- Konu Sahibi el-muallim
-
merhaba bende yenı uyeyım..öyle konulara gırıp bısıler yazıorum ama tamda sıteyı cözemedım
nılo ne tatlı sey bu ya masallah yakısıklı olucak bu oğlan ...bak sımdıden besık kertmesı yapalım gel ..heehh eskıye donelım ne dersın....kızlar nerdesınız havalar yıne soguyo ıyı bakın kuzulara
selam..............kar yagıyorrrrrrrrrrrrrr cok guzel cokkkkk....
senaycım vıcs bende surerım hep korkma sakıncası yok demıstı dr bana ıyı gelıyo goguslerınede sırtınada sur.....aman hasta olmayalımmmmmmmmmmmmmmmmm cok gecmıs olsun ..optum herkesı ıstanbulda kar var ısıklar kestı hayat felç...
Merhabalar;
Senay cnm iyi olmalarina sevindim.oglumda da ara ara oksuruk 15 gun surdu ilac v.s kullanmadim.sonra onuda atti.simdi cok sukur iyi.oksuruk kalacak diye korkmustum.15 gune tamamen atarlar.evdeler mi?
Gokce kiz erkek farketmiyor yaa.hareketli cocuklar..oglum oyle degil koltuk tepesi v.s bilmez.ama ayakta surekli bi oraya bi buraya kosup duruyor.memlekete gittigimizde halasinin kizlariyla hop hop yapmislar yatak ustunde (babaannesi diyor)eve geldik bi baktim sende cik hohh hohh diyor.ogrenmeye gormeye kalmasin..zor unutturdum.cok dikkatli olmak gerek.
Deniz merak etmistim.oglusunla 1 haftan nasil gecti?aynen israr etmek ac birakmak olmuyor.kendine birakmak gerek.biliyorsun bizdede yememe sorunu var.2-3 ay sadece a.s ile beslendigide oldu.israr etmedim.ac birakmadim sut isteyince verdim..simdi cok sukur masallah diyeyim gunde 5-6 ogun dolu dolu israrsiz 10 dk da yiyip kalkiyor.yeme sorunu olsa simdi yemez.biliyorum uzun surmeyecek kopek disleri sinyal vermeye baslasin yine ac gunler.canlari sagolsun.oyle boyle buyuyorlar.
Muallim abla burasi da felc.dun misafirleri ucaga bindirmeye ciktik bin pisman kaya kaya kazasiz geldik cok sukur,adim basi kaza.don cok.durmaksizin yagdi.bahari ozledim cimen,cicek kokusu ...senin fistiklar nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?