Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

Nil gecmis olsun,duzelmedi mi daha?ishal yesil ve ozellikle balgamsiysa tehlikeli tahlil yaptirman gerek.benim oglum dis cikaracagi donemde yesil yapiyor ama balgamsi degildi.senin ki de disten olabilir.bizde memlekette hastalanip geliyoruz.napalim boyle boyle bagisikliklari gelisecek.inek sutu 1 yas oncesi ben vermekte cekindim.alerji,demir eksikligi yapar diye birde bunlarla ugrasmak istemedim.yasimiza bi kac gun kala yavastan baslayim tadina alissin istedim.
muallim abla cok sevindim kizlar yuruyor demek hee.az kaldi rahata erersin.diger fistikta sagligi yerinde olsun da gec olsun kardeslerine yetixsir insallah.
abla ben hic devam sutu vermedim.1 gece cok agladi sut yoktu vereyim dedim almadi.inek sutunede aynen oyle yapiyor.simdi su ile karistirdim:)))cok mu sacmaladim bilmiyorum ama aklima gelen buydu.suyu cok seviyor sutu sulandirdim damla damla icti.bugun keyifsiz.banyo yaptirdim,.seninkiler ne guzel kuveti seviyor.benim sipa yikanmayi seiyor ama havuza girmiyor.tatilde napariz bilmem.

SMT hosgeldinn..Saglikla buyut yavrunu.Allah bagislasin.Muallim ablayla bende erken dogum yaptik yalniz degilsin yani.Benim oglum 35+1 de 1880 gr dogdu.simdi ayindakileri gecti masallah diyeyim.Sagliklari yerinde olduktan sonra buyuyorlar ,acigi kapatiyorlar.

bebek istiyoruz senin oğlan 1 yaşında artık doktor belki izin verir ama normalde bebekleri havuza sokmayın diyorlar. denize sokulacaklar. tabii havuza girmeyen denizi de istemeyebilir. o zaman şemsiye altında kova kürek ile oynar. ne olursa olsun bu yaşlarda tatiller peşlerinde koşturma ile geçecek demektir.

Nil oglusun ishali balgamli degilse korkma.distendir ishal,istahsizlik yapiyor.oglum iki on azi bir on dis birden cikardi.ates,ishal ve 15 gun agzini acmadi.sivi seylerle besle.meyve suyu,corba v,s donemsel yemiyorlar ama sonra yer yine.nasilsa kilosu yerinde aci cekiyor birde sen israrci olma.
Muallim abla ust komsuda bende ev sahibiyiz bizim isimiz zor.hamileyken aldik evi.gecen sene asagi komsu evdemi hic sesi gelmiyor diyen kadin bu sene surekli sikayetci.alt komsumun da cocugu var.cocugu olan daha anlayisli oluyor.senin komsunun cocugu buyusun sana zamanla hak verir daha dikkatli olur.gonul cok ister mustakil bahceli evim olsun ama ist da cok zor.kayinvalidem ler koyde h.sonu kaciyoruz bol bol.bag,bahce cok iyi oluyor iceriye girmiyor sipa surekli tavuk,kedi kovaliyor.dun gece sut verdim icmedi sipam nasil aliscak bilmem.bende sut kalmadi sut olsun diye ben danaya dondum.buarada h.sonu babannede erken dogum gunu yapildi.resimleri ekliycem danaya dondum benide gorursun.artik sute alissada ben de ufaktan diete baslasam.

beklıyorum resımlerı .....bende veremedım ya bı yastan sonra zor oluyomus ama sen verırsın merrak etme....ne gyzel ya koye gıtmek hhh..bende ust komsumda ev sahıbıyız aynen yanı napalım ıst da zor mustakıl ev ınş bı gun......

