ben doktorumu değiştirdim saranurcum
aslında eski doktoruma devam etseydim 7 sinde gidicektim ve bu gidişimden sonra 2 haftada çağıracaktı
ama ben dr değiştirdiğim için 15 inde gidicem ve oda heralde artık 2 haftada bir görmek isteyecektir
sen doğumu nerde ve kaç liraya yapacaksın canım
benim gşttiğim özel hastane 1,250 dedi
bana açıkçası çok geldi ve bende yine özel bir hastane ama emekli sandığı ile anlaşmalı olan bir hastane buldum oraya geçtim orası bizden 300 lira fark alacak
o yüzden değiştirdim doktorumu
bend e14 nisan da gitcem ya nedne ayda bir çagrıoyrlarki sizin d rlarınızın artık daha sıkı takip ediilme zamanı hele sevce sen yani bana kalırsa mayısda alırsın kucagına kızını allahın izniyle hım birde sezeryandı demi senin şekerim
bende pazartesini bekliyorum.nerdeyse 6 haftada bir gidiyorum doktora...zaten cok fazla gidemedim 30 haftadayim ve ben sadece 3 kere gitmisim..
kizlar bir seyi merak ediyorum,bizim ögrendigimiz teork bilgiye göre hamilelikte bir süre vajinal muayene yapilmaz..ama benim doktorum her seferinde vajinal tuse yapiyor ve bu beni cok rahatsiz ediyor..sizin doktorunuzda yapiyormu?
merhaba arkadaşlar bende şuan 29+2 günlük hamişim, oğlumuz olucak.28 haftalıkken 1200grdı,boyuda normalinden biraz uzunmuş.doğum taihimde 20 haziran.(allah nasip ederse)
ne güzel inşallah hep böye güzel haberlerini alırız ...a.s.
altta muayene edilmeisnd ebir sorun yok zaten ilk zamanlarda ama sonrakilerdekileri anlamdım acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?