğuruverırsın evellallah..yerimseniben

ay gelincık sezeryanmışın zatııı senn..ozaman besle şekerım besleyebıldığin kadar ne dıyım bebişin tosuncuk olmuş ıyıce tosuncuk olurr...tombık tombik yerım ben onuuuu

he gelincik hatun sezaryen edecek yedirsin bebisini bi sey olmaz allahin izniyle

evet canim normal deneyelim dedi doktor kilosu yeter bu kadar sagligi yerinde olsun ben babasiyla abisiyle sevenleriyle yedirir kilo aldiririz zaten cok kilo da iyi degil yazik hem bu sicak havada

meralcimm anadolu sağlık nerde yaa bende kocaelinde yaşıyorum ama bilmiyorum yerini.belki bi gün karşılaşırsak selamlaşırıssss.

bu arada aşkitoo yaramaslıkmı yaptın senn gri oldunnnnaniknanik

kızz hilmiye benim yüzümden kapsama alanı dışına mı çıktın.... senağlama senağlama

bu arada bebişlere maşallahhhh... hepsine tü tü tü maşallahhhh.

çiğdemcim Anadolu Sağlık Merkezi Gebze'de... İzmit'e uzak kalıyor o yüzden Kocaeli'nde pek bilinmiyor. Ama belki Johns Hopkins olarak duymuş olabilirsin...

benimde bugün son kontrolüm bakalim saat 4 te oğlum ne kadar olmuş en fazla 3.500 doğar herhalde daha bi hafta olmadi gittiğimde 2kilo 971 gr di.şimdi bakalim ne kadar oldu annesinin kuzusu
gelincik canim bebişine maşallah ne güzel beslemişsin tosuncuğu ama sezeryan olacağin için sorun yok senin içinn

kızlar ben 4 yastıkla uyuyorum valla acaip rahat oluyor biri belime biri boynuma biri koluma ve göbeğime biride bacak arama muthiş iyi oluyor bir deneyin belki işe yarar

kızlar ben 4 yastıkla uyuyorum valla acaip rahat oluyor biri belime biri boynuma biri koluma ve göbeğime biride bacak arama muthiş iyi oluyor bir deneyin belki işe yarar

canım bende öle yapıyordum ama artık sıkıldım ondanda sıcaktan ağrıdan ne edeceğımı ılmıyorum valla bıde mıde yanması ve istifra olunca canıma yettı valla..haftaya kontrolumuz var hemsını söylucem doktora..bakalım ne dıcek ne şuruplar ne haplar bı işe yaramıyoorr

ro_se özel mesajına bak canım..

kıslarrr temmuz bebislerinin anneleri gibi masallahı war..

bari temmuz annisleri gibi yaramaz olmasalar..

baksaniza hepimiz bir kez banlaniyoruz :))

:roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…