- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi el-muallim
Nil gecmis olsun,duzelmedi mi daha?ishal yesil ve ozellikle balgamsiysa tehlikeli tahlil yaptirman gerek.benim oglum dis cikaracagi donemde yesil yapiyor ama balgamsi degildi.senin ki de disten olabilir.bizde memlekette hastalanip geliyoruz.napalim boyle boyle bagisikliklari gelisecek.inek sutu 1 yas oncesi ben vermekte cekindim.alerji,demir eksikligi yapar diye birde bunlarla ugrasmak istemedim.yasimiza bi kac gun kala yavastan baslayim tadina alissin istedim.
muallim abla cok sevindim kizlar yuruyor demek hee.az kaldi rahata erersin.diger fistikta sagligi yerinde olsun da gec olsun kardeslerine yetixsir insallah.
abla ben hic devam sutu vermedim.1 gece cok agladi sut yoktu vereyim dedim almadi.inek sutunede aynen oyle yapiyor.simdi su ile karistirdim:)))cok mu sacmaladim bilmiyorum ama aklima gelen buydu.suyu cok seviyor sutu sulandirdim damla damla icti.bugun keyifsiz.banyo yaptirdim,.seninkiler ne guzel kuveti seviyor.benim sipa yikanmayi seiyor ama havuza girmiyor.tatilde napariz bilmem.
SMT hosgeldinn..Saglikla buyut yavrunu.Allah bagislasin.Muallim ablayla bende erken dogum yaptik yalniz degilsin yani.Benim oglum 35+1 de 1880 gr dogdu.simdi ayindakileri gecti masallah diyeyim.Sagliklari yerinde olduktan sonra buyuyorlar ,acigi kapatiyorlar.
bebek istiyoruz senin oğlan 1 yaşında artık doktor belki izin verir ama normalde bebekleri havuza sokmayın diyorlar. denize sokulacaklar. tabii havuza girmeyen denizi de istemeyebilir. o zaman şemsiye altında kova kürek ile oynar. ne olursa olsun bu yaşlarda tatiller peşlerinde koşturma ile geçecek demektir.