- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi el-muallim
-
merhabalar
vakit bulamiyorum inanin
2haftada 4 dis cikardi grip gibi oldu hapsuruyor yemesi biraz daha iyi corba yemeklerie az az yemeye baladi konsmayi ilerletti sipam anne baba uzu(uzum)amaaa(elma)ver bitti pepe cau(caillou)su sil patte(patates)gibi gibi artik ne istediini anlatiyor cok tatlilarrrrr
artik babamiza durmak yok arkaasim demisti biraz buyusun babasini zorla yaptiracak dedii gibi baba gelince hemen baba ellerini gosterip cicis cicis yika diyor babasi yikiyor:)baba mama hupp yedir demek istiyor yediriyor baba pc basina gecince pc ekrani olmadi tustan kapatip del dell oyuncaklarin basina oturuyor oynattiriyor cok iyi oldu yaa aferin benim akilkli ogluma diyorum babasi guluyor
bizden bu kadar
muallimabla kizlari baska bi dokt goturdun mu acele etme gozluk icin
biz portakali soyum tekerlemeler bir parmak gibi ellerle oyun yapiyoruz ama genelde oyuncaklarla birlkte oynuyoruz leo ile ev yapiyoruz patates kafayi cok seviyor yerlerine takarken gocu/gozu kua kulagi diye bulup takmaya calisiyor almanizi tavsiye ederim benimle ev supurup silmeye camasir asmaya bayiliyor kirlileri veriyorum makinaya atiyor
deniz batucuk nasil oldu
senay kresi bi sure dene olmadi seneyre yollarsin arisutu karisimi icin erken deil mi agir gelmesin ben aksu-vital kullaniyorum kendim
gokce arada ugra fistiktan haberler yaz iyi olur kolayliklar diliyorum
slm kızlar
muallimcim tamda benim sormak istedigim soruyu sormuşsun hangi oyunlar oynuyorsunuz ,zekası gelişsin die neler yapıyosunuz ? die sorcaktım :) ben kızımla pek oyun oynuyorum sayılmaz yaoyun oynamak bilmiyorum genelde minimini kuş, kırmıızı balık gölde, bir küçücük aslancık varmış gibi şeyleri söylüyorum sonra çok sevdigi bi bebegi var ona yemek yedir diyorum yediriyo gibi yapıyo sarıl diyorum sarılıyo öp diyorum öpüyo sonra babası gelince akşam o önden koşuyo babası arkassında hav hav diyip yakalamaya çalışıo ,bikaç hikaye kitabı aldım onları okuyorum resimdekileri tanıtıyorum ama resimlere ilgisi var ben okumaya başlayınca dinlemiyo beni kalem kagıt koyuyorum arada önüne ama bi devreden sonra kalemi yemeye çalışıyo :)kagıdı yiyo yırtıyo :)
bebekistiyoruz canım ugrarım canım merak ettirmemeye çalışırım bu ara kpss ye başladım çalışmayaofff off ondan vakit olmuyo bide gökce tabi boş bırakmıyo beni
ya gökce diş çıkartıyo üst ön dişler alt dişler çıktı azı dişleri çıkıyo ikisi ilk defa gökce bu kadar huzursuz hep aglamaklı sinirli bagırıp duruyokucagımda olmak istiyo hep ilaçta veriyom ama kar etmiyo galiba
merhabalar....
ben cuma günü rahatsızdım, sabaha karşı mide ağrısı ve hafif ishalle uyandım, müthiş halsizlik vardı.. o halimle işe gittim, ihracat yüklemem var diye... doktora gittim, vucut susuz kalmış dedi, ilaç takviyeli serum yedikten sonra ayaklandım, ama baş ağrısı haftasonu benimleydi... çok şükür geçti, şimdi iyiyim...
gülsüm abla, deniz, gökçe,bebek_ist, nil... sizler nasılsınız.....
merhabalar....
ben cuma günü rahatsızdım, sabaha karşı mide ağrısı ve hafif ishalle uyandım, müthiş halsizlik vardı.. o halimle işe gittim, ihracat yüklemem var diye... doktora gittim, vucut susuz kalmış dedi, ilaç takviyeli serum yedikten sonra ayaklandım, ama baş ağrısı haftasonu benimleydi... çok şükür geçti, şimdi iyiyim...
gülsüm abla, deniz, gökçe,bebek_ist, nil... sizler nasılsınız.....
siz de çok hastalandınız bu sene. 2012 hiç hastalanmadan sağlıkla geçer inşallah. adet için doktora gittin mi? fsh-e2 ölçtürdün mü? tüp işini ne yaptın?Gecmis olsun senaycim
Gercektende hastalik zor biz ailecek dokzor kapilarinda kaldik ne virus ne virusne illetti ben boyle hic hastalanmamistim sukrolsun iyiyim birazdan hazirlanip doktora gidecem gene adet olamiyorum ne yapacagimi sasimis vaziyetteyim ya Rabbim kolaylik versin ins hepimize kendine dikkat et canim cocuklarda hastalaninca zor oluyor prensesleri öp benim icin annesi sevgiyle kalin
iyi geceler kızlar
senaycım nilcim çok geçmiş olsun kızlar ikinizede
mualimcim biliyom bugünler gecicek ama zor yaa allah ım rahatca diş çıkarmalarını nasip etsin hee bide bana oyun oynamak için güç versin:)
benim kızda ne varsa pc ye takmış açık gördümü şuu şuu diyip duruyo sonra banada şu şaa die sesleniyo babasınada:) evdeki tüm çekmeceler gökcenin emrinde hazır vaziyette açık bi şekilde yani bekliyolar ben kapatıyom o açıyo gidiyo dger çekmeceye :) sonracıgıma kavanozlar oyuncak olmuş kızıma üst üste diyio onları kule yapıyo :) ıslak mendille bebeginin yüzünü tv yi vede heryeri silip duruyo :) sonracıgıma babası bana sarılaya görsün babasına şuuu şuu diyip bagırıyo bizi ayırıyo şimdilik beni seviyo yada kıskanıyo diyelim :) ilerde kesin babacı olucak bu kız :) pakette bişey gördümü al bunu aç der gibi getiriyo elime veriyo babası çikolata felan getirdi bikaç kez alıştı galiba pakette ne varsa aç yiyim diyo :)
çok sağolun arkadaşlar, geçti çok şükür...
Nilcim sizede çok geçmiş olsun, Allahım sağlıktan ayırmasın.... adetin için gittinmi doktora, ne dedi...
Gülsüm abla, bir arkadaşım var, noel baba bu yıl bikiniyle gelcek diyor, gülüşüyoruz... gerçekten, hiç kış olmadı... ama yeni yılda olur sanırım, doğum yaptığım yıl öyle olmuştu, eşimin yolunu gözlemiştim çorluda... ne zamandır şöyle diz boyu kar görmeyi özledik... yumuşacık bir kar yağsa ne güzel olur, kızlarla kar topu oynarız.... hayali bile güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?