bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

kızlaar bende 25+3 günlükken ggıtmıştım doktora oğluşumm 1.010 gr olmuş doktor sen bunu neyle beslıyorsun böle gıderse 4-5 kılo olur dedı deoğuramassın dedı boy uzunluğunu kesın olarak görünmedıği için bır bılgı vermedeı yanı bacakları toplu oluyor ya oo nedenle tam söylemeyız ama kol bacak kemıklerının uzunluğu normalmış yanı gayet ıyıymış..çok sevındım..bu arada doktorum hamurişlerını yasakladı..dıkkat et bunyen bebeği beslıyor dedı.bende 6 kılo aldım.işte ınşallah sağlıkla kucağımıza aalırız bebeklerımısı..

ro_se17 ve ghaneli maşallah bebeklerinize ghaneli inşallah döner bebişin benimkide yan yatıyomuş bende normal istiyorum doktor dönebilir diyo beklicez son ana kadar dedi

[

ro_se17 ve ghaneli maşallah bebeklerinize ghaneli inşallah döner bebişin benimkide yan yatıyomuş bende normal istiyorum doktor dönebilir diyo beklicez son ana kadar dedi

teşekür ederım canımm sağolasın.merak etme bence daha ne hallere gırecek onlar dönecektır daha koskocaman 3 ay var tatlımm.

bende bugün doktora gittim yani 25+2 de bebeğim 980gr olmuş boyunada yaklaşık olarak 30 cm dedi ii ama hamurişi ve ekmek yeme bebek obez olmasın dedi doktorumuz

bende bugün doktora gittim yani 25+2 de bebeğim 980gr olmuş boyunada yaklaşık olarak 30 cm dedi ii ama hamurişi ve ekmek yeme bebek obez olmasın dedi doktorumuz

maşallah bebeğine canım büyüyolar valla sanki daha gecenlerde boyları mm kiloları bir margarin kadar dı dimi şimdi bi çoğu 1 kiloyu geçti maşallah

ne guzel ya arkadaşlar bebeışlerımız kaocaman oluyo bıde kucagımıza alsaydık temmuz gel artık

Biz c.tesi gittik kızımı gördük 1kg olmuş dedi doktor, herşeyin normal gidiyor dedi.
Bana hala kilosu düşük geliyor ama bilmiyorum :uhm:
Biraz doğumdan konuştuk ben o gün hastanedeysem doğumuna girerim dedi.
Eğer değilsemde beni arayın ben gerekeni yaparım dedi.
Gerçi arayınca birşey yapıcağını sanmıyorum ama biz yine de ararız artıkın. fisfisfis

canım ben perşembe günü gittim 28+2 de kilosu 1250 gr miş normal dedi dr. ne az ne çok
3 kilo doğarmı acaba az olmasa baribende bgn tartı da74 ü gördüm artık 5.kilomu da almış durumdayım:teytey:

ben yarın gidicem arkadaşlar doktora kilosunu merak ediyorum...sizlerinkini okuduğum kadarıyla benimkinin de yarın 900 gr civarında olması gerekir..bakaıcam artık inşallah her şey yolundadır..en son doktora 19 marta gitmiştim..o zaman 21+2 ve kilosu 443 gr dı...

cnm günlerimiz aynı sayılır benimki 1 hafta önce 800 gr. dı bakalım seninkinin kilosu kaç çıkacak bir kilo olmuştur belki ..

ya benim doktor ne boyunu nede kilosunu söylemiyor çok merak ediyorum valla.sadece çok sağlıklı iyi beslenmiş 3,3300 kilo gibi doğar dedi.

arkadaşlar doktora gittim bugün 25+5 dedi ve kilosu 780 gr dedi...bana az geldi kilosu...niye böyle oldu anlamadım yaa..aslında 900 falan olması gerekmez mi...gerçi doktor normal dedi...ama benim moralim çok bozuk yaaa...ben miyon tipliyim bana çekçek heralde..offf.sağlıklıda besleniyorum ama ...yinede böyle çıktı bebiş...neyse Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin ..önemli olan bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…