Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

iyi akşamlar herkese...

yaramazlık konusunda bizde farklı değiliz, koltuk tepesinden inmiyoruz,gülay bir ara gündüz uykusunu koltukların yan kolları üzerinde uyuyordu. biraz geniş ve derimsi yumuşak olduğu için kafa göz kırmadık şimdiye kadar ama bizde hep tetikteyiz.... biz 2 tane ile böyleyiz gülsüm abla neler çekiyordur kimbilir... çok tatlı dertler bunlar... Allah sağlık versin yeter ki...

bebek ist., canım benim kızlar evdeler... yuvaya vermedim henüz, hastalıklar biraz fazla kış nedeniyle, şubat geçsin, hem 2 yaşları dolmuş olacak, hemde bahar yaklaşacak.... yeme ve uyku düzeni için yuvayı kurtuluş olarak görüyorum, bizde gece-gündüz karıştı... geceleri anne-babam olmasa ne durumda olurdum bilmiyorum... uyumuyor cadılar ya... akşam üzeri uyutmamaya çalışıyoruz, ağlıyorlar ve savaşı kazanıyorlar uyuyorlar... 1-2 gün düzene girdi diyoruz, yine bozuluyor.... akşam üzeri uyuyup, gece parti var bizim evde, bekleriz...

nilcim, yeni evin hayırlı olsun, yeni eve yeni bir bebek gelir inşallah...

gökçecim, hani kpss'ye hazırlanıyordun, 2.bebek düşünemye başlamşsın :) hayırlısı inşallah......

Merhabalar,
kuzular buyuyor artik en sevimli gunleri kiymetini bilmek gerek.
Denizcim oglusla 1 haftanin guzel,kalabalik gecmesine sevindim.bizimde buara surekli misafirerimiz geliyor.cok seviniyoruz.Erdem farkli insan yuzu goruyor.Erkek misafirler geldimi kucaklarindan inmiyor cikip cikip sariliyor ama kadinlara ters ne yapsalarda mutlu olmuyor.sabah misafirleri ariyor evde.kimse olmayinca yine bana donuyor garibim.
nil zaman ne gosterir belli olmaz.sen dogal kurleri bi dene belki 1-2 aya yumurta rezervin artar.insallah gonlunuze gore nasip olur.
Gokce kinamayla alakasi yok canim yaa..benim oglan tip,huy kucuk agabeyim ayni.agabeyimde agir,titizdir.Insallah buyuyuncede benzemeye devam eder.Agabeyim ev temizler,utu yapar,yemek yapar,kolay kolay sinirlenmez yalniz cok alingandir :)))hahahaa duymasin...emziriyormusun?ne zaman kesmeyi dusunuyorsun?
bende 2.cocuga pek sicak bakmiyordum dun gece gordugum ruya uzerine aglayarak uyandim ve biranda fikrim degisti.ben yalniz buyudum gelen arkadaslarim gidince arkalarindan aglardim oglum oyle olsun istemem bakalim zamani var nasip,sartlar.bahar gelsin ben sutten kesecegim.uyku sorunu memeye bagimliliktan olabilir dediler.
Senay cok guldum.ne tatli olmustur koltuk tepesinde uyku resmi varsa gormek isterim sevimli kuzulari.kresi bi deneyin uyku yeme duzene girerse yaz canim.bende seneye dusunuyorum.sabahlari gecmi kalkiyorlar.oglen uykusu gec kaliyor?Erken uyandirmayi deneseniz birgun takla attirsaniz (erkene alsaniz)ertesi gun duzene girer belki.Oglum sabah en gec 9 kalkiyor 13;30-14:00 gibi uyur 15:00 gibi kalkar gece 11 gibi yatar.uyutmada israrci oldukca inatlasiyorlar.yada geceleri uykuyu iyi aliyorlar.bizim gece uykumuz duzenli olmayinca gunduz rahat uyur.
muallim abla ozletiyorsun vakit olmuyor dimi..
yarin kontrol var 1.5 yas asilari ve tahliller yaptircaz.bakalim durum nasil .goz muaynesi de yaptirsam mi?kac aylik yaptiriliyor.
vitaminleri kesen anne varmi?

Nilcim atlamisim...
yeni evin hayirli olsun..agiz tadiyla oturmak nasip olsun insallah..
kolayliklar diliyorum.

