Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

Hos bulduk kizlar
Coook sag olun bebek istiyoruz canim ya bewnim kuzumda ishal agzi yara olmustu gunde 5 kez ilac veriyorum yani sivi ilac acaba diyorum ondanmi? ishal cocuk yavas yavas duzene giriyoruz.
Gercektende canlar yalniz cocuk buyutmek coook zormus yavrum turkiyede ilgi alaka coktu hastada olsa mutluydu ama simdi pesimden ayrilmiyor.
Tostosum benim cook haraketli coook surekli pesindeyim her sey ilgisini cekiyor.Capkin oglum benim kizlari coook seviyor onlarla bayiliyor oyuna
Bebek ist memoriale gittik ziyarete cooook mutluydu pasam vefali cikti benim oglum semra teyzesi onu cook sevdi duygu dolu anlar yasadik pasam semra teyzesinin kucagindan ne babaya geldi nede bana onu oyle cook sevdiki basini yaslayip kucagindan inmedi.
Bebek deyip gecmemek lazim yavrum sanki her seyin farkindaydi ikinci bebek icinde gorustuk inanin bunsa sIkIntinin ardindan acikcasi gozum korktu kolaymi elbetteki isterdim yavrumun bir kardesi olsun bakalim hakkimizda insallah hayirlisi olur.
Önce Rabbim evlat hasretiyle yanan kardeslerimize nasip etsin sukurler olsunki bu aski tadiyoruz Yuce yaradanim su üc aylarin yuzu suyu hurmetine kim evlat istiyorsa kim su anda tedavideyse en kisa zamanda yuzlerini guldursun hayirli nesiller versin ins Rabbim dualarimizi geri cevirmesin AMINNNNNN

ooooooooooooooo nılo hosgeldın canım.......cok gecmıs olsun ya ..uzuldu ınan bende korkuyorum tatıle gıtmeye......masallah bebısıneee benımkılerı gececek pasamız....ıkısı yurume calısmalarında ......ıyı bak kendıne uyuttum yarın goruselımmmm opt ...gelın artık sık sık

nil..hoşgeldin....tatilinizin iyi geçmediğine üzüldüm ama bütün bunlar geçici durumlar cnm...inşş..seneye gittiğinizde rahat edersin........muallim..doğru söylüyorsun cnm... diğer topik olmazdı artık......neyse artık buraya alıştım sayılır......bizim tatil işimiz bir kaç gün annemlerin yazlığa gidip geliyoruz.....inşşş.. ta bayramda 5 günlük bir tatil yapmayı planlıyoruz....büyük ihtimalle bodruma gideceğiz....bende kendi işimizde çalıştığım için ve esnaf olduğumuzdan işimizi eşimle aynı anda tek bayramlarda bırabiliyoruz...bizim tatil işi öyle oluyor...ama ben oğlumla arada yazlığa gidip geliyorum......bizim yazımızda böyle geçip gidiyor cnm.....:1::66:

HB CANLARIM muallimcim buyusunlerde oyle gidersin canim ya vallahi biz mahvolduk ne uyku duzeni nede yemek yemeleri oluyor.Helede sen ucuylede zor olur maasallah brikallah pasama baya bi dillendi cook hizli tazi gibi yavrum nazara geldi.
Sen bu cocuga nasil baktin ne yedirdin dediler birde kendisi coook sevimli hic yabanciligida yok yavrumda istah kalmadi Allahim korusun kuzularimizi birde bi sey soracam?
Umut artim devam sutunu iciremiyoruz icmiyor dr en az iki sene gunde iki kez yani 500cc icmesi lazim diyor bagisiklik sistemi icin ben anne sutude vermedigim icin ne yamam lazim seninkiler iciyormu canim aptamil veriyordum 3 gectim inan bir kutusu cope gitti uykusunda deniyorum azicik icip istemiyor bakalim sabredicem cadilari benim icin öpermisin annesi yarin ugramaya calisirim hk
bluesuu sen nasil canim rabbim kolaylik versin islerinde tatil gercektende iyi gelir bir haftada olsa dinlenirsin nasil yeni calismalar varmi :34:Allahim melegini kendinden yollasin insallah bursaya cok gelmek isdedim olmadi bewllimi olur belki beni misafir edersin olurmu olur.
Hersey gonlunce olsun canim sevgiler:21:

