bebeklerimizin kaç gram olduğunu yazalım mı?

evet kesinlikel canım izmirdeymişsin d run kim dogumunu nerd eyapacaksın birde

kizlar bende doktorum kadin dogumcu degilim pratisyen hekimim ama kadin dogum staji yaptim..bize de ögretilene göre vajinal muayene yapilmaz ben topu topu 3 kere gittim ve 3.sünde bana alttan muayene icin hazirlanin denilince yine mi demekten neden diye sormak aklima gelmedi,acaba enfektion düsündüde mi diye geldi aklima,yani bana gereken bir durum diye kabullendim..sonra o drye giden diger arkadaslara sordum onlarda her muayenede alttan muayane olduklarini söyleyince bu doktorunrutin herkese yaptigini anladim ve bir dahaki randevum icin gerilmeye basladim..
birde sizlere sorayim dedim türkiyede durum nasil..yarin ola hayrola bakalim ne olacak ..randevum var..

hım hayat hastanesi ucuzmuş sanırım bende duydum ama acaba benim dr umun anlaşması var mı? birde bu var tabi ya benim gittiğim merkez irenbe tüp bebek merkezi dr um dilek aslan çok memnunum bana çınarlıyı önermişti en başda daha ama bende tam karar veremedim karşıyakadayım ben 14 nisan da gidince konuşacagım ne kada ristediği hakkında bakalım yerimseniben

scapula bence senin dr unun yapmak istediği şey enfeksiyon var mı yok mu kontrol altında tutmak için yapıyor turkiyede böyle degil sorun olmadıkça hamileliğin en başının dışında öyle bakılmıyor

kizlar doktordan geldim..ne yazikki seferinde bu muayeneyi olmak zorundaymisiz burda katlanacagiz ne yapalim..
30+3 kizim 1 kilo 500 gram olmus..sormasam dr sölemiyecek..yahu o ne yapsin oda bende ana dilimiz olmayan bir dilde anlasmaya calisiyoruz..yok burda bir kadin dogumcu hemsehrim..
benimde kizim nihayet normal pozisyonunu almis...her drye gidisimizde böyle yapiyor dayandi simid kabugalarima sanki korktuda bana siginiyor..yerim ben onuuuuuuu....

masaallah canim kizina kilosu yerinde
yurt disinda nerdesin ben belcikadayim burda son zamanlarda altdan bakiliyor sadece
bende yarin gidecegim doktora yazarim kilosunu boyunu insaallah

ben avusturyadayim..benimle beraber baska bir anne adayi vardi bekleyen drde..aramizda cok yok onun bebisi benimkinden nerdeyse 400gr fazla ama olsun ben tombis bebek istemiyorum normal olsun yeter cünkü benim kan sekerim sinirda tombis bebek demek benim durumumda biri icin saglikli olmayan bebek demek..

bende tonbul bebek istemiyorum bakalım haftaya gidince kaç kilo olmuş ögrencez yerimseniben maaşallah scapulam kızına maaşallah

bende sabah gidiyorum benim oglumda normal olsun yeter saglikli olsunda
zaten nasil doguracagim onu dusunuyorum bide tombis olursa

heeeeeeeeeeeeee zaten ben normal istioyrum bebişim canım benim ama tombiş olursa yapcak bişey yok sezeryanda ols arazıyım onun gece gündüz aglamasına razıyım bir kez bile yeter şevval demeycegim canım kızıma

insaallah demeyiz canim fazla kizdirmazlarsa
ben birazdan doktora gidiyorum gelince anlatirim ama biraz gec gelebilirim ordan carsiya gececegiz once aldigim kiyafetler olmuyo artik gobek iyice cikti :roflol:
oglumada bakacagim tabi ona aldigim hersey beni mutlu ediyor

günaydın kızlar ne güzel doktora gitme zamanları gelmiş benim daha 1 haftam war üfffff zaman hiç geçmiyo kızımda dünden beri hiç durmuyo sıkışıyo heralde ittirip duruyo beni sağ yanım acıyor artık yanmı yatıyo ne eşim ayağı o diyo ben göremiyorum tabii bide karnım yamuldu iki gündür başından beri hep doğum pozisyonunda yatan kızım son günlerde içerde bişeyler karıştırıyo galiba korkuyorum bakalım haftaya doktor ne dicek.:uhm:

Bu arada benim doktorumda hiç vajinal muayene yapmadı bu sefer bekliyorum. Hamile kalmadan önce başka bi yere gitmiştim yara war demişlerdi ilaç wermişlerdi adetimden sonra başlıcaktım ama hamile olduğumu öğrendim bu doktoruma yaradan bahsettim ona bile bakmadı bişey olmaz diye çok rahat benim doktorum yanından çıkınca uçuyorum her şey çok güzel ben süperim :teytey:diye 2 hafta sürüyo tabi bu sonra böyle endişelenmeye başlıyorum yine morale ihtiyacım war:çok üzgünüm:

merhabalar:) benim oğluşumda 26haftalık 1330gramda.tosuncuğum benim:) şimdi29haftalık ne kadar bilmiyorum.cumartesi öğrenicez. bence iri bebek normal doğumda daha kolay çıkar.
tanyeri yara bende de var.dr.hamile kalmadan önce normal doğum yaparsam temizleneceğini söylemişti.normal doğum istiyorum.ama bende sorayım doktoruma bi sorun olurmu diye.merak ettim şimdi

bende haftaya pazartesi gitcem bakalım kızım ne almede benim biricik kızımda beni sürekli dövüyor valla tanyeri...... ama ben çok mutlu oluoyurm aşkım bebegim hayatım bu kadar takıntı yapma ne yapalım beeeeeee endişler olmadan daolmuoyr ki anasını satayım

sona yaklaştıkça insan korkuyo acaba gelirmi artık diye. her akşam konuşuyoruz daha gelme kızım bi sürü eksiğin var onları tamamlayalım havalar biraz daha ısınsın babasını güzel güzel dinliyo sonra o gidiyo yanımızdan ecişim yine başlıyo tepiklemeye canım kızım benim

kızının adını ne kocayksın tanyersi maaşallah bebekelrimize biz şevval ecrin koyacagız

zeynep ece koyucaz bizde inşallah Allah ım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…