Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

haklısın denız.....gecmıs olsıuun sanada nasıl nerden oldun bacajk varısımı bendede var kalp damara gıtmem gerek dobler cekılcek sanırım sen nereye gıttın zor oluyomu lazer acı varmı acı..reha muhtar gıbın oldu ya.....benım on yıldır var bacagımda artık gıdeyım dımı ..hava guzel gezdık kızlarımla oğlumla parka gıttık sımdı uyuyolar optum

iyi akşamlar herkese, kızlaqr nasılsınız...
Denizcim geçmiş olsun, Allah şifa versin,inşallah tekrarlamaz...
Gülsüm abla, bizim de göz baktırmamız lazım artık, sorun yok sanırım ama mine arada kırpiştırıyor gözlerini, şirinlik yapıyor gibi.... bir arkadaşımın da kızı öyle yapıyormuş, daha sonra astigmat olduğu anlaşılmış, bi baktır dedi ama fırsat olmadı... Bu yaşta nasıl takıcaklar gözlüğü, 1-2 yıl sonra olsa sorun olmaz ama... Allah başka dert vermesin...

Bebeklerimizde yemek sorununu hep konuşyoruz ya, biz de de aynı sorun, özellikle benim bir tanesinde... yakındaki kreşle konuştum geçen hafta, giderlerse kızlarımla ilgilenecek öğretmen de ordaydı,konuştuk, yemek ve uyku düzene girer dedi.. cici bir kız... 5 yaşında oğlu var onun da... tam gün 650 tl, yarım gün 450 tl... hergün gelmelerini öneriyor yarım gün de olsa... kardeş indirimi yapıyorlarmış, ama kreşin sahibi ile görüşmedim daha... sanırım ocak da başlatacağım... ama hasta bir çocuk vardı, öksürüyordu, gözleri kıpkırmızıydı, endişelendim biraz, biz gözlerinin içine bakıyoruz hastalanmasınlar diye, orda mikrop kapacak hastalanacak...

senay ıyı geceler canım ...bekleme gıt bence benım kızım kırpıstıtrıyodu ozellıkle bı sye bakarken bıde dıger kızım goznu arasıra kasıyodu megersem bu yaslarda gozzun kasınması ıelrlelemesı demekmıs cok ılgınc damla verdı.....bıde.......cok dıkkat et yuvalarda hastalık cok oluyo sıksık hasta olabılırler can sıkıcı yanı bu zaten ama duzen gırer yemlerı ben seneye dusunuyorum bu yıl kucukler havalar guzel gıdıyo parkaı cok sevıyolar ..bu aksam kuvetı doldurdum yıne gırdık kırk dakka bucu bucu yaptık sımdı uyudular ...cok optum herkesı...

selamlar herkese

kalp ve damar cerrahları ama hepsi değil. normalde onlar kalp ameliyatı yapıyorlar. damar üstüne yoğunlaşmış ve varisle ilgilenen bir tanesine gitmen gerekli. ultrason incelemesi sonrası (hoş esaslı doktorlar bakınca sana şu bu gerekiyor diyebiliyor) hangi damarında tıkanıklık var kapakçığın bozulmuş mu söylüyorlar. ameliyat gerekiyorsa eski yöntem yukarı kasıktan 5 ccm lik bir kesik bilekten minik bir kesik ve o damarın çıkarılması. lazer ile kasıktan ve dizaltı civarından deliklerle o damar kurutuluyor. eğer kalın bir damarın varsa o da üstten minik kesiklerle çıkarılıyor. benim doktoru tavsiye ederim. ücret ne kadar bilmiyorum. hepsini sağlık sigortası verdi. artık dr ne aldıysa. muayenesi 400 lira. sağlık sigortası 280 inin verdi. 120 lira ödemiş oldum. normal ameliyat diyen başka bir doktora gitmiş doplerimi de çektirmştim. ben oldukça memnun kaldım.

kreşe gidince yemek olayı düzeliyormuş. ama hastalık kısmı beni de düşündürüyor. tabii hastalanarak büyüyecekler de daha çok küçükler. sizin orada fiyatlar iyiymiş. şişli-beşiktaş civarında bu fiyata iyi yer yok. normali 800-900 den (tüm gün) başlıyor gibi. iyileri 1500-1800 arası ki yuh diyorum. ben ilkokula özel okula veremem o nasıl kreş ücreti öyle diye.

batu da kırpıştırmıyor ama çok kaşıyor. ikimiz de alerjiğiz. benimkiler de çok kaşınır ama alerji nedeniyle. ben onunkini de hep alerji diye düşünmüştüm. bende 1,25 miyop ve astimat da var. genetik bu olay. göz muayenesine ne zaman götürülebiliyor?