Gunaydin Kizlar
Okadar coook yorgunumki umut uyutmadi sipa oyun istiyor.Cook tatlilar ya sizinde oluyormu kizlar komik anlariniz bazen kizdigim zaman basliyor popoyu sallamaya alkisa beni öpmeye caliyor.
Bunlar zamane cocuklari cook zekiler Rabbim korusun kuzucuklari ins
Bugun coook yogunum isler beni bekliyor halen camasirlari bitiremedim neyse gorusuruz hk

bebıs ıstıyoruz cok gecmıs olsun ya ıns atlatırsınız .....nıl demek hastaneye gıttınız ne guzel olmus....ıkıncı ıçın ne dedı dr aslında zor ama ınan ıkı üç yasına gelsın kardes arıcan ama kısmet hersey bunuda tattuın ya ne guzel cok sukur duan ıçın amın canım tum ısteyenler kavussun bebısıne baksana mıllet cope atıyo araba onune atıyo ...ısteyende yana yakıla bulamıyo hayat ıste ne denırkı .......ogluna masallah bencede nazar degmıstır bol bol oku.....yalnız olmak zor ya ama alıscaksın ne care annen sık sık gelsın aslkında uç ayda bı o bır kayınvalıde ne ıyı olurdu ....canım benımkıler 18 aylık bı yaslarında dr a gıttım bız aptamıl junyır kullandık yaslarından sonra cok sevıyolardı benımkıler ama dr atrtık normal sute gec dedı valla bencede artık norma sutun tadını alsınlar ıstedım cok zor alıstılar bı hafta gece bıberonlarına yarı devam sutıu yarı kecı sutu koydum sonra alıstılar kecı sutu ve ınek sutu degısımlı kullanıyorum zaten gunduz asla ıcmıyolar gece ıkı kez bazen bı kez uyanınca bazen yuz cc bazen ellı cc ıcıyolar gunduz muhallebı sut corba ıle gecıyo yogurtlarını hala evde yapıyorum ....sende junyıra gec ama cok zorlama ıstemıyosa bosver sut ver kecı sutu az sulandırıp .....gunduz olabıldıgınce ek besın ver ......kızlar bebeklerın demır olçumlerını yaptırıyomusunuz ben kasımda gıdecem tekrara ...dr ıstıyo ...bı arkadasımın kızı ıkı yasında sacları dokuluyodu cok fazla dr bı bakmıs demır cok eksık ıyı bı demır tedavısı gordu sımdı ıyı hep cıkolata verıyodu yanı cocuk ıstıyo anne kıyamıyoo karacıger enzımlerı cok kotu cıkmıs cıkolata ve kakaoyu kesmıs oda duzeldıı dıkkat etmek gerek kakaolu sut ve cıkolatayı cok vermemek gerek karacıgerı cok yoruyo cunku ....ıyı bakın kendınıze buluesu nasılsın tatıl hazılrlıkları nasıl

nıl komuk anlar olmazmı hele benım evde uç cadı varken cok yorsalarda cok tatlılar her bırı bı alem valla hepsı baska telden calıyoo....optıum pasanı........

Nil tekrar gecmis olsun.ishali ilactan olabilir.Benim oglum 12 gndur ishal+kusuyor.gunde 15 kez yapti geceleri de yapiyordu.poposu yara oldu.
Simdi ilac kullninca biraz duzeldi.6 kez yapiyor ama halen ishal.Antibiyotik iciyor ondan da olabilir diye dusunuyorum.siz yerlesin 3-4 gune kuzun geri duzenine doner.
memorial daydiniz hee.Evet gittik mi ayri bi ilgi.islerini birakip bebislerimizi seviyorlar.Ben de doktoru aradim 3 aydir adet olmadim.kist .vs olabilir gel bakalim dedi.bilseydim gecen hafta gelirdim,sizinlede gorusurduk.ogul duzelsin benim mutlaka kontrole gitmem gerek.tirsiyorum gebelik v.s olacak diye.
Muallim abla fistiklarinin ozel anlarini yazarmisin merak ettim bakk..

