- Konu Sahibi el-muallim
-
HAYIRLI CUMALAR...
gülsüm ablacım, bizimde noel babayla pek işimiz yok, sadece yeni bir yılın başlangıcı heyecanlandırıyor, kızlarımın yeni yaşı geliyor, bahar yaklaşıyor... 2012 herkes için hayırlı bir yıl olur inşallah...
valla abla benim kendi evimde aynı durumdaydı, burası kira diye dikkat ettik 3 aydır, kalemleri ellerinden aldık hep ama geçen hafta nasıl olmuşsa biri bulmuş bir kalem, 2 duvarı halletmiş... bizim koltuklarımız ve halılarda kalem çiziği ve lekesi içinde... biraz daha büyüdüklerinde komple eşyalarımızı değişeceğiz artık....
Merhabalar,
Nasilsiniz,bebisler nasil?
oglum cok hastalandi. hastane hastane gezdik en sonunda 3.doktor tedavi edebildi .
burnu akiyordu bronslara inmis nefes almakta zorlaniyordu 2 gece hic uyumadi oksurdukce agladi .
son gittigimiz doktor burnunu temizletti ilac(kortizonmus sonradan ogrendim())buhar verdi hemen solunumu normale dondu simdi evde antibiyotik ve buhar veriyoruz az oksurugu kaldi buarada 2 dis daha patladi 1 ayda 6 dis cikardi boyle olunca bagisiklik zayifladi.guclendirmek icin 15 tane corekotunu ezip veriyorum.oksurugunu de bal,zencefil karisimi ile rahatlatiyorum.gece cayina basladim uyku suresi 2 saate uzadi insallah devam eder.
iki kelimeli cumlelere basladi anne vee(anne ver)sut biii(sut bitti)gibi..
bu kisi bi atlatsak rahat edecegiz.evde temizlik,oyun,yemek,pepe derken gun bitiyor.
gecmise bakamadim uyanmadan yazayim istedim.
okuyup yazabilirsem..
canlarim ve kuzucuklari yeni bir seneye giriyoruz.guzel bir sene olsun insallah.hepinizi opuyoruz oglusla..
biz de soğuk da olsa çıkarıyoruz. daha doğrusu bakıcısı çıkarıyor. dün evdeydim. puset ile biraz uzun dolaştıralım dedim, giydirmesi soyması vs ölüm. soyunmayı anlamsız buluyor giydirilmekten nefret ediyor. eve döndüğümüzde ben bitmiştim. kızlar biraz daha kolaydır anlaşılır ama 3 tane allah kolaylık versin.bebıs ıstıyoruz canım ya cok gecmıs olsun ....ay hasta olmasınlar ya ıns ..ınş bıtkısel yontemınde ıse yararda ıyı olur paşamız ..gel canım beklerız sergımıze ...hehhe senınkıde katılır atııkk...senay yaz gelsın bencedeee benımkılerde cıok ıstıyo ben sogukta olsa gıydırıp azcık cıkarıyorum rahatlıyolar ...benımkıler azcık daha kelımeler arttı pepe ıle yatıp lakıyozzz pepeee ppeee of bıktım ama laptopu onlar kapıyo ...
yemesi aynı. yemiyor zorla resmen üstünde tepinerek yediriyoruz. yani yutuyor ama gırtlağını sıkarak. bakıcı da izne gidiyor. 10 gün ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum. bu yemek olayı çok can sıkıcı. arkadaşıma sordum en zor çıkan köpek dişleriymiş :18:seninki iyi çamaşır sepetine vs atıyormuş batu eline geçeni çöpü açıp atıyor :)nil yeni yilda umut a bi kardes gelecek ben umutluyum.Hayirlisi insallah.
Deniz Batu'nun yemesi ne durumda.
kopek disleri zor mu cikar?
birde onlar ciksa geriye 4 azi kaliyor onlarda 2 yasindan sonra rahat cikarir.
senay tuvaket egitimi bende 2 yasa birakmak istemiyorum gorumcem illa 2 yas dedi sonra alistilar simdi 4 yasinda kucuk bezli buyuk 4.5 da birakti.simdi zor olur ama bahar da bende basliycam.korkunca bi sure deneme 1 ay sonra yine dene korktular mi hicten alsitiramayiz.
cekmece konusunda hic kilitlemedim alt 2 cekmeceye (mutfak)tehlikesiz seyleri koydum birtek acarsa orayi acar.ne salon bufe, ne yatakodasi komidin acmaz orda birsey yok dedim bosalttim bakti yok 1-2 boyle sonra doldurdum ama yok diye gitmiyor hemen mutfak cekmecesine gider.kalem surekli elinde ama kagit ister ona yazar duvara yazma 2 yasa yakin baslarmis bakalim zaman.muallim abla bende gecen mikseri acacagim cirpicilaari yok misafir geliyor evi talan ettim oyuncak sepetinde buldum:))bizimde ev oyuncaktan gecilmiyor ben topluyorum hemen geri cikariyor yatmadan 1 saat oyuncak topla masa altlarindan camasir makinasinin icinden kirli sepetinden gecen coraplarini ariyorum yok yok gittim yeni giydirdim gece yatarken buzdolabini bi actim oraya atmis:))
nilcim üşenme yaaa. soğuk da olsa giydirip biraz dolaştırmaya çalış. umut nasıl kolay giyinip soyunuyor mu? batu çok uğraştırıyor.Selam kizlar
Herkeze guzel hafta sonlari diliyoruz pasamla teyzeleri cocuklar nasil yeme durumlari nasil?
Dislerimiz ciksada rahatlasak artik muallim senin kzlarin disleri hepsi ciktimi dis konusunda bizimki zor cikartiyor yavrum zaten ilk diside gec cikmisti anlasilan biraz gec olacak.
Artik hemen yaz gelsin istiyorum surekli disariyi gosteriyor kapiya kosuyor burada havalar soguk azicik isinsa alip cikartacam ama daha dogrusu üseniyorummmmmmmm cani cook sIkiliyor vakit ayiriyorum oyunlar oynuyoruz ama tatmin olmuyor sipa simdide konusmaya hevesli abcdefg sayiyoruz insallah yakinda konusurlarlda onlarda rahat eder bizde surekli mutfak tezgahuínda ih ihhh ihhh ne gorse istiyor catal kasik kepce sizinkiler nasil kizlar konusuyorlarmi gelismeleri yazin herkezi öpüyoruz hk
oyyy oyy bende kopek disi sivri yaa rahat cikar diye dusunuyordum(
Deniz bizim 11.ayda 6 disimiz vardi bizim diyorum yaa bakarmisin :))oglumun yani.17.aya kadar hic cikmadi ama aylarca zorladi ishal istahsizlik v.s 17.ayda ilk once ust on azilar sonra alt on kesiciler sonra alt azilar cikti(toplam 12 dis) sirasi zamani duzensiz tahminen 20.aya kadar rahatiz.(umut ediyorum)
Batu azilari cikarsin yemesi duzelir.Sagliklari yerinde olsunda..
bakimlari zor hele ki yemeyen cocuk.kolayliklar diliyorum.ben yemek saati gelince tezgahi kuruyorum sofrabezi,ilgisini cekecek cisimler,pc de pepe veya klipler,peceteler,islak mendiller:)yarim saat yedirmek sonra tek tek topla.Erdem de sasirip kaliyor evet bitti ver cisimleri,kapat pc yi cocuk annem napiyor diye bakiyor:))keyifsiz hasta olunca boyle .
eger keyifli hastaligi yoksa kendi istiyor,yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?