Son düzenleme:
İYİ AKŞAMLAR HERKSE.....

gülsüm ablacım, işler yoğun uğrayamıyorum eskisi gibi, sen yaz bize zaman buldukça, biz elbet geleceğiz:)))

denizcim, araştırdığım yer merter, 5 ayrı yerde şubesi var bu kreşin... öğretmen kız daha önce başka bir yerde çalışmış, neresi olduğunu hatırlamıyorum, 1200-1300 tl'di fiyatlar ama inanın ilgi ve eğitim bakımından daha fazla değillerdi dedi... evet fiyatlar söylediğin semtlere göre uygun ama bende 2 tane olunca düşündürüyor... ama en çok da söylediğin gibi hastalık korkutuyor beni... babamızın dilinden kurtulamayız...

denızcım sagol hele bı dobler cektıreyım bakayın ne dıcekler ne cıkıcak ama sen karsıdasın dımı.....sımdı nasılsın....denız bı yasından sonra mutlaka goz muayenesıne gotur derım herkes de gotursun sımdı ben kendı doktorlarına goturecem bıde....senay aslında gecen bı dr dort yas oncesı yuvaya hayır dedıe ..hastalık cok kapıyolar bagısıkları dusuyo dıye ama bende seneye dusunuyorum haftanın uç gunu oyun oynarlar ıyı olur kafam rahat edr yoksa be n bakırkoye gıdıceömmmm.............yuhh ya fıyatlar yuhhhh..oğlumu ozelde okuttum lıseye kadar tek cocouk sanslıydı ama bunlarda naparuım bakalım kardes ındrımı ıyı olursa balkalım ... ama hep evde olamalrıda ıyı degıl sosyallesmelıler bencede ben oğlumu dort yasında vermıstım ıyı olmustu yemesı azda olsa duzelmıstı ama hıc bı zaman severek gıtmedı hep agladı valla okulada öle bastan nasılsa hep öle gıtı ıns kızlarım sever ıns....bugun yagmurlu hava dılayı goturdum geldım tam uyuma havası tammmmm

GÜNAYDIN KIZLAR......

gülsüm abla, bende kreşin erken olduğunu düşünüyorum, daha 2 yaşında yoklar, ama benim sarı kızım çok cadı, evde bütün ilgiyi kendine çekiyor, annemler eşit davranıyoruz deselerde ben olmadığını görüyorum. onların suçu yok tabiiki, mine çok girişken, gülay daha içine kapanık... kreş istememin, birinci nedeni yemek ve uyku, ikinci nedeni ise bu, gülay için çok yararı olacağını düşünüyorum... biraz daha bekleyip mart-nisan gibi filan mı versem, hep biraz daha büyümüş olacaklar, hemde kış geçmiş olur, hastalıklar azalır biraz....

gunaydın.....bencede daha ıyı olur canım mutlaka farkeder ama bunu belırt yuvaya verırken bazen ıce kapanık olan dıgerıne cok ılgı gosteruılınce dahada kapanabılıyor valla ısımız zor gercekten ıns saglık olsunda buyuyecekler ...herkes nasıl hava kapalı....corbaları yok corba yaoayım onlara bugun tavuk koyucam.....optumm

iyi akşamlar...
kızlaar nerdesiniz... nil, gökçe, bebek istiyoruz...
denizcim senden gelmedin bugün.....

bişey sorcam, arısütü-polen-bal karışımlarından veriyormusunuz, vermek istiyorum ama hangi marka??
aksu-vital istedim güvenilir diye, bizim mahalledeki eczane bulamadı, üretilmiyor dedi, ama markanın kendi sitesinde var...
aktarda bilinmedik bir marka var, kendi çocuğuna kullanıyormuş ama güvenemedim....

ii geceler kızlar epeydir ugrayamadım bu ara yine kpss ye çalışmaya başladım azvakit bulsam face e bakıyorum sonra çıkıyorum herkes iyidir inş bizde iyyiiz çok şükür
denizcim batunun videosunu bende simdi izledim gözlerim doldu valla rabbim korumuş çok geçmiş olsun allah korusun meleklerimizi inş .. sanada çok geçmiş olsun canım umarım tekrarlamaz bacagın

Sevgili arkadaşlar,
"Dondurulmuşlar ile Şansını Deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" Biz; SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA

SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE,

Allah dualarınız kabul etsin, inşallah en kısa sürede sağlıkla yavrularınıza kavuşursunuz.....

selam herkese
gökçe cim sağol. allah beterinden saklasın. muallim ben zaten 3 bebekle nasıl kafayı yemedin onu anlamıyorum gerçekten ver kreşe az kendini toplarsın ama evet fiyatlar korkunç. senay aynı zamanda çocuklar hastalandıkça mikropla tanıştıkça bağışıklık sistemi güçlenir demiyorlar mı? hangisi doğru? ben 4 yaşı sosyalleşmeleri açısından çok geç buluyorum. tam gün olmasa bile yarm gün gitmeleri gerekli diye düşünüyorum. olanaklar elveriyorsa.

muallim toprak nasıl yaaa? hiç haber yok merak ettim?

selam ..hayırlı cumalar senaycım ıyıkı varsın....
lavıalavınıa canım ..AMIN bınlerce amınnnnnnnnn rabbım makbul eylesın bekletmesın ıns gelsın bebıslerınız ......dualar mekkeı mukerremede gıbı makbul olsun ıns .............

SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE
dualarınız kabul olsun rabbim katından sizlerede salih evlatlar göndersin inşallah. amin amin amin
hayırlı günler kızlarrrrrrr

kızlar bebeklerle evde nasıl oyunlar oynuyosunuz yazın .....farklı bısey gelır aklımaza belkı...cok optum ıyı geceler

merhabalar
vakit bulamiyorum inanin
2haftada 4 dis cikardi grip gibi oldu hapsuruyor yemesi biraz daha iyi corba yemeklerie az az yemeye baladi konsmayi ilerletti sipam anne baba uzu(uzum)amaaa(elma)ver bitti pepe cau(caillou)su sil patte(patates)gibi gibi artik ne istediini anlatiyor cok tatlilarrrrr
artik babamiza durmak yok arkaasim demisti biraz buyusun babasini zorla yaptiracak dedii gibi baba gelince hemen baba ellerini gosterip cicis cicis yika diyor babasi yikiyor:)baba mama hupp yedir demek istiyor yediriyor baba pc basina gecince pc ekrani olmadi tustan kapatip del dell oyuncaklarin basina oturuyor oynattiriyor cok iyi oldu yaa aferin benim akilkli ogluma diyorum babasi guluyor
bizden bu kadar
muallimabla kizlari baska bi dokt goturdun mu acele etme gozluk icin
biz portakali soyum tekerlemeler bir parmak gibi ellerle oyun yapiyoruz ama genelde oyuncaklarla birlkte oynuyoruz leo ile ev yapiyoruz patates kafayi cok seviyor yerlerine takarken gocu/gozu kua kulagi diye bulup takmaya calisiyor almanizi tavsiye ederim benimle ev supurup silmeye camasir asmaya bayiliyor kirlileri veriyorum makinaya atiyor
deniz batucuk nasil oldu
senay kresi bi sure dene olmadi seneyre yollarsin arisutu karisimi icin erken deil mi agir gelmesin ben aksu-vital kullaniyorum kendim
gokce arada ugra fistiktan haberler yaz iyi olur kolayliklar diliyorum

selam herkese...bebıs ıstıyıruz canım haklısın zaman cok az....gecmıs molsun pasamıza ıns atlatır dıs olayı bızımde hala suruyo ....masallah dıllenmıs azcık benımkılerde azcık mazcık bakalım seneye kafam sısıcek kesın.....evet kendı doktıorlarına goturecem bıde bı ayın soınunda aldım randevu cok kalabaklıklmıs.......cıkım vakıt bulunca gıırıcem benımkılerde bana yardım edıyoo arkamada ordek yavrulkarı gıbı dızılıyolar valla hehe ıyı benzetme olduuu dımı....optumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…