bebeklere bol bol su verın kızlar ...bebk ıstıyoruz dru ıhmal etme sakın gıt mıutlaka neden adet olmadın hala ....ıcın rahat etsın enazından ama oluyo bazen .....valla hamıle kalırsan bıde vayyy .....tedbır al barı sıkıntı olmasın asllında gelse bence ıyı olur bı kardes......benım cadılar tam cadı ya ..saclarıma bı yapısıoyooo ela zor kurtarıyorum .....dıla sedanın elını ısrıyo o bagrıyo ela gıdıyo dılanın sacını yolunu sonra o bagrıyoo seda sonra elayı ıtıyo yere bıde o aglıyo ..kendımı dısarı atınca ohhh dıyorum ...seda aksam oyuncak bebegı almıs kucagına eee eee dıyo sallanıyo ay cok seker bı manzara ya kendı bebek daha bebegını sallıyo .....ben dılayı aldım kucagıma sallıyorum onunda kucagında bebegı var oda onu sallıyo ....zaten bu hos manzaralar olmasa cılelerı cekılmez ya ..herkese guzel bı gece ınşşşşşşşşşşşşşşşş benımkıler uyudu gece her bırı ıkı kez kalkar sut ıcer ben yatayım hemen vardıyam basladı

$140620111331.webp $140620111334.webp $230520111302.webp

Iste benim Yakisikli Oglum:69:

nilcim......maaşallah oğluna..kırkbirkere maaşallah...Allah nazarlardan korusun.....çooookkkk tatlı ve ççoooookkk yakışıklı.....ne güzel vatanını görmüş,gezmiş.....bebek istiuyoruz...iyim canım nolsun...sen nasılsın.... muallim ayyy sizin ev ne şenliklidir yarabbim....ben çok severim kalabalık aileyi.....benim evim şimdi sessiz sakin..oğlum büyüyünce pek şamata olmuyor artık evde...neyseki ailemle hergün içiçeyim....abim ve kardeşimle aynı sitede oturuyoruz....pek sıkılmaya fırsatımız olmuyor..... KIZLAR HEPİNİZİ BURSAYA BEKLİYORUM.....GELSENİZ NE GÜZEL OLUR....biz bu kk da bursalı bazı arkadaşlarla tanıştık...sanki kırk yılldır ahpapmışız gibi sobet ettik ilk buluşmada....nede olsa kimseye anlatmadığımız bu çocuk meselerimizi,neşemizi,hüznümüzü burda hep beraber payşlaşıyoruz...o zamanda yıllardır tanışıyormuşuz gibi oluyoruz.......haydi kızlar bursayaaaaa....:1::52::66:

nilcim......maaşallah oğluna..kırkbirkere maaşallah...Allah nazarlardan korusun.....çooookkkk tatlı ve ççoooookkk yakışıklı.....ne güzel vatanını görmüş,gezmiş.....bebek istiuyoruz...iyim canım nolsun...sen nasılsın.... muallim ayyy sizin ev ne şenliklidir yarabbim....ben çok severim kalabalık aileyi.....benim evim şimdi sessiz sakin..oğlum büyüyünce pek şamata olmuyor artık evde...neyseki ailemle hergün içiçeyim....abim ve kardeşimle aynı sitede oturuyoruz....pek sıkılmaya fırsatımız olmuyor..... KIZLAR HEPİNİZİ BURSAYA BEKLİYORUM.....GELSENİZ NE GÜZEL OLUR....biz bu kk da bursalı bazı arkadaşlarla tanıştık...sanki kırk yılldır ahpapmışız gibi sobet ettik ilk buluşmada....nede olsa kimseye anlatmadığımız bu çocuk meselerimizi,neşemizi,hüznümüzü burda hep beraber payşlaşıyoruz...o zamanda yıllardır tanışıyormuşuz gibi oluyoruz.......haydi kızlar bursayaaaaa....:1::52::66:

