- Konu Sahibi el-muallim
-
Dualarimizin,ruyalarimizin,hayallerimizin gerceklesecegi bir yil olsun.
Duam aileme sevdiklerime saglikli huzurlu yasam.
Ruyam istanbul...
Hayalim evladimin doya doya yemek yemesi,gece derinnn uyumasi ..
Denizcim sizin yemek operasyonudaha zormus..duzelecek elbet disleri biraz cogalsin rahatlasin nasil yiyecek bak.Erdem masallah buara cok iyi yiyor daha versem yicek o derece yani.gun gelecek hic yemiyecek biliyorum.o yuzden cok takmiyorum. kuzenim cocugunu kucukken enjektorle besliyordu corbayi v.s bogazindan akitiyordu a.s mama hicbirsey yemeyen az birsey yedirebildiklerinde de 2 misli kusuyordu .simdi 6 yasinda herseyi yiyor.yemeyi ogrenemeyen insan var mi? baktim kuzenin oglu yiyor dedim yemese bu yemezdi .boyle boyle buyuyorlar canlari sagolsun..
HERKESE MUTLU YILLAR.....
GÜLSÜM ABLACIM, YENİ YAŞIN KUTLU OLSUN.......
geçtiğimiz salı grip oldum, ilaçaldım, kesmedi ertesi gün serum, tam düzeldim derken çarşamba akşamı kızlar hastalandı, perşembe onları doktora götürdük, ilk defa bu kadar hasta oldular, onlar iyileşmeden annem hasta oldu, babam ayaktan geçiriyor... fena bir hafta geçirdim arkadaşlar....
ne zor çocukların hasta olması, aman Allahım nasıl bir kabustu o... sürekli ağlayan, uyuyamayan, ateşli çocuklar.... birşey yemiyorlar, mama diye ağlıyorlar, yiyemiyorlar, onlar ağlıyor, ben ağlıyorum.... çok şükür geçti... boğazları ağrıyor biraz daha... Gülayım "sesim acıyor" diye ağladı hep, "kafa acıyo", "ses acıyo", "kaş acıyo", göz acıyo", canım benim ağrımayan yeri kalmadı... şimdi bizim evde ve işyerinde boğazı ağrıyan "sesim acıyor" diyor...
2012 tek isteğim sağlık sıhhat, gerisi boş....
hepinizi ve yaramaz bıdıkları çook öptüm....
Bugun monu de sulukofte,zeytiyagli kereviz var.Sizlerde neler var?
zeytinyagli kereviz super oluyor.
zeytinyaginda sogani pembelestiriyor dogradigim havuc,patates,kereviz ve az bezelyeyi ekleyip bir iki de oyle karistiriyor 1 dis sarimsak,tuz atiyor az suyla kendi lezzetiyle pisiriyorum.
kızlar mrb hayırlı cumalar olsun inşallah.. bide yeni yılımız hayırlı olsun saglık mutluluk huzurla geçsin bebişlerimiz saglıkla büyüsünler inş. biraz geç oldu ama memleketteydim net yoktu annemlerde anca geldim evime:) bebişler hasta olmuş annişlerde çok geçmiş olsun hepinizede bizde biraz huzursuzluk var dişten dolayı bide burun akıntısı yok ama burnunda hep sümük kalıntıları var yaa nie geçmiyo yada nie hep burnunda sümük var:) napcaz şaşırdık valla :) bu aralar gökcede sarılmak huy oldu hep sarılıyo bebek görse sarılıp öpüyo :) kardeşmi istiyo ne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?