- Konu Sahibi el-muallim
-
kalp ve damar cerrahları ama hepsi değil. normalde onlar kalp ameliyatı yapıyorlar. damar üstüne yoğunlaşmış ve varisle ilgilenen bir tanesine gitmen gerekli. ultrason incelemesi sonrası (hoş esaslı doktorlar bakınca sana şu bu gerekiyor diyebiliyor) hangi damarında tıkanıklık var kapakçığın bozulmuş mu söylüyorlar. ameliyat gerekiyorsa eski yöntem yukarı kasıktan 5 ccm lik bir kesik bilekten minik bir kesik ve o damarın çıkarılması. lazer ile kasıktan ve dizaltı civarından deliklerle o damar kurutuluyor. eğer kalın bir damarın varsa o da üstten minik kesiklerle çıkarılıyor. benim doktoru tavsiye ederim. ücret ne kadar bilmiyorum. hepsini sağlık sigortası verdi. artık dr ne aldıysa. muayenesi 400 lira. sağlık sigortası 280 inin verdi. 120 lira ödemiş oldum. normal ameliyat diyen başka bir doktora gitmiş doplerimi de çektirmştim. ben oldukça memnun kaldım.haklısın denız.....gecmıs olsıuun sanada nasıl nerden oldun bacajk varısımı bendede var kalp damara gıtmem gerek dobler cekılcek sanırım sen nereye gıttın zor oluyomu lazer acı varmı acı..reha muhtar gıbın oldu ya.....benım on yıldır var bacagımda artık gıdeyım dımı ..hava guzel gezdık kızlarımla oğlumla parka gıttık sımdı uyuyolar optum
kreşe gidince yemek olayı düzeliyormuş. ama hastalık kısmı beni de düşündürüyor. tabii hastalanarak büyüyecekler de daha çok küçükler. sizin orada fiyatlar iyiymiş. şişli-beşiktaş civarında bu fiyata iyi yer yok. normali 800-900 den (tüm gün) başlıyor gibi. iyileri 1500-1800 arası ki yuh diyorum. ben ilkokula özel okula veremem o nasıl kreş ücreti öyle diye.iyi akşamlar herkese, kızlaqr nasılsınız...
Denizcim geçmiş olsun, Allah şifa versin,inşallah tekrarlamaz...
Gülsüm abla, bizim de göz baktırmamız lazım artık, sorun yok sanırım ama mine arada kırpiştırıyor gözlerini, şirinlik yapıyor gibi.... bir arkadaşımın da kızı öyle yapıyormuş, daha sonra astigmat olduğu anlaşılmış, bi baktır dedi ama fırsat olmadı... Bu yaşta nasıl takıcaklar gözlüğü, 1-2 yıl sonra olsa sorun olmaz ama... Allah başka dert vermesin...
Bebeklerimizde yemek sorununu hep konuşyoruz ya, biz de de aynı sorun, özellikle benim bir tanesinde... yakındaki kreşle konuştum geçen hafta, giderlerse kızlarımla ilgilenecek öğretmen de ordaydı,konuştuk, yemek ve uyku düzene girer dedi.. cici bir kız... 5 yaşında oğlu var onun da... tam gün 650 tl, yarım gün 450 tl... hergün gelmelerini öneriyor yarım gün de olsa... kardeş indirimi yapıyorlarmış, ama kreşin sahibi ile görüşmedim daha... sanırım ocak da başlatacağım... ama hasta bir çocuk vardı, öksürüyordu, gözleri kıpkırmızıydı, endişelendim biraz, biz gözlerinin içine bakıyoruz hastalanmasınlar diye, orda mikrop kapacak hastalanacak...
batu da kırpıştırmıyor ama çok kaşıyor. ikimiz de alerjiğiz. benimkiler de çok kaşınır ama alerji nedeniyle. ben onunkini de hep alerji diye düşünmüştüm. bende 1,25 miyop ve astimat da var. genetik bu olay. göz muayenesine ne zaman götürülebiliyor?senay ıyı geceler canım ...bekleme gıt bence benım kızım kırpıstıtrıyodu ozellıkle bı sye bakarken bıde dıger kızım goznu arasıra kasıyodu megersem bu yaslarda gozzun kasınması ıelrlelemesı demekmıs cok ılgınc damla verdı.....bıde.......cok dıkkat et yuvalarda hastalık cok oluyo sıksık hasta olabılırler can sıkıcı yanı bu zaten ama duzen gırer yemlerı ben seneye dusunuyorum bu yıl kucukler havalar guzel gıdıyo parkaı cok sevıyolar ..bu aksam kuvetı doldurdum yıne gırdık kırk dakka bucu bucu yaptık sımdı uyudular ...cok optum herkesı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?