Tesekkur ederiz teyzesi yavrumu Allahim korusun tabiki tum yavrularimiz Allaha emanet olsun bursaya gelecem insallah geldimdide gezememistik.Önceden bu seferde karadeniz ankara istasnbul seyir halindeydik karadenizde annem ankarada kayin validem istanbuldada ziyarete gittik inan hep yolda gecti gunum sayilir bu seferde boyle oldu hayirlisi neyse cikmam lazim Arkadaslar herkese hayirli hafta sonlari diliyorum sevgiler

cooooooooooook yakısıklı bu yaaaaa.....kızlarıma bakmadan gecme nılooooo......kacırmam bu yakısıklıyı bennn........masallahhhhhh ....

buluesu valla benım eve kazara bıle ugramanı tavsıye etmem bu sıralar ..abımler geldı butun gun aglastılar ....abım kacaak yer arıyoo ......oyyy oyyy ....kavgaları bıtmıyo bu kedılerın ......alısmısım sessızlıge ya bırden samata cumbur ................saglık olsun ınşş...ay bursa fıkrı cok guzel ya ınşş seneeye veya azcık daha buyusunler kurtulusun yok bızdennn ne ıyı olur bızde beklerız şaka bı yana ıyı olur valla

Selam kizlar
Kimsecikler ugramamis isler coook sanirim muallim oglum yakisikli demi teyzesi bellimi olur damat yapariz oglumu baya bi cabamiz var yurumek icin hayirlisi sen nasilsin canim zor demi cadilarla ugrasmak Allahim sabrini gucunu bool versin.
Gokce deniz toprak senay kizlar nerelerdesiniz bende recel kaynattim bahcemden visne topladim cokta guzel oldu beraber yiyelim canlar.
Hic isler bitmiyor helede camasir ve utu kadar bereketli bi sey yok yaaaaaa Rabbim hepimizin yardimcisi olsun guzel gunler diliyorum bebisleri öpün:54:hk

cooooooooooook yakısıklı bu yaaaaa.....kızlarıma bakmadan gecme nılooooo......kacırmam bu yakısıklıyı bennn........masallahhhhhh ....

Kacirma muallim kacirma oglumun talibi coook yerim o cadilari ben Allahim yavrularimiza hayirli uzun ömurler versin insallah
Saka bir yana Rabbimin yarattigi hersey guzeldir butun bebekler gunahsiz ve masumdur.Biz onlar ne gucluklerle elde ettik neler cektik acaba diyorum bunlar ondanmi coook tatlilar bu sipalar sanki annecim bak beklemene degdi der gibi ne oyunlar ne cilveler yapiyorlar degilmi ya Rabbime her daim sukrediyorum.........
Allahim tum olmayanlarada tattirsin AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

haklsın nılo ıs bıtmıyo bıde bendekı gıbı dort coccuk olunca hıc bıtmıyo ..gercekten cok tatlılar sevılmeseler cekılmezler zaten ....afıyet olsun recelın ne guzel ya bahceden oh mıs gıbı bende gecen haflarda cılek aldım pazardan yaptım recel kısın ıyı olur yer bebısler ınş...benım ıkısı yuruyoo sayılır ıyıce ılerledıler ama dıla emeklemeye devam ınş oda yurur ...senınkı yurur annsı ınş yasında ...kacırmammmm hıc ..gelırız kızlarımla recel yemege cıkarız gorucuye artık.............evet ya kımse yok tatıl bıtsede gelseler yaa ...bebegı olan veya bebek ısteyen her anne gelebılır buraya sohbete ..beklerız ...........ıyı geceler olsun tum bebeklere benımkıler uyudu ...

Gunaydin kizlar
Selam hocam umut yaramazlik pesinde cook caliskan coook hicmi hic tembel degil benim oglum biraz oveyim kiz muallim oglumu sana hic durmuyor.
Pesindeyim senin kizlarda ipliklerle kabloyla tel tv kumandayla oyuyorlarmi bu cocuk oyuncaklarla oynamiyor.Birde oyuncagi benim benimle oynamaya bayiliyor sipa neyse cikmam lazim isler beni bekliyor.
Kizlari öp annesi benim icin sevgiler:71:

benımkıler tathta kasıklarla kecpe ıle oynuyo kumanda bozuldu malesef...telefonda kafayı yedı.....oyuncakalr kosede duruyoo yapbozları cok sevoıyolar......herseyden sıkılıyolar ya cokzor..sımdı uyuyolar bı saat kuvette suyla oynadılar cok sevıyolar ohh sonra attım yataklarına a yarım saat agladılar uyumuslar........yakın olsakta bu arada kahve ıcsek ne ıyı olurdu ........yaaaaaaaaaaaaaaaaa............oğluna masallah benımkılerde hıc dumuyo tırmanma pesındeler ..üç tane olunca cok daha zor dualarından eksık etme ..işler bıtmez valla cık gezdır bebısını aksam bende oğlumla cıkarıcam bebeklerı ..............optum bende yakısıklıyı
denız nerdesın senın yakısıklı nasıl bebıs ıst tatıle gıtmıstı ınş rahat gecer.....toprak hala ugramadı beklıyoruz buluesu tatılemı gıttın canım .........oğlunun sonucu nasıl opt herkesı

Merhabalar..
Nil masallah kuzuna cok tatli cok yakisikli.Allah bagislasin.Disleriniz ne durumda?
Muallim abla uc kiz cok komikler,cok tatlilarrrr..
Biz tatilde degildik.Oglum 3 haftada iyilesti.Yeni yeni geciyor ishali.Hasta olunca bana iyice dustu.yanindan ayrilinca agliyor.Geceleri sut yetmiyor sanirim yada gazi cok ondan yarim saatte uyaniyor bagiriyor.Inek sutune basladim ama bir iki cekiyor sonra tukuruyor.Alisir mi aceba,nasil alistirabilirim.Gunduzleri 2 kez yarim saat uyuyor.Ugramaya calisiyorum.Temizlik bi taraftan yemek bi taraftan.Semizotu pisiyor seviyordu bakalim hastaliktan sonra yicekmi.
Surekli elinden tutup yurumek istiyor.1-2 adim geliyor sonra oturuyor tembel.7 ve 8. dislerimiz yolda belkide huysuzlugu bundan.Bizden gelismeler bu kadar.tatile agustos ta gidelim diyoruz ama bu durumda zor gibi.kendinize bebislere iyi bakin.

Benim oglul da araba tutkunu.Elinde araba kamyon surup geziyor.Kumandayi da suruyor ne bulsa yerde burrrrrrrrnnn suruyor..
Tabakla kasikla oynamayi seviyor.Ya asci yada sanayici olacak snairim:)))
Konusmayi ilerletti.Adini tamamen soyluyor ciss,cis nanoo(lamba yaninca)ehhh,hayiyy,baba,anne,dede,dayii.ann dut gibi basit kelimelere basladi.

Selam
Herkes umarim iyidir.Biz cook kotuyduk hafta sonumuz berbat gecti uykuzuzluk yorgunluk umut ishal poposu pisti hemde ne pisik artik kaniyordu.Dun hastaneye goturduk dr mide bagirsak enfeksyonu olmus bol bol su icirin dedi.
Imkansiz sipa suyu icmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........ne yapacam bilmiyorum.Bebek suyunu sulandirip veriyoruz dr krem verdi sukur geciyor kuzumun yarasi baya bir aci cekti yavrum.Simdi uyudu bir bakayim dedim.
Bebek ist canim iki disimiz var.üstlerdede kabarma var bakalim senin pasanin ishali yesilmiydi canim ya bizimkisi yem yesil acikcasi baya bi endise ettim.
Oglum turkiyede bir hastalandi pir hastalandi halen daha ordan burdan patlak veriyor.Neyse hayirlisi olsun.
Hocam sen nasilsin samsunda bulusuz canim sen görucuye gel herzaman beklerim.
Allah biliyor hocam inan seninle bulusmayi okadar isterdimki ümraniyede amcamin oglu vardi niye olmasin insallah birdahaki sefere olur.
Muallim bebek ist acaba bende sute baslasammiki:26: gerci bir duzelsinde bebeklre iyi bakalim hk:71:

Back
X