- Konu Sahibi el-muallim
-
canım tayininiz hayırlı olsun, gözün aydın.... memeleketiniz olması güzel... doktorla iyi oynamışsınız eşine... benimde bir arkadaşımın kız ikizleri var, onun eşi de erkek bekliyormuş ve ısrarla soruyormuş doktroa, benim eşim hala dalga geçer, "Ali hala bekliyor biri erkek olsun diye" der... tabiiki yanında değil....slm kızlar bende epeydir annemdeydim evime geldim tayinciyiz memleketime çıktı çok şükür :) bu arada dr a gitmiştim üçlü test için kan verdim haftaya belli olucak inş sonuç iyi çıkar sizlerde dua edn bana olurmu :) bu arada bebişin erkek olucagı kesin oldu tabi öncesinde dr la birlik olduk kocişle kafa yaptık kız olucak die kociş şok oldu sonra dr pipisinin resmini çeker veririm ilerde deyince kociş baya utandı:) saglıkla dogsunda oglan kız takmıyom ben..
bebekistiyoruz canım benim kız erken yürüdü maşallahdiyim 9 aylıktı tek yürüyodu ben bazen tv başında fazla koyuyom galiba yaumarım erken konuşur derdini anlatır bana bende onu anlarım aslında ne desem anlıyo ma inadı çