bebeklerimizin kaç gram olduğunu yazalım mı?

bend e14 nisan da gitcem ya nedne ayda bir çagrıoyrlarki sizin d rlarınızın artık daha sıkı takip ediilme zamanı hele sevce sen yani bana kalırsa mayısda alırsın kucagına kızını allahın izniyle hım birde sezeryandı demi senin şekerim

nasıl insnalarsınız valla kzıla ranlamıoyrum ne bir paylaşım var n ebir yazışma var başka bölümlerde ki hiçbir anne adayları bu bölümdekiler kadar tenbel degil yazıoyrsunuz çıkıoyrsunuz merakdan insanı öldüryorsunuz sevce ne zaman girdin ne zaman çıktın allah aşkına ya :mymeka: bundan sonr ayazışma olmasın allah aşkına nerdesin gökcen nerdesin aytii ha nerdesin karmasar helen nerdesin paspal nerdesin neden yazmıoyrunsuz bebekelrinizin kilosunu boyunu posunu yazarsanız acaba nazar deger diye mi korkuyorsunuz ya hayret bişey ne biçim paylaşımla rbunla rdieğrleri nerde bennu hanım nerdesin ha nerdesin diğerleri nerdesiniz yazık ya böylew paylaşım böyle tenbellik olur mu allah aşkına

ben doktorumu değiştirdim saranurcum
aslında eski doktoruma devam etseydim 7 sinde gidicektim ve bu gidişimden sonra 2 haftada çağıracaktı
ama ben dr değiştirdiğim için 15 inde gidicem ve oda heralde artık 2 haftada bir görmek isteyecektir
sen doğumu nerde ve kaç liraya yapacaksın canım
benim gşttiğim özel hastane 1,250 dedi
bana açıkçası çok geldi ve bende yine özel bir hastane ama emekli sandığı ile anlaşmalı olan bir hastane buldum oraya geçtim orası bizden 300 lira fark alacak
o yüzden değiştirdim doktorumu

heh gelmiş hanım ....aferim

valla hayatım baktıgım yerler çok pahalı açıkcası benc ebir doguma çok para vermek gereksiz dogumevleirni bile düşünüyorum sevcecim şimdilik sadece hastane ücretini biliyorum normal dogum 900 sezeryan ile olan 1100 + d rucreti d rumu çok seviyorum onu elbette yanımda isitoyrum ama dogum ücretleirnin bu kadar pahalı ve çok olmasını anlamaıyorum açıkcası

Kizlar Keşke Dr.gitmiş Olsamda Yazsam Daha 15 Günüm Var Ya Gelmiyor şu Günler Geçmiyor Benim Geçmiyor...işte Bu Yüzden Bebek Hakkinda B,ilgi Veremiyorum.
Ben Giriyorum Yaziyorum Kimseler Yok Ki...

normal bir devlet hastanesdinde yapsan olmuyor mu çok pahalıCADIARZU... benim ki normal bir devlet hastanesi ve dr.muayenehanesine gidiyorum ve tahlillerimide hastanede yapıtırıyorum doğumumda orada olacak inşallah dr.kendi girecek.

buı seferde ayda gideyim artık sıklaştırır galiba çünkü eltimde hamile aynı dr.gidiyoruz onu 31 hft.sonra sık sık çağırmaya başladı yani 15 de felan ben daha yeni 31 giriyorum benide artık çağırırdır bilmiyorum yinede :uhm:

Ben Daha Gitmedim Doktora senağlama
Sali Gelmiyor Birturlu Ben Oglumu Nerdeyse 2 Aydir Gormuyorum
Sizler Ne Guzel Boyunu Kilosunu Yaziyonuz Sizinkileri Okudukca Bende Anca Tahmin Yapiyorum:uhm:
sali doktordan geliyim hemen yazacagim

bende pazartesini bekliyorum.nerdeyse 6 haftada bir gidiyorum doktora...zaten cok fazla gidemedim 30 haftadayim ve ben sadece 3 kere gitmisim..
kizlar bir seyi merak ediyorum,bizim ögrendigimiz teork bilgiye göre hamilelikte bir süre vajinal muayene yapilmaz..ama benim doktorum her seferinde vajinal tuse yapiyor ve bu beni cok rahatsiz ediyor..sizin doktorunuzda yapiyormu?

benim vajinal muayneyi ilk 2 ay yapmıştı canım
daha sonrakiler ise hep karından bakıldı
doktoruna bu durumu sor istersen canım bence çok yalnış ama yinede vardır bir bildiği heralde

he demek size bagırmak kızmak lazım :roflol: aferin yazın böyle ......benim dr um sadece bir kere yaptı bir daha da yapmadı açıkcası

merhaba arkadaşlar bende şuan 29+2 günlük hamişim, oğlumuz olucak.28 haftalıkken 1200grdı,boyuda normalinden biraz uzunmuş.doğum taihimde 20 haziran.(allah nasip ederse)

normalde son zamanlarda vajinal muayene yapiliyor senin doktorun neden oyle yapiyor bilmiyorum
ben ilk gittigimde mecburen keseyi gormek icin bakmisti normalde kese gorunurse bakmiyor nerden biliyosun dersen bana bakinca bi arkadasimda hamisdi benden 4 hafta geride oda ilk gidecegi icin bana sordu bende bakiyor dedim biraz tedirgin oldu ama ona bakmamis cunku o biraz gec gitmisti doktora
belki doktoruyun bi bildigi vardir

alttan bakmak sakıncalı mı bilmiyorum ama benim kanamam gelmişti açıklık varmı rahimde diye alttan muayene etti..

ilk hamile kaldığım zaman dr gittiğimizde bebek gözükmemişti istersen alttan muayene edeyim dedi bende belki gelecek hafta gösterir hem hazırlıklı değilim demiştim...daha sonraki hafta bebeği gördük ve şuana kadar da hiç alttan muayene etmed.tabi çok önemli birşey olursa birşey diyemem ne gerekiyorsa yaptırırım...

altta muayene edilmeisnd ebir sorun yok zaten ilk zamanlarda ama sonrakilerdekileri anlamdım acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…