- Konu Sahibi el-muallim
-
Senaycim coook sagol canim iyikide varsiniz tum cevrem oyle diyor ama nasip diyorum hormonlarim cook yuksek cikti acikcasi tirstim Rabbim keske bir tane daha nasip etse cook isterim umutta oyle gunduz uzun uyuyor geceleri biraz zorlaniyoruz aslinda gunduzleri kisa uyutmak lazim kizcelerini coook öpüyorum canimiyi akşamlar herkese...
yaramazlık konusunda bizde farklı değiliz, koltuk tepesinden inmiyoruz,gülay bir ara gündüz uykusunu koltukların yan kolları üzerinde uyuyordu. biraz geniş ve derimsi yumuşak olduğu için kafa göz kırmadık şimdiye kadar ama bizde hep tetikteyiz.... biz 2 tane ile böyleyiz gülsüm abla neler çekiyordur kimbilir... çok tatlı dertler bunlar... Allah sağlık versin yeter ki...
bebek ist., canım benim kızlar evdeler... yuvaya vermedim henüz, hastalıklar biraz fazla kış nedeniyle, şubat geçsin, hem 2 yaşları dolmuş olacak, hemde bahar yaklaşacak.... yeme ve uyku düzeni için yuvayı kurtuluş olarak görüyorum, bizde gece-gündüz karıştı... geceleri anne-babam olmasa ne durumda olurdum bilmiyorum... uyumuyor cadılar ya... akşam üzeri uyutmamaya çalışıyoruz, ağlıyorlar ve savaşı kazanıyorlar uyuyorlar... 1-2 gün düzene girdi diyoruz, yine bozuluyor.... akşam üzeri uyuyup, gece parti var bizim evde, bekleriz...
nilcim, yeni evin hayırlı olsun, yeni eve yeni bir bebek gelir inşallah...
gökçecim, hani kpss'ye hazırlanıyordun, 2.bebek düşünemye başlamşsın :) hayırlısı inşallah......
Aynen soyledigin gibi zaman ne gostrir bilemeyiz ama sagligim yonunden kurlere devam edicem bakalim bizim memlekette bayani taniyrum 46 yasinda kiz bebek dogurmus Rabbim verdikten sonra olur ins diyelim bu fsh neden bu kadar yuksek cikti halan anlamis degilim semra hanim biraz umutlu konustu onemli olan adetin 3. gunu dedi baya bir takmisim demi:18::18:neyse erdemin disleri nasil azilar ciktimi?Merhabalar,
kuzular buyuyor artik en sevimli gunleri kiymetini bilmek gerek.
Denizcim oglusla 1 haftanin guzel,kalabalik gecmesine sevindim.bizimde buara surekli misafirerimiz geliyor.cok seviniyoruz.Erdem farkli insan yuzu goruyor.Erkek misafirler geldimi kucaklarindan inmiyor cikip cikip sariliyor ama kadinlara ters ne yapsalarda mutlu olmuyor.sabah misafirleri ariyor evde.kimse olmayinca yine bana donuyor garibim.
nil zaman ne gosterir belli olmaz.sen dogal kurleri bi dene belki 1-2 aya yumurta rezervin artar.insallah gonlunuze gore nasip olur.
Gokce kinamayla alakasi yok canim yaa..benim oglan tip,huy kucuk agabeyim ayni.agabeyimde agir,titizdir.Insallah buyuyuncede benzemeye devam eder.Agabeyim ev temizler,utu yapar,yemek yapar,kolay kolay sinirlenmez yalniz cok alingandir :)))hahahaa duymasin...emziriyormusun?ne zaman kesmeyi dusunuyorsun?
bende 2.cocuga pek sicak bakmiyordum dun gece gordugum ruya uzerine aglayarak uyandim ve biranda fikrim degisti.ben yalniz buyudum gelen arkadaslarim gidince arkalarindan aglardim oglum oyle olsun istemem bakalim zamani var nasip,sartlar.bahar gelsin ben sutten kesecegim.uyku sorunu memeye bagimliliktan olabilir dediler.
Senay cok guldum.ne tatli olmustur koltuk tepesinde uyku resmi varsa gormek isterim sevimli kuzulari.kresi bi deneyin uyku yeme duzene girerse yaz canim.bende seneye dusunuyorum.sabahlari gecmi kalkiyorlar.oglen uykusu gec kaliyor?Erken uyandirmayi deneseniz birgun takla attirsaniz (erkene alsaniz)ertesi gun duzene girer belki.Oglum sabah en gec 9 kalkiyor 13;30-14:00 gibi uyur 15:00 gibi kalkar gece 11 gibi yatar.uyutmada israrci oldukca inatlasiyorlar.yada geceleri uykuyu iyi aliyorlar.bizim gece uykumuz duzenli olmayinca gunduz rahat uyur.
muallim abla ozletiyorsun vakit olmuyor dimi..
yarin kontrol var 1.5 yas asilari ve tahliller yaptircaz.bakalim durum nasil .goz muaynesi de yaptirsam mi?kac aylik yaptiriliyor.
vitaminleri kesen anne varmi?
Nilcim atlamisim...
yeni evin hayirli olsun..agiz tadiyla oturmak nasip olsun insallah..
kolayliklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?