bebeklerimizin kaç gram olduğunu yazalım mı?

allah hayırlısıyla devamını getirsin canım.a.s.

canım ne kadar güzel kilo almış çok güzel beslemi,şsin inşallah hep böyle devameder.bende çok merakediyordum dr.gelmeni bekliyordum artık...:dance:

evet canım haklısın gerçekten şimdi hergün iki bardak süt iççem :içelim: ki kızım daha iyi gelişsin karamsarcım dr a uzun süre gitmememin ve başka arkadşaın bebegine olan şeyden çoke tkilendim bu yuzden birazda bunlar oldu ama artık beni etkileycek şeyleir okumayacagım

evet saranurcum seninle aynıyız bende hemen etkileniyorum benim durumum daha dafarklı üstelik çünkü ben çok zayıfım ve minyon tipliyim bu yüzden bana hep senden kilolu bir bebek olmaz küçük bir bebeğin olacak diyorlar tabi beni üzmüyor bu laflar ama yinede insana hırs yapıyor canım ...sende takma kafana ben takmamaya çalışıyorum...

kızlar başkalarını dinlemeyin lütfen dr unuzun dedikleri önemli
benimdfe oğluşum ters dr dediki sana diyebilirler karnın küçük üzülme dedi bende druma dedimki benim moralimi sizin dışınızda kimse bozamaz diye
kimsenin moral,nizi bozmöanıza izin vermeyin bebişlerinizi boş yere üzmeyin kızlar
allah hepimizi sağ sağlim bebişlerimizle kurtarsın inş

insanlar kilolu göbekli görmeyince hamileleri hemen bebek büyümüyomu iyi besleyemiyomusun diyolar bende sinir oluyorum. benim şimdi göbeğimerdeyse yok otururken anlaşılmıyo bile hamile olduğum ilk başlarda basenlerim genişlemişti biraz sığıyo şimdi kızım oraya öyle çok kiloda almadım 7 kilo almışım toplam ama kızım maşallah iyi gidiyo. herkesin söylediğine takılmamak lazımÇok üzgünüm çoook doktorumuz ne derse o.kilo wererek iyi kiloda bebek doğuranlar bile war...

evet murgizicm dün dr a bu konuyu açtım ve bana olackaların önüne geçemeyiz betul dedi etkilenme öyle dedi haklı yani çok haklısın ama herkesin yapısı bir degil karamsarcım benim karnımd açok buyuk degil ama bebegim saglıklı dün böbrekelrine baktı dr um saglıklı bize yuzunu göstermedi kızım ayagı eli yuzunu kapattı d rverecek bir rfesim bulamadı ege rbir sürü harekt yapsaydı her hareketin resmini verirdi e tabi o kadar şerbeti içeirrlers eo da çocukda enerji patlaması yaapr hareketi ancak ayaklarını amuda kaldırmak şeklind etutar demi ama yerimseniben :roflol: :roflol:

doğru aslında takmamak lazım kafaya ama ne yaparsın işte insan yinede bir yerde takılıyor ...

canım zaten artık görüntü almak zorlaşacak bebişlerin yeri daraldığı için yüzlerini elleri dirsekleri kapatıyo
eee bekleyecez birazcık tam yüzlerini görmek için allh sağ sağlim doğurmayı nasip etsinde hepimiz sağlıkla kavuşalım bbişlerimize:teytey:

aminnnnnnnnnnnn inşaallah evet önemli olan o bugünde afedersinzi ama bi gaz var sormayın yani üşüttüm galiba

slm kızlar gecen hafta baktı doktor teyzesi 28 haftalıkken 1300 gr demişti yarasın kızıma benim yediklerim buarada yediklerim banada yaradı 69 kilo olmuşum

25.haftamda 1100 gramdı bebeğim şu anda ne durumda bilmiyorum doktor kontrolümüzü bekliyoruz..:hooray:

benim oğluşum da bugün yapılan kontrolde 27+5 1350 gr olmuş,birlikte büyüyoruz

maaşalalh birtanem hem snein bebege hemde sodacıgımın bebegine aman nazar deymesin kzılar zaten genelde zayıf olabiliyormuş erkekler anne karnında güç depoluoyrbak sen şunlara yerim ben onları oy oy maaşaallah

saol canım bütün miniklerin maşallahı var inşallah böyle devam eder sağlıkları,gerçi annesi de oğlundan farklı değil bu ay 3 kilo almışım ilk 4-5 ay kilo almamıştım mide sorunlarından dolayı ama şimdi hızla alıyorum 9 kilo aldım şu ana kadar dikkat etmezsem yuvarlanarak gidecem hastaneye:) oğluşumda ters duruyordu nihayet dönmüş şu an için olması gerektiği gibi duruyor,bilmiyorum siz hiç dönerken hissettinizmi ama ben sabaha kadar sancı ve ağrı çektim doktor önceden söylediği için pek panik yapmadım ama bilmeseydim bu kadar sancılı olduğunu kesin korkardım

selam kızlar pazartesi doktora gittim ve o gün 29+1 günlüktü
kızımın kilosuda 1,550 gramdı
maşallah kızıma
yalnız tek sorun hala ters duruyo olması
başı midemde ve sırtını sağ tarafıma yaslamış ayaklarıda sol tarafıma doğru uzanıyo
eğer böyle giderse sezeryana hazır ol dedi dr

saglık olsun sevcecim olsun üzülme sakın allah buyuktur maaşaalah kızımıza

ay sen beni öldürecekisn nene nerden çıktı o sen besliyorsudur onu merake tme of ya kızlar bu kadar paranoyak olmayalım lütfen sen süt iç hergün meyve ye gör bak nasıl kilo alıoyu rkızımız aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…