Senaycim coook sagol canim iyikide varsiniz tum cevrem oyle diyor ama nasip diyorum hormonlarim cook yuksek cikti acikcasi tirstim Rabbim keske bir tane daha nasip etse cook isterim umutta oyle gunduz uzun uyuyor geceleri biraz zorlaniyoruz aslinda gunduzleri kisa uyutmak lazim kizcelerini coook öpüyorum canim
Aynen soyledigin gibi zaman ne gostrir bilemeyiz ama sagligim yonunden kurlere devam edicem bakalim bizim memlekette bayani taniyrum 46 yasinda kiz bebek dogurmus Rabbim verdikten sonra olur ins diyelim bu fsh neden bu kadar yuksek cikti halan anlamis degilim semra hanim biraz umutlu konustu onemli olan adetin 3. gunu dedi baya bir takmisim demi:18::18:neyse erdemin disleri nasil azilar ciktimi?
Yavrum kac gundur rahatziz hic keyfi yook umutta misafiri cook hemde cook seviyor cocuklar yalnizlarya buralardada kimse yook isimiz zor
Nilcim atlamisim...
yeni evin hayirli olsun..agiz tadiyla oturmak nasip olsun insallah..
kolayliklar diliyorum.

Coook sag ol canim insallah hayirlisiyla tasiniriz en cookta umut icin istedik bahcesi var onun acisindanda iyi olcak erdemi öp canim

selam herkese..........gırıp yazamıyorum cok yogunum ve daha dogruus kızlar bırakmıyo pc yı pepe ıstıyolar ben acınca hemen.......herkes ıyı umarım havalar soguk yaz bı gelsede cıksak bebıslerle....cok optum

slm kzılar gece kuşu gibi hala uyumadım gökce uyudu inş uyanmaz bu ara diş agrısı başladı gene
nilcim bende evini atlamışım saglıkla oturun canım inş .
senaycım ikinci bebegi düşünüyom ama zamanını düşünmedim kpss ye bakıyom ki gökce izin verirse kitabı elimde gördügü an kaleme saldırıyo :)
bebekistiyoruz canım ben hala emziriyorum sanırım bende bahardan sonra sütten kesicem vitaminlerinide multivitamin var bide ferrom sanlo ama aklıma geldikçe veriyorum malesef unutuyom yaa

Merhabalar;
Nilcim bahceli ev super yaa..yazin geleceksin dimi? burada baktirirsin tahlillere.o zamana kadar duzelir insallah nasip olur.Erdem in on azilar gecen ay cikti.bi sure rahatiz derken salyalar yine basladi.kopek disleri nasil cikacak bakalim..
gokce cocukla kpss zor yaa.senin yerinede gokce girer kalem kagit meraklilari...ileridede alir atarlar..bizdede baba derse oturur baba kalk kaldirir kendini masaya oturtur ders yapar..calisamazsin.yakininda biri yok mu gun icinde 2-3 saat baksa.uyku saatlerindede anca ev toparla,yemek yap.olmuyor..
cumartesi kontrole goturdum.odaya girince aglamaya basladi hastane kapisindan zor ciktik.zar zor muayne boy,kilo,asilar birsey soramadan ciktim.cani cok acimasin diye kan tahlilleri bu haftaya kaldi.aglamazsa soracagim cok sey var.bende d vitaminine devam ediyorum.ne zaman kesilecek ,demir ilacini bende unutuyorum.ilaclari birakalim istiyorum artik.muaynede kafa olcumu normal bulmadilar.yapisal olarak oglumun kafasi buyuk hep ust sinirda gidiyordu.bu ay 1 cm buyumus doktor 1 ay icin cok,bingildakta kapanmamis mutlaka noroloji ye goturun bi baksinlar dedi.kafama takildi.sorun olsa gelisiminden belli olmaz mi yaa..her doktor kendine gore yorum yapiyor duzenli bi doktorumuz da yok.

selam bı kosu geldımmmmm ...nılo yenı ev ha ıns hayırla tasın canım gelıırız oturmaya.....ay bahcelı ne guzl...ıkıncıde yenı eve gelır ıns..
senay gokce denız ıyısınız dımı bebıs ıstıyorıuz senın kuzu yasına gırmıstı dımı .....d vıtamını genelde yasında kesılıyo vermeyın dıyo dr ...amna demır ıkı yasa dek onemlı bende duzenlı vermıyorum arar ara balıkyagıda öle....kafa yapısı öle olabılır aılede varsa ama yınede gotur ıcın rahat etsın bazen bıngıldak kapanmıyo ..ıns sorun yoktur genelde kapanması beklenır....ıyı bakın bebeklere kactımmmm

