bebeklerimizin kaç gram olduğunu yazalım mı?

slm kızlar bu aralar iştahim kesildi ya bebeğimi galiba iyi besleyemiyorum ne yamalıyım ki çok az yiyorum...lütfen ne yapmalıyımmmmm

slm kızlar bu aralar iştahim kesildi ya bebeğimi galiba iyi besleyemiyorum ne yamalıyım ki çok az yiyorum...lütfen ne yapmalıyımmmmm

canımmm hemen telaşa kapılma iştah azalman geçiçidir
ama bebişi beslemek için zorla kendini en azından süt yumurta yoğurt ve et çeşitlerini yemeye çalış bebiş protein ve kalsiyum alsın

zorluyorum ama o zaman yediğimi çıkarıyorum oda daha kötü oluyor ne olacak bilmiyorum...sütümü içiyorum günlük yoğurtda sadece yemek konusunda sorun yaşıyorum...

e tamam o zaman sorun yok vitaminleirni zaten alıyormuşssun daha ne üzülüoyn geçici bişey sonuçda canının bişeyleir çekmesini sagla

evet vitaminler tamamda et yok balık yok ne olacak bilmiyorum normalde sık sık yemek yemek lazımken ben daha doğru düzgün bişey yemiyorum ki ...senağlama
e tamam o zaman sorun yok vitaminleirni zaten alıyormuşssun daha ne üzülüoyn geçici bişey sonuçda canının bişeyleir çekmesini sagla

o zaman meyve sebze falan yemeye çalış ama proteini ihmal etme yani süt ve yumurta ve soluna yat yedikten sonra gerçi sen yemesende bebek senden ihtiyacı olan herşeyi alır bu illa ye dedikleri doktorların kendimizin sağlığı için o yüzden o kadar dert etme.yemek senin için önemli hep sağlıklı kalman için bebek için değil yani.

Karamsarcım iştahının kesilmesine üzüldüm. inşaallah bu süreci çabuk atlatır ve bebiş ve kendin için yemeğe başlarsın.Dr sordunmu bilmiyorum ama istersen bir sor,onlar herşeyi daha iyi biliyorlar.Birde bana demir ilaçlarım dışında bu hafta birde kalsiyum vitamini verdi doktorum.
Ama sizi yanlış yönlendirmeyeyim benim hamileliğim biraz problemli başladı ve öylede devam ediyor.Kızım 50 gr gibi küçüktü ama kızlarda olabiliyormuş.Cuma günü gittiğimde tam 27 hafta iken 1114 gr olmuş.Allaha şükür iyiydi kilosu.Ama bende son 3-4 gündür bir kaç kere lekelenme oldu.O yüzden dün tekrar gittim. Nst çektirdim(sancı çekip çekmediğime baktılar) Dr rahimde açılma varmı diye baktı,oda yok şükürler olsun.Dr tüm değerlerin normal ama kanama olması can sıkıcı dedi.Dr dediğine göre erken doğum ihtimalim yokmuş ama mümkün olduğunca yataktan çıkmamam gerekiyormuş.:a015:
Ama dr söylemedim korktum, ben geçen hafta mutfak fayanslarını sildim(silmez olsaydım),ondan 3 gün sonra lekem oldu.:a015:
Size tavsiyem kendinizi iyi bile hissetseniz aman hareketlerinize dikkat edin.Hiç anlamadan olumsuz olabiliyor.Şu son dönemi Allahın izniyle geçirelim günü dolduralım ve bebişleri sağlıklı olarak kucağımıza alalım, herşeye razıyım.
Bunu sizinle paylaşmak istedim ki benim hatamı siz yapmayın.:a015:Kendinize ve bebişlere iyi bakın.

ilgin için çok sağol canım yarın dr.gideceğim bakalım sorarım dediğin gibi.benimde geçen hafta lekenmem oldu dr.aradım ve hemen gel dedi senin dediğin gibi alttan açıkma var mı bebekte bir şey var mı diye kontrol etti ve hiç bir sorun çıkmadı hele şükür ki içeride kanamam vardı onu dışarı atmış yani çürük bir kan ... inşallah sağlıcakla günümüzü dodurur bebeklerimizide kucağımıza alırız.kendini fazla yorma dikkat et aman ...a.s.

DIKKAT ET CANIM TABI BIZDE ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN SAGSALIM KUCAGIMIZADA ALMAYI NASIP ETSIN ALLAHIM

Evet karamsarcım biz seninle bu kanamaları baştan beri ara ara yaşıyoruz.Belki benimki senden biraz daha sık oluyor ama dedimya hiç dikkat etmedim.Evde bir oğlum daha olunca zor oluyor dinlenmek ama bundan sonra daha dikkat edicem.
Senin son kanaman çürük kanmış dedğin lekelarin kaç gün sürdü?Çünkü benim kanamamın neden olduğunu tam anlayamadı doktorum.Yanlız iltihap varmış onun için ilaç verdi bakalım kullandıktan sonra nasıl olacak.
Dr kontrolünden dönüşte bebişin iyi haberlerini bekliyoruz inşaallah.

canım bazen oluyor 4 gün felan sürüyor geçenlerde olmuştu hasataneye almıştı bu seferkinde bir sorun çıkmadı ALLAH ŞÜKÜR.inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız ...a.s.ayrıca bende de iltihap var ve fitil kullandım 3 gün ve hap felan da verdi.

1850 gr olmuş bebeğim nekadar çabuk büyüyor hayret doğrusu!!!!

maaşallah cnaım bend edün gittim dr a kızım 28 inci haftasına daha yeni girdi ve kilosu 1154 gr olmuş saçları çıkmış yalanıyordu dr dediki acıkmış bu e dedim normaldir bend eacıktım :roflol: ay bir dogsala allahın izniyle inşaallah rabbim bebekelrimize saglık sıhhat versin hayırlı uzun ömür versin amin maaşalh kızma maaşalalh ve tabi sizlerinkinede amin

slm arkadaşlar bende allah izin verirse haziran annesi olacağım bebişimin kilosu bundan 2 buçuk hafta önce 1200 gr dı yarın yeniden doblerr e gideceğim bakalım ne diyecekler allah yardımcınız olsun hepinizina.s.

Maşallah Bebeklerinizin Kilolari çok Güzel Bu Gidişle Hepiniz Tombul Bebekler Dünyaya Getireceksiniz ... Sağlicakla Kalin Arkadaşlar ...

benim ki 27 hafta 4 günlük kilosu 1040 gr doktor cok iyi dedi

insallah bende tombiş bir bebek dünyaya getiririm

nen tombiş bebegi ne yapcan delü helen saglıklı olsun da gerisini boşver zayıf bebekler daha çabuk toparlanıyor delü senü alahımın izniyle olur merak etme benim dr umd abdebegimin toplu bir bebek olacagını sözyledi 27+5 di gittiğimde dr a saglıklıydı çok şükür çok fazla üüzülmeye gerek yok onun için saglıklı şeyler ye gerisi önmeli degil ama sen illa tombiş istiyorsan inşaallah olsun tonbiş tonbiş maaşalah maaşalalh

bende kızımı çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmm 17 martta gördüm en son
doktora gitmeme 10 gün var zaman geçsede kızımı görsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…