Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

Hayirli cumalar kizlar
insallah herkez iyidir.hg gökcecim burun akintisi eger usuttuysen onadanda olabilir diste cikartabilir tikanikligi yoksa gecer ins
kizin konusabiliyormu umutta hayde gidmmi haydeyi coook guzel soyluyor sipam bir sey istedigi zaman eliyle getiriyor örnegin su icecekse biberononu kasik gibi elimden gtutup gösteriyor ona bir bir anlatiyorum her seyi guzel dinliyor.
Birde dillenseler bu seferde artik o ne bu ne ogrenecekler bizde ögtretecez ins sabirla kocaman gökceyi öpüyorum

Nil tahlil sonuclarinin temiz cikmasina sevindim.cok yayginlasti.surekli kontrol altinda olmak gerek.yas iyice ilerlemeden insallah kardes gelir.
Gokce hosgeldin burun tikanikligi kuruluk petekler yandigi icin nem kaybindan olabilir.bi donem Erdem de oyleydi.buhar mak.suluk islak havlular hazirda.nem oranini artir bi belki faydasi olur.
Hayirli cumalar olsun..misafirlerim var 3-4 gun yogunum.
Senay kizlar nasil oldu?

Son düzenleme:
tubaran hosgeldın ...ugra arasıra .....kızlar herkes nasıl ben ılac alıyorum azcık daha ıyıyım aman bebekler hasta olmasında .......hayırlı cumalar dılım bende gec olsada ...aksam kofte pılav var sehrıyeden pılav.....ıyı aksamlar

nılo ne tatlı sey bu ya masallah yakısıklı olucak bu oğlan ...bak sımdıden besık kertmesı yapalım gel ..heehh eskıye donelım ne dersın....kızlar nerdesınız havalar yıne soguyo ıyı bakın kuzulara

Oglumun talibi coook Yapalim canim yapalim besik kertmesi gelinim nasil ömurleri uzun olsun ins muallim benim sipa oyuncaklarla oynamiyorya bu normalmi benim bildigim cocuklar oynar araba vs pc hastasi telf tv kumandalar pc bozuldu zaten yeni almistim umut baktim elinde bana getiriyor yavrum ben alana kadar dustu gitti yani oglumun cani sagolsun eskisiyle yaziyorum coook yavas yenisini alana kadar idare edecez.
Kizlar hk sevgiler

bazı cocuklar oyuncaklarla oynamaz ...benım kızlarda mutfakta ne varsa onlarla oynuto kepce kasık .......bebeklerle cok guzel oynuyolar eee dıyıp sallamalrı hasta edıyo benı cok buymusler sankı........bılgısayar ve telefon bu zamanın oyuncakları canım...optum herkseı ..gırın kızlar merakta komayın ıyı geceler

Merhabalar;
Senay,deniz siz nerelerdesiniz?
cocuklar nasil?
nil benim tosbada pc,telefon hastasi..
pc nin tuslarini sokuyor geri takiyor e ye basiyorum b cikiyor.telefon desen kulaginda aooo babani artik elinde gezdigi yetmiyor aratiyor karsida biri konusacak illa.uzuluiyorum radyasyon sonucta.oyuncaklarla oynar,gitari var aynanin karsisina gecxip boynuna asip na naa naaa caliyor soyluyor kendini izliyor,top oynuyoruz birlikte resimler ciziyoruz,pilates essegi aldim tavsiye ederim biniyor ustune zipliyor .tabak kasik hastaligi erkek olsada Erdem dede var.mutfaga girdik mi hemen indirir.
hic dur durak bilmiyor butun gun ayakta bi oraya bi buraya bitmek bilmeyen enerji.hic tv izlemez donup bakmaz.arkadas bizde reklam ciktimi hayat duruyor cizgi film izliyor diyor.bi yonden rahatlik ama cocuk Erdem den 1hafta kucuk anne demiyor.aa ben oyle yemek dokturtmem pisletir ugrasamam der cocuk kasik tutmayi elle yemeyi bilmiyor.ben ne isterse veririm doksun temizlerim diyorum ee senin elin bos 1 cocuk bende 2 demez mi birde:))
1 posta misafir gitti bu h.sonu yine gelenler olacak.kis geldimi benim ev misafirhane gibi olur.

merhaba arkadaşlar,
hastalık ve iş yoğunluğu derken gelemedim bir türlü... herkes nasıl?
hastalıklardan kurtulduk çok şükür, ama kızlarda öksürük kaldı biraz, çok yoğun değil ama arada öksürüyorlar... hastalık sonrası olabiliyormuş, su içiyorlar bol bol, ayak altlarına vicks sürdüm akşam yatarken, daha önce okumuştum öksürüğe faydalı olduğubu ama vicks'in prospektüsünde 2 yaş altı çocuklara kullanılmasın yazıyordu, sürdükten sonra okudum, birdaha sürmem sanırım.... o da geççek inşallah...