denız bı bebekle basa cıkamıyon kızım yaa.....ama zor zamanları ..tatıle gıdınce rahatlarsın...bence bırak rahat surunsun her yerde valla benım üç dalton halı tas demeden gezındı hala devam

slm kızlar ....bebek istiyoruz,nil,muallim,deniz iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum......deniz..bizim yazlıkta edremit altınolukta....cumaya yine gidiyoruz oğlumla....hafta sonunu geçirip dönücez....aynı zamanlarda orada olsak gelir seni ve batuyu ziyaret ederdim......muallim cnm sen tecrübelisin bebek büyütmekte..nede olsa seninkiler ikinci olanlar...ayy nasıl yazacağımı bilemedim......denizin daha ilk tecrübesi....... benimde şimdi bir bebiş olsaydı bendfe daha tecrübeli bir şekilde büyütürdüm....bakalım Allah neler çıkaracak karşımıza...belki benimde 40 ımda olur bir bebiş....:52::36:

denız bı bebekle basa cıkamıyon kızım yaa.....ama zor zamanları ..tatıle gıdınce rahatlarsın...bence bırak rahat surunsun her yerde valla benım üç dalton halı tas demeden gezındı hala devam

eeee tabi 3 tane olunca salıyorsun gidiyor :34:ama 43 yaşında bir taneyi bulunca buldumcuk oluyorsun bizde alt komşu bile sizin bebek hiç ağlamaz mı benim oğlum da tekti ama ağlardı hiç sesini duymuyoruz diyor :nazar:bizimki gık dese kim varsa aman ağlamasın diye üstünde. çok şımarık olacak çok :1::60:

deniz bende şimdi senden bahsediyordum muallime...eeee tabiikide senin böyle olması normal cnm....ben bir bulsam şu yaşımda bir bebiş daha....kimbilir neler yaparım....çünkü oğlumda yaşım gereği biraz cahildim..oğlumu abnneme bırakır,gezmelere, tatile çıkardım...taile göğsümden sütlerim dolar taşardı,gider lavaboya sağardım...ne kadar cahillik,,gezmek için oğlumun rızkını çöpe atardım...ama şimdi düşünüyorumda bir olsa benim ikinci kerata,onu yanımdan hi,ç bırakmam,heryerede götürürüm....

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr merhaba.Nasılsınız?Yoğunluk tatil derken ancak bulundum geldim.Ne var ne yok?Geçmişi okuyamadım.Az bir yoğunluğum kaldı onu da atlatayım, sohbete dalış yapacağım.Herkesleri ve güzel bebişleri öptüm...

Deniz,toprak,bluesu h.g nizz.
Deniz benim oglum da oyleydi.hele ki dis cikarma doneminde asla kati gida almiyor.sivi besle,elinle yedir.kavanoz mamasi putursuz olunca yiyebilir bi sure onlardan ver.disleri patlayinca tekrar yemeye basliyorlar.
Seni cok iyi anliyorum benim oglumda cok kucakciydi.9.aydan sonra biraz rahatlarsin,
uzun zaman sonra belli duzene alismiskken gelen ilk cocuk.zaman zaman hepimizde oluyor yorgunluk sonra bi gulusleri yetiyor.iyi ki dogurmusuz.1.5 yasina kadar zorumuz var.benim tek dilegim geceleri uyumasi.

bluesu yine tatil demek..ohh..bizim yerimize de dinlen.

toprak hosgeldin.dur su dokeyim ayaklarina..ozledik bee.Ece nasil?gelismeleri yaz.

Bugun ogulla pazara gittim.Domatesler super olmus.aklima cocuklugumdan beri cok sevdigim yogurtlu domates corbasi geldi.yarin yapacagim.hazir mevsimi iken tarifi yazayim isterseniz sizlerde deneyin.bebislerin sevecegini dusunuyorum

tam net olcum yok.

5 yemek kasigi kadar yogurt
3 yemek kasigi kadar un
1 lt den biraz fazla suyla cevire cevire kaynatiyorm.
oncesinde
domatesli sos hazirliyor onunla birlikte karistirim 5 dk da oyle kaynatiyorum
domates sosu icin
5 buyuk domates rendeliyor,icine nane,sivi yag gezdiriyorum.biraz suyunu cekinceye kadar kaynatiyorum.
arzuya gore sarimsak ve pirincte ekliyorum.