Merhaba Kızlar.Görüşmeyeli uzun zaman oldu.Bensiz gurup kurmuşsunuz ha,benden kaçamazsınız buldum sonunda sizi.Şaka bir yana Çok yoğundum o yüzden ne zamandır KK ya gelemedim.Hepinizi çok özledim.
Nasılsınız?Ne var ne yok?Bebişler nasıllar.Beni soracak olursanız ben iyiyim Ece ile uğraşıyorum, Şubat 22 de 2 yaşına basacağız inş.Onun dışında Temmuz gibi 2. bebiş için merkeze gitmeye karar verdik.4 tane daha dondurulmuşumuz vardı ya onlarla şansımızı deneyeceğiz.Kısmet artık
Hepinizi çoooooooook öpüyorum ara ara gelirim yine....Geçmişi de ara ara okuyup yorum da yaparım...

selam oooooooooooooo toprak gelmıs....kızım kırmızı halımı sersek yoluna bızım bebısler buyuddddduuuuuuuu sen yokken tabıkı senınkıde ...gel ya selam ver enazından....ıs bıtmez yıoksa ççay cok sevındım ıkıncı bebekler gelıyo yınee ıns kardes gelsın bebılsere bencede benden tavsıye kardes onemlı uas farklı cok olmasın ....optum herkesı

slm kızlar nasılsınız
toprakcım hoşgeldin canım eceyi öp yerimize kib
bebekistiyoruz kafa yapısı aileye çekmişse sıkma canını ben, m üst komşunun oglununda kafası büyük gibi ama hiç sorun var die bişey dememişti komşumüzme kendini hemen .. keşek bakacak biri olsa akşamda kociş geliyo anca çay yemek meyve gökce nin daagıttıklarını toplamak derken gece oluyo halim kalmıyomalesef
hadi ben kaçtım gökce bagırıyo

Hoşbulduk Gökçe.Kızın kocaman olmuş , maşallah ya.
Bebekistiyoruz Ece nin de bıngıldağı tam anlamıyla kapanmadı.Dr. kafa yapısıyla alakalı olabailir dedi.Bence de olabilir zira Ece koca kafalı ve anası gibi yamuk kafalı.Yani dert etcek bir şey yok.
Bebek isteyenler 2. bebişleri birlikte deneyelim.Bakın ben Temmuz da deneyeceğim bana yoldaş olunSiz bir düşünün bu meseleyi.
Bu arada bebişleri Memeden kestiniz mi?Ben aralık sonu bir operasyon geçirdim o vesile ile kestim artık ama Ece nin eli kucağımdayken memeye kayıyor.Çaktırmadan seviyor , bir de gülüyor cadı kızım.Neyse ara ara yine yazarım.
Görüşürüz.

ıyı geceler ...........uyuduk sonundaaaaaaaaa....nasılsınız kızlar..kar heryereı kapladı cok soguk evdeyız ev sıcak ohh dısarda ısımız yok nasılsa ıyıyız cok sukur...cok optum herkesı

Merhabalar,
toprak gelmissssssss hosgelmisssssss ozledik yaa..Nasilsin?
Ece nasil buyudu kardes hazirliklarina basliyorsunuz hii..masallah..
Gecmis olsun..ciddi birsey degildir umarim.
ben artik kesmek istiyorum ama bahara anca ..kisin evde surekli dibimde memede mumkun degil.
Ece bezi attimi?gelismeleri yaz cnm.
Muallim abla oglum 18 aylik vitamine devam dedi doktorumuz.baska doktora goturcem memnun degilim.ist doktorumuzdan kopunca duzen bozuldu.
kafa yapisi normalde buyuk ama 18.aya kadar duzenli araliklarla buyurken 1 ayda 1cm buyumus 3-4 ayda 1 cm artar birden 1 cm buyumesi normal degil bingildakta acik dediler.noroloji doktoru subat 29 yer varmis.baska iyi doktor arastiriyorux yoksa 1 ay bekliycez.endiseli 1 ay..
buara yine hic uyumaz oldu.doktor gece derin uyumasi buyumesi icin cok onemli ,sutten kes aliskanlik oyun haline getirmis dedi ama isteeeeeeee..
tahliller yapildi.vitaminleri b12 v.s guzel ama demir halen dusuk gecen seneye gore degerler 2 katina cikmis ama yinede cok dusuk 1 ay ilac kullnip yine bakilcak yine dusukse akdenizanemisine bakilacak.bendede ayni degerler dusuktu akdenizanemisine bakildi cikmadi,oglumdada ben gibi ..yinede endise etmektense baktiriyorum.
senayyy,denizzzz siz nerelerdesiniz.

amann amann kara raziyim -12 yaa..balkonu yikayim dedim suyu dokunce dondu. tosba kilime ayran doktu yikadim suyu aksin diye balkona astim yarim saat sonra bi baktim buzdan kilim olmus iceri alamadim

Son düzenleme:
gercekten hava cok soguk demek kılım bılem dondu yaa......dısarda kalanlara rabbım yardım etsın valla ev sıcacık evdeyız azcık dısarı cıktık gıtdırdım onları on dakka ıyı oldu kara garıp garıp baktılar....ıns bısey yoktır sıkıntı etme canım ama vıtamıne devam et ben hala devam edıyorum demıre devam et ben her sabah pekmez koydum kahvaltılarına cok sukur demırlerı ıyı cıktı hep....duzenlı kullan bakalım ıns ıyı cıkar hersey bebekler olunca sıkıntı hıc bıtmıyo ya rabbım kolaylık versın.....
kızılcık tarhanası almıstım yaptım bugun guzelmıs .....benımkıler kofte yedı oynuyolar kavgaları bıtmıyo kafa kalmadı bende

Selam kizlar
Soguk hava dalgasi sanirim herkezi vurdu sormayin burada su anda hava -16 gosteriyor:26:turkiyede kar coook buradada havalar ayaz gunes var ama kar yook inanin yagsa diye bakiyoruz hic olmssa soguk kirilir.
hg toprak ne guzel canim ikinci bebek icin dusuncelerin cooook ama coook guzel Rabbim gonlune gore versin eceme kardes gelir ins
Bebek ist canim gecxmis olsun ins bisey yoktur bizimde halan dis sIkintilarimiz var umut coook coook mizmizlasti bir bakiyorum pek neseli bir bakiyorum aglayaraktan herseyi istiyor gunden gune huy degistiriyorlar bu sipalar.
Vitamin konusunda bize doktorumuz bi sey soylemedi bir yasina kadar kemikleri icin agizdan tablet vermistim okadar buranin doktorlariilac konusunda cook zayiflar gerci herseyden yediriyorum meyve sebse et balik gecen gun kemikli eti hasladim patates havuc sogan mayd nasil yedi sevdi.
Az olsada ydiriyorum acxaba bendemi yaprirsam demiri nasil diye erdemin ihtahi nasil?
Konusuyormu?
Muallim ay coook komiksin kiz etrafa bakislari hosuma gitti vallai umut olsa yavrum kari ilk defa gorecek henuz yagmadi buralara kari sevmeye baslar inanEline ne gecirse oncebir kucaklar sonrada onu sever öper hayvanlara bayiliyor.
Bizde oyleyiz esim ve ben bize cekti demekki komsumun kedisi kopegini nasil seviyor hic korkmuyor kizcelerin fotosunu koy karda cekilmis olsun canim bakalim buradada hafta sonu bekleniyor kar ceker umutun koyarim ins
deniz senay nerelerdesiniz ins iyisinizdir bebekleri öpüyorum görusuruz yemek yapacam hk

nılom hosgeldın...herseyı yesede yasını gelınce yaptır yınede canım demır testı ıcın rahat eder bence bı sıkıntı yoktur ama aralıklı yaptıurmakta fayda var....bak facaye koydum foto bak bızeeeeeeeeee nılo teeeze....evet ya denız nerdesın senay ....huu bebıs ıst gokce tıoprak cok optum

KANDILINIZ MUBAREK OLSUN
Allahim bu mubarek gunde hasta kullarina sife dertli kullarina deva versin ins dualarimiz kabul olsun bebeklerimiz saglikli guzel ahlakli buyusunler Aminnnn
Hayirli salih evlat olsunlar kocaman öpüyorum fistiklari ve yakisiklilari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…