çok öptüm herkesi, kendinize iyi bakın....

selam..............kar yagıyorrrrrrrrrrrrrr cok guzel cokkkkk....
senaycım vıcs bende surerım hep korkma sakıncası yok demıstı dr bana ıyı gelıyo goguslerınede sırtınada sur.....aman hasta olmayalımmmmmmmmmmmmmmmmm cok gecmıs olsun ..optum herkesı ıstanbulda kar var ısıklar kestı hayat felç...

Elektrikler Gitti..
Aseton Döktüğüm Pamuk Kadar Yağıyor..
Çok Güzell

selam herkese..............makara hosgeldın canım................hava guzeldı bugun kar kalmadı yaaaaaaaaaaaaaa ......

mrb kızlar kusura bakmayın ara ara giriyorum gökceden vakit kalmıyo yaa bu ara kpss ye fırsat bulursam bakıyorum boş zaman kalırsa tabiki
nilcim öperim gökceyi sende ogluşu öp canım. benim kız konuşuyo ama hangi dilde ben çözemiyorum :) vıdı vıdı anlatıyo kendince :) bize anne baba demiyo şuu şiştt hııı huuu gibi şeyler diyo bize :)ama herşeyi anlatırken anne baba teyze eda su mama meme gibi sözcükler kullanıyo :) çözemedigim çok kelime söylüyo :) bizim kızda tv seyretmeyi pc de mausla oynamayı tlf de bol bol milleti aramayı alooo iyi gel demeyi biliyo :) tlf eline geçtimi alıyo başını gidiyo heryeri geziyo bu cocuklar alem ya bitmez tükenmez bi enerjileri var hiç oturmaz kanepelere kendi tırmanır çıkar orta sehpaya çıkar ayakta durur yapay çiçekleri çeker koparır off offf erkek çocuklar durmaz derlerdi ama benim kız daha beter yaramaz olucak galiba:)bide kalem sevdası var ve hep sol elle tutuyo kalemi solak olucak galiba :) daha akşam halıları sildim kalem lekesi olmuştu hep:) neyse bizden haberler böyle işte ::::)
şenaycım çok geçmiş olsun kızlar iyidir inş şimdi bizim burun etrafında sümükler aynen duruyo siyah turp ve bal tarifini yaptım geçer gibi oldu ama devam etmedim bi daha yapayım umarım geçer belkide dediginiz gibi ev kaloriferli nemsizlikten oluyo yada diş çıkarttıgı için bu günlerde çabuk geçer inş.
herkesi öpüyorum kib bebişleride öpün

merhaba
benim bakıcı gidiş dönüş yaptı geçen hafta evdeydim. katı yeme problemi için bir pedagog a gittim. fazla birşey demedi ama aç bırak ısrar et kısmı yanlışmış. ben doğru yoldaymışım. bebekler açlıkla terbiye olmaz dedi. bir de yemesi için çok zorlarsan bir süre sonra kendilerini kusturmayı da öğrenebilirler dedi. biz devamlı üşenmeden yapıp veriyoruz. herhalde bu iş 18. aydan sonra 2 yaş civarı ancak çözülecek. ne yapalım tek derdimiz bu olsun

gökçe cim senin kız sadece koltuklara tırmanıyorsa iyi. batu 10 gün önce koltuğa tırmanmayı becerdi. oradan koltuk kenarına oradan sırt minderine oradan da duvara tırmanmaya çalışıyor. yandık ki ne yandık. dakika yalnız bırakamıyoruz. hayır arkamızı dönüp tv ye şöyle bir baksak yerde kitap bakarken bir anda koltuk tepesinde buluyoruz. yanında olmasak kafa göz gitti. biran önce büyüseler de bu bakımdan azıcık rahatlasak bari.

nil cim 38 yaş üstünde biri soruyor da sen tedavinde dhea içmiş miydin? ne zamana kadar? mesela yumurta toplamaya kadar içmiş miydin?