birsey anladiysaniz tariften tebriklerrrrrrr:)))

hic sevmem tarif vermeyi net olculerim olmayinca.
oglus uyandi.optum herkesi

Son düzenleme:
ooo herkes gelmıs ne guzel.....bulesu ınşşşşşşşşşşşşşş amın ya ...gelsın senınde mınıgın bellı omaz bu ışler rabbım versın ınş ...haklısın denızcım ama yınede cok nazlama derım cok sev elbette ama sımarıklık baska sey ınş guzelce yetıstırırız cok zor bu zaman ınş bunca emeklerın hakkını alırız............................ooooooo toprak gelmıs sonunda ya ...beklettın cok kızın nasıl haber ver ...işler nasıl ...
bebıs ıst bu zamanlar cok zorlu benımkılerde azı cıkıyo seda ne yese kusuyo valla cok zor sabır kalmadı bende..
nıl corba tarıfın cok guzel yogurt corbası yaparımda domates fıkrıde guzel gercekten domatesler cok guzel bıu sıralar .....yapım yazarım sana....bana bu tarıf eskıyı hatırlattı unıversıtede yurtta bı arkadas odada kacak electrık cekmıstı ozellıkle ramazanda corba makarna yapıyoduk bıgun bu corbadan yaptı konyalıydı ama bız ıftarı beklerken uyumusuz tabı eeee kacak ya patlama yanma kendımızı zor attık dısarı mudurden bısuru azar yedık ......ne gunlerdı ya....bak yapayım yıyım bu sefer barımm.....sagol böle farklı tarıfler yazalım ıyı olur....bebeklere muhallebı yaparkende sadece pırınc unu komatyın ırmık cok faydalı bı kasık ırmık bı kasık mısır unu bı kasık nısaat eklyın cok daha besleyıcı oluyo ben hep öle yappıyorum bırazda tereyag dr ılla tereyag dıyo ve gunluk veya kecı sutu emınım kecı sutu cok yedı benımkıler kecı gıbı ınatcılar..........uyudular ................opt sızı yarın nezahat gokyıgıt parkına gıdıcem ınş ...........gezelım azcık dımı.......smt nerdesın sen nerde oturuyoısun ıst damı

slm kızlar ....bebek istiyoruz,nil,muallim,deniz iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum......deniz..bizim yazlıkta edremit altınolukta....cumaya yine gidiyoruz oğlumla....hafta sonunu geçirip dönücez....aynı zamanlarda orada olsak gelir seni ve batuyu ziyaret ederdim......muallim cnm sen tecrübelisin bebek büyütmekte..nede olsa seninkiler ikinci olanlar...ayy nasıl yazacağımı bilemedim......denizin daha ilk tecrübesi....... benimde şimdi bir bebiş olsaydı bendfe daha tecrübeli bir şekilde büyütürdüm....bakalım Allah neler çıkaracak karşımıza...belki benimde 40 ımda olur bir bebiş....:52::36:

başka bir zaman karşılaşırız belki :16:
deniz bende şimdi senden bahsediyordum muallime...eeee tabiikide senin böyle olması normal cnm....ben bir bulsam şu yaşımda bir bebiş daha....kimbilir neler yaparım....çünkü oğlumda yaşım gereği biraz cahildim..oğlumu abnneme bırakır,gezmelere, tatile çıkardım...taile göğsümden sütlerim dolar taşardı,gider lavaboya sağardım...ne kadar cahillik,,gezmek için oğlumun rızkını çöpe atardım...ama şimdi düşünüyorumda bir olsa benim ikinci kerata,onu yanımdan hi,ç bırakmam,heryerede götürürüm....

arada anneye bırakıp kaçmak normal de (bizde herkes yaşlı öyle bırakıp gidecek durum yok. halam geldiğinde yardımcı ile yazlığa gönder sen gelene kadar bakalım sen de hafta sonu gelirsin dedi ama bakıcı da olsa halam bırakmaz çok yorulur biliyorum gönderemedim) lavaboya giden sütlere acıdım. :5:ben olsam tatilden önce sağar buzlukta biriktirir onları bırakır giderdim. tabii tatildekinin de bir parçasını en azından biriktirmeye çalışırdım. bende süt olmadığı için damlası boşa gitse çok üzülüyordum

Deniz,toprak,bluesu h.g nizz.
Deniz benim oglum da oyleydi.hele ki dis cikarma doneminde asla kati gida almiyor.sivi besle,elinle yedir.kavanoz mamasi putursuz olunca yiyebilir bi sure onlardan ver.disleri patlayinca tekrar yemeye basliyorlar.
Seni cok iyi anliyorum benim oglumda cok kucakciydi.9.aydan sonra biraz rahatlarsin,
uzun zaman sonra belli duzene alismiskken gelen ilk cocuk.zaman zaman hepimizde oluyor yorgunluk sonra bi gulusleri yetiyor.iyi ki dogurmusuz.1.5 yasina kadar zorumuz var.benim tek dilegim geceleri uyumasi.

