slm kızlar bu aralar iştahim kesildi ya bebeğimi galiba iyi besleyemiyorum ne yamalıyım ki çok az yiyorum...lütfen ne yapmalıyımmmmm
e tamam o zaman sorun yok vitaminleirni zaten alıyormuşssun daha ne üzülüoyn geçici bişey sonuçda canının bişeyleir çekmesini sagla
Karamsarcım iştahının kesilmesine üzüldüm. inşaallah bu süreci çabuk atlatır ve bebiş ve kendin için yemeğe başlarsın.Dr sordunmu bilmiyorum ama istersen bir sor,onlar herşeyi daha iyi biliyorlar.Birde bana demir ilaçlarım dışında bu hafta birde kalsiyum vitamini verdi doktorum.
Ama sizi yanlış yönlendirmeyeyim benim hamileliğim biraz problemli başladı ve öylede devam ediyor.Kızım 50 gr gibi küçüktü ama kızlarda olabiliyormuş.Cuma günü gittiğimde tam 27 hafta iken 1114 gr olmuş.Allaha şükür iyiydi kilosu.Ama bende son 3-4 gündür bir kaç kere lekelenme oldu.O yüzden dün tekrar gittim. Nst çektirdim(sancı çekip çekmediğime baktılar) Dr rahimde açılma varmı diye baktı,oda yok şükürler olsun.Dr tüm değerlerin normal ama kanama olması can sıkıcı dedi.Dr dediğine göre erken doğum ihtimalim yokmuş ama mümkün olduğunca yataktan çıkmamam gerekiyormuş.:a015:
Ama dr söylemedim korktum, ben geçen hafta mutfak fayanslarını sildim(silmez olsaydım),ondan 3 gün sonra lekem oldu.:a015:
Size tavsiyem kendinizi iyi bile hissetseniz aman hareketlerinize dikkat edin.Hiç anlamadan olumsuz olabiliyor.Şu son dönemi Allahın izniyle geçirelim günü dolduralım ve bebişleri sağlıklı olarak kucağımıza alalım, herşeye razıyım.
Bunu sizinle paylaşmak istedim ki benim hatamı siz yapmayın.:a015:Kendinize ve bebişlere iyi bakın.
Karamsarcım iştahının kesilmesine üzüldüm. inşaallah bu süreci çabuk atlatır ve bebiş ve kendin için yemeğe başlarsın.Dr sordunmu bilmiyorum ama istersen bir sor,onlar herşeyi daha iyi biliyorlar.Birde bana demir ilaçlarım dışında bu hafta birde kalsiyum vitamini verdi doktorum.
Ama sizi yanlış yönlendirmeyeyim benim hamileliğim biraz problemli başladı ve öylede devam ediyor.Kızım 50 gr gibi küçüktü ama kızlarda olabiliyormuş.Cuma günü gittiğimde tam 27 hafta iken 1114 gr olmuş.Allaha şükür iyiydi kilosu.Ama bende son 3-4 gündür bir kaç kere lekelenme oldu.O yüzden dün tekrar gittim. Nst çektirdim(sancı çekip çekmediğime baktılar) Dr rahimde açılma varmı diye baktı,oda yok şükürler olsun.Dr tüm değerlerin normal ama kanama olması can sıkıcı dedi.Dr dediğine göre erken doğum ihtimalim yokmuş ama mümkün olduğunca yataktan çıkmamam gerekiyormuş.:a015:
Ama dr söylemedim korktum, ben geçen hafta mutfak fayanslarını sildim(silmez olsaydım),ondan 3 gün sonra lekem oldu.:a015:
Size tavsiyem kendinizi iyi bile hissetseniz aman hareketlerinize dikkat edin.Hiç anlamadan olumsuz olabiliyor.Şu son dönemi Allahın izniyle geçirelim günü dolduralım ve bebişleri sağlıklı olarak kucağımıza alalım, herşeye razıyım.
Bunu sizinle paylaşmak istedim ki benim hatamı siz yapmayın.:a015:Kendinize ve bebişlere iyi bakın.
ilgin için çok sağol canım yarın dr.gideceğim bakalım sorarım dediğin gibi.benimde geçen hafta lekenmem oldu dr.aradım ve hemen gel dedi senin dediğin gibi alttan açıkma var mı bebekte bir şey var mı diye kontrol etti ve hiç bir sorun çıkmadı hele şükür ki içeride kanamam vardı onu dışarı atmış yani çürük bir kan ... inşallah sağlıcakla günümüzü dodurur bebeklerimizide kucağımıza alırız.kendini fazla yorma dikkat et aman ...a.s.
Evet karamsarcım biz seninle bu kanamaları baştan beri ara ara yaşıyoruz.Belki benimki senden biraz daha sık oluyor ama dedimya hiç dikkat etmedim.Evde bir oğlum daha olunca zor oluyor dinlenmek ama bundan sonra daha dikkat edicem.
Senin son kanaman çürük kanmış dedğin lekelarin kaç gün sürdü?Çünkü benim kanamamın neden olduğunu tam anlayamadı doktorum.Yanlız iltihap varmış onun için ilaç verdi bakalım kullandıktan sonra nasıl olacak.
Dr kontrolünden dönüşte bebişin iyi haberlerini bekliyoruz inşaallah.
benim ki 27 hafta 4 günlük kilosu 1040 gr doktor cok iyi dedi
insallah bende tombiş bir bebek dünyaya getiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?