Merhabalar;
Senay cnm iyi olmalarina sevindim.oglumda da ara ara oksuruk 15 gun surdu ilac v.s kullanmadim.sonra onuda atti.simdi cok sukur iyi.oksuruk kalacak diye korkmustum.15 gune tamamen atarlar.evdeler mi?
Gokce kiz erkek farketmiyor yaa.hareketli cocuklar..oglum oyle degil koltuk tepesi v.s bilmez.ama ayakta surekli bi oraya bi buraya kosup duruyor.memlekete gittigimizde halasinin kizlariyla hop hop yapmislar yatak ustunde (babaannesi diyor)eve geldik bi baktim sende cik hohh hohh diyor.ogrenmeye gormeye kalmasin..zor unutturdum.cok dikkatli olmak gerek.
Deniz merak etmistim.oglusunla 1 haftan nasil gecti?aynen israr etmek ac birakmak olmuyor.kendine birakmak gerek.biliyorsun bizdede yememe sorunu var.2-3 ay sadece a.s ile beslendigide oldu.israr etmedim.ac birakmadim sut isteyince verdim..simdi cok sukur masallah diyeyim gunde 5-6 ogun dolu dolu israrsiz 10 dk da yiyip kalkiyor.yeme sorunu olsa simdi yemez.biliyorum uzun surmeyecek kopek disleri sinyal vermeye baslasin yine ac gunler.canlari sagolsun.oyle boyle buyuyorlar.
Muallim abla burasi da felc.dun misafirleri ucaga bindirmeye ciktik bin pisman kaya kaya kazasiz geldik cok sukur,adim basi kaza.don cok.durmaksizin yagdi.bahari ozledim cimen,cicek kokusu ...senin fistiklar nasil?

Son düzenleme:

canım bu seferki 1 hafta daha iyi geçti. büyüdükçe daha kolay. sağolsun 5 gün de halam yardıma geldi. 1 gün annem geldi gitti. yalnız kalmadık. yalnız kalınca bakmak sorun değil de ben sıkılıyorum. inşallah bizim yeme sorunumuz da sizin yaşınıza gelince biter. bakarsın köpek dişleriniz süpriz yapar sorunsuz çıkar. öyle umalım.
seninki sadece koşuyormuş. batu zaten koşuyor da bu koltuk üstlerine kollarına minderlerine tırmanması kötü oldu. daha hiç zamanı değil. biz olmasak o an uçup bir yerini kıracak. bir de koltuk koluna çıkıp ayakta zıplamaya çalışıyor! nereden geliyorsa bu enerji. sıkılacağı da yok. yandık.
herkes nasıl? muallim senden de ses yok bir aksilik yoktur inşallah

selam herkese ........herkes ıyı sanırım bızde ıyıyız ama vakıt yok ınanın.......gelıcemmmm bekleyın

Selam Arkadaslar
Inanin basoimizi kasiyacak vaktimiz yokk kosturup duruyoruz.Ev meselemiz vardi sukur halleddik nisan gibi tasiniriz artik mobilya mutfak bakiyoruz tabiki umutla coook zorBu arada baya bir moralim bozuldu fsh hormonum ilk defa tavan yapmis uzuldum baya bi gidisle ikinci bebek zor gibi tabiki nasip umutunda en ardada azilari cikmis 4 taneside yolda yavrum hayde gidelim haydeeeeee deyip sarkilar soyluyorsesi pek gur masallah ogluma kilosu13 100 boyuda 82 cm Allahim ömurlerini uzun etsin ins kuzucuklarimizin.
Denizcim evet ben dha kullandim yumurta catlatmaya kadar bu hap yumurta kalitesini artirdigi soyleniyordu ikinci tedavimde doktorum tekrar yazmisti fakat bulamamaistik eczanelerde bulamayinca pekte onemli degil demisti doktorum yumurta rezervi az olan kadinlarda kullaniliyor demisti.
Bögurtlen kokude coook iyi bende kaainat eczanesine artik bas vuracambugun turkiyeden hayit civan percemi aslan pencesi siparis ettim.
Bakalim kendi doktorumla gorusmedim yogunluktan ama memoriali aradim ve hocamla gorustum ben adet olamadigim icin gitmistim doktorum birde hormonlarina bakalim dedi biliyorumki fsh hormonu adetin 3. gunu yapilir onemli olan 3. gun degeridir dedi biraz rahatladim hakkimizda hayirlisi bebekler iyi maasallah batu koltuklarda heee deniz Allah yartdimcin olsun canim bazi cocuklar coook aktif olur bir okadarda zekali olurlar oyle boyle buyuyorlar.
Maasallah umutum hareketli ama evde esyalara dokunmazhemen ellerini ciz yapar ona telefon pc simdide mandallarla oynuyor sukur gerci savurup atiyorSIKILINCA SIPAM: kizlar cikmam lazim yemek yapacam umuta sebseli sehriye corbasi yapacam herkesi kocaman öpüyorum tabiki once pres ve prensesleri oüyorum hk

iyi geceler kızlar
beniim kız yalnız degil desene denizcim senin oglanla bi araya gelseler ortalıgı yıkarlar bi eve oturmaya gitsek kapı dışarı ederler bizi :) yaa:) hep uslu söz dinleyen bi cocuk isterdim ama başkalarının kini çok mu kınadım naptım bilmem ki rabbim saglıklarını nasip etsin inş kuzucukların
nilcim tedaviye başlıyon demek hadii hayırlısı olsun ben önce gökceyi sütten keseyim biraz daha büyüsün ikincide yaramaz olursa vay halime tabi rabbim bi tane daha nasip ederse inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…