bluesu yine tatil demek..ohh..bizim yerimize de dinlen.

toprak hosgeldin.dur su dokeyim ayaklarina..ozledik bee.Ece nasil?gelismeleri yaz.

bizim alttan 2 dişimiz çıktı. ama hala yemiyor. bilmiyorum üstleri de mi çıkacak? bugün halam mercimek çorbası yapacaktı patates soğan havuç koyup bakalım öğlen yedirebilecekler mi. yemezse zorlamayın dedim ama keşke yese. hep yapay mama nereye kadar?

Bugun ogulla pazara gittim.Domatesler super olmus.aklima cocuklugumdan beri cok sevdigim yogurtlu domates corbasi geldi.yarin yapacagim.hazir mevsimi iken tarifi yazayim isterseniz sizlerde deneyin.bebislerin sevecegini dusunuyorum

tam net olcum yok.

5 yemek kasigi kadar yogurt
3 yemek kasigi kadar un
1 lt den biraz fazla suyla cevire cevire kaynatiyorm.
oncesinde
domatesli sos hazirliyor onunla birlikte karistirim 5 dk da oyle kaynatiyorum
domates sosu icin
5 buyuk domates rendeliyor,icine nane,sivi yag gezdiriyorum.biraz suyunu cekinceye kadar kaynatiyorum.
arzuya gore sarimsak ve pirincte ekliyorum.

birsey anladiysaniz tariften tebriklerrrrrrr:)))

hic sevmem tarif vermeyi net olculerim olmayinca.
oglus uyandi.optum herkesi

hihi çok iyi anladım desem :) şimdi unu yoğurdu ayrı domatesi ayrı mı karıştırıyorsun? sonra mı birleştiriyorsun? bize süt yoğurt tereyağ vs herşey yasak (süt alerjisi) ama önce kendimizde bir deneyeyim

ooo herkes gelmıs ne guzel.....bulesu ınşşşşşşşşşşşşşş amın ya ...gelsın senınde mınıgın bellı omaz bu ışler rabbım versın ınş ...haklısın denızcım ama yınede cok nazlama derım cok sev elbette ama sımarıklık baska sey ınş guzelce yetıstırırız cok zor bu zaman ınş bunca emeklerın hakkını alırız............................ooooooo toprak gelmıs sonunda ya ...beklettın cok kızın nasıl haber ver ...işler nasıl ...
bebıs ıst bu zamanlar cok zorlu benımkılerde azı cıkıyo seda ne yese kusuyo valla cok zor sabır kalmadı bende..
nıl corba tarıfın cok guzel yogurt corbası yaparımda domates fıkrıde guzel gercekten domatesler cok guzel bıu sıralar .....yapım yazarım sana....bana bu tarıf eskıyı hatırlattı unıversıtede yurtta bı arkadas odada kacak electrık cekmıstı ozellıkle ramazanda corba makarna yapıyoduk bıgun bu corbadan yaptı konyalıydı ama bız ıftarı beklerken uyumusuz tabı eeee kacak ya patlama yanma kendımızı zor attık dısarı mudurden bısuru azar yedık ......ne gunlerdı ya....bak yapayım yıyım bu sefer barımm.....sagol böle farklı tarıfler yazalım ıyı olur....bebeklere muhallebı yaparkende sadece pırınc unu komatyın ırmık cok faydalı bı kasık ırmık bı kasık mısır unu bı kasık nısaat eklyın cok daha besleyıcı oluyo ben hep öle yappıyorum bırazda tereyag dr ılla tereyag dıyo ve gunluk veya kecı sutu emınım kecı sutu cok yedı benımkıler kecı gıbı ınatcılar..........uyudular ................opt sızı yarın nezahat gokyıgıt parkına gıdıcem ınş ...........gezelım azcık dımı.......smt nerdesın sen nerde oturuyoısun ıst damı
ne yapayım kıyamıyoruz. hemen hiç yere bırakmadığımız halde azıcık çarşaf serili halı üstünde oturmaktan elinin yanı da azıcık soyulmuş. açık tenli ya teni çok hassas. herşeyden etkileniyor. zor valla çok . şu an muhallebiye süt koyuyrsundur ama 8-9 aylıkke de koyuyor muydun? yasak ya su ile pişirip devam maması mı koyuyordun? ben su ile pişirip meyve-pekmez eklemeyi, kendi diet mamasını eklemeyi herşeyi denedim. bunu da yemedi

Deniz canim disler bi basladi mi pes pese basliyor.ustler gelebilir.corbayi deneyin ,olmadi yapay v.s bi sure mecbur veriliyor. ac kaldiklari zamanda cok mizmiz oluyorlar.aslinda arada hazirda vermek gerekiyormus.ben kendimce hic vermedim,devam sutu bile vermedim..simdi degisik tatlari almiyor.inek sutunude almiyor.biberonu anca geveliyor.nasil aliscak bilmiyorum.
hee hee..tarifi anlatamiyorum demistim ama.neyse olculeri anladiysan kisaca yapilisini anlatayim(anlatabilirsem))
once tavaya 4 domat rendele icine siviyag kuru nane gezdir.sos hafif suyunu cekinceye kadar kaynat 5 dk kadar.altini kapat.ayri bi tencereye yogurt,un,su cirp cevire,cevire pisir.kaynayinca tavadaki domates sosunu ustune ekle karistirip tuz atip bi 5 dk da oyle kaynat.arzuya gore sarimsak ekleyebilirsin.ben bazen pirincli yapiyorum.yogurt,un,su karisimina pismeden pirinc ekliyorum oyle ceviriyor,pisiriyorum..

muallim abla iyi gezmeler size...
hava sicak biz bugun kuvet sefasi yapar oyun oynariz anca.

Deniz sut alerjisi zor.sulandirip yavas yavas alistirsan.az sut bol su ile yapsan muhallebiyi.oglum biara muhallebiden bikmisti bende geceleri unlu corba yapiyordum.unlu corbalar da tok tutuyor.simdi de ondan bikti muhallebiye donus yaptim.
bugun menusu kiymali tarhana corbasi (annem yapiyor tarhanayi).yarin taze fasulye.
yemekle arasi yok bu sira.bilmem sicaklardan mi kahvalti,meyve,yogurt severek yiyor.cumartesi 12 ay kontrolu,asilarimiz var.2 aydir boy kilo olcumu yapilmadi ne oldu bakalim..

Deniz canim disler bi basladi mi pes pese basliyor.ustler gelebilir.corbayi deneyin ,olmadi yapay v.s bi sure mecbur veriliyor. ac kaldiklari zamanda cok mizmiz oluyorlar.aslinda arada hazirda vermek gerekiyormus.ben kendimce hic vermedim,devam sutu bile vermedim..simdi degisik tatlari almiyor.inek sutunude almiyor.biberonu anca geveliyor.nasil aliscak bilmiyorum.
hee hee..tarifi anlatamiyorum demistim ama.neyse olculeri anladiysan kisaca yapilisini anlatayim(anlatabilirsem))
once tavaya 4 domat rendele icine siviyag kuru nane gezdir.sos hafif suyunu cekinceye kadar kaynat 5 dk kadar.altini kapat.ayri bi tencereye yogurt,un,su cirp cevire,cevire pisir.kaynayinca tavadaki domates sosunu ustune ekle karistirip tuz atip bi 5 dk da oyle kaynat.arzuya gore sarimsak ekleyebilirsin.ben bazen pirincli yapiyorum.yogurt,un,su karisimina pismeden pirinc ekliyorum oyle ceviriyor,pisiriyorum..
tamam şimdi anladım:56: acaba yoğurt koymadan sadece domates ve unla batuya yapsam? tabii yemek yemeğe başlarsa. azıcık da kıyma eklerim.

muallim abla iyi gezmeler size...
hava sicak biz bugun kuvet sefasi yapar oyun oynariz anca.

Deniz sut alerjisi zor.sulandirip yavas yavas alistirsan.az sut bol su ile yapsan muhallebiyi.oglum biara muhallebiden bikmisti bende geceleri unlu corba yapiyordum.unlu corbalar da tok tutuyor.simdi de ondan bikti muhallebiye donus yaptim.
bugun menusu kiymali tarhana corbasi (annem yapiyor tarhanayi).yarin taze fasulye.
yemekle arasi yok bu sira.bilmem sicaklardan mi kahvalti,meyve,yogurt severek yiyor.cumartesi 12 ay kontrolu,asilarimiz var.2 aydir boy kilo olcumu yapilmadi ne oldu bakalim..

azcık peynir vereyim dedim kabardı hemen. dün hazır mamalardan bebelac ı ağzına sürmedi (gurme olacak) hip tavukluyu 1 kaşık belki yedi. bu sabah gözü falan yine kızarık kalktı. tavuk suyuna çorba yaptığımda da sanki kızarıyor. emin olamıyorum. alerji zor. sulandırma falan olmuyor damlası dokunuyor. arada deniyorum ama. inşallah çok geçe kalmaz da 1 yaşında geçer.

batu oyun parkında durmuyor. yerde falan emeklemeye kalksa teni hassas hemen kızarıp soyuluyor. acaba salıncak alsam kullanır mı? kullanan oldu mu? arkadaşlar işe yaramaz. sıkılır diyor.

Selam kizlar
Herkez elmis ne guzel bu sipalar yemeyince inanin uzuluyorum ..........dun gece hic uyumadik saat basi miz miz aglayip durdu yavrum.
Bebekkene boyle aglamazdi bir bakayim dedim agzina 4 dis birden kabarmis sanirim onun acisi var.Deniz batu cook tatli bir bebek Allahim yavrularimiza hayirli uzun ömurler versin ins
Bence hicde alma derim salincak vs inanki bizimki gic bir oyuncakla oynamiyor yaffffffff cabuk bikiyorlar bugun biraz arabalariyla oynadik.Savurup atiyor bizimkine tel kumanda pc bayiliyor helede cep tel ne yapacam bilmiyoprum herhalde baba meslegini sececek gibi batu sebse corbasidami icmiyor.
azicik azicik alistir ilk baslarda benimkide yemiyordu bir kasik iki derken simdi iciyor ama cook istahziz bunlar oyle boyle buyuyecekler.
Cikmam lazim öüpldunuz hk

Deniz unuttum ben domates 1 yasa kadar yasak.ispanak corbasi yap.ispanagi kiymayla hasla.ayri biyerde unu az kavur sonra kaynattigin ispanagi ikle blendirdan gecir.ben blendir pek kullanmiyorum.ispanaklari ufak udak kesiyorum.snra puturluye zor alisiyor.unu da cokca saglam teflon tavada kavuruyor kavonaza koyuyorum hazirda iyi oluyor.
insallah alerjisi 1 yasinda gecer.zor.insan ne yedircegini sasirir.
salincakta da cok vakit gecircegini sanmiyorum.parka gidiyoruz 15 dk biniyor.hemen herseyden sikiliyorlar.dizleri zamanla alisiyor.benim oglumunda oyleydi soyula soyula deri kalinlasiyor.birak gezinsin kendi kesfetsin.ince kapri tarzi seyler giydir dizleri bol bol bepantenle.
hareket etmek isteyen cocugun alanini kisitlamaya karsiyim yinede istersen oyun citine bak derim.alan biraz daha fazla icinede yorgan benzeri birsey ,oyuncaklar at.o alanda emeklesin cite tutunup dikilsin.
demekki senin tosun tavuk seviyor.corbalarina tavuk kat bol bol yer.
benim oglum da sehriyeli tavuk corbs. seviyor.
tavuk sehriye hasliyorm.pisince tavuklari elimle parcaliyorum.2 kasik yogurt(yogurtsuzda yapabilirsin)1 yumurta sarisi 1 kasik un terbiye yapip corbaya karistiriyorum.cogu corbasini terbiyeli yapiyorum.terbiyeli oglan alacak benim ki:))

nil cok zor yemeyince bende ac geziyorum.o yiyince doyuyorum.insan uzuluyor ac diye.ama annesi cani ck yaniyor.senin disin agridigi zamani dusun.onlarin dilide yok dertlerini anca boyle dile getiriyorlar.ahh ahh biz 12 aydi hergece byleyiz 40 dk 1 uyaniyor.uykusuzluk beni perisan ediyor.sonra diyorlar bi cocuga bakamiyorsun.gunduzleri leyla leyla dolasiyorum.gunduz onunla uyusam yarim saat.yemek yap,toparlan gun bitiyor.umudum 1.5 yasa uyku duzenine girmesi.insallah bakalim canlari sag olsun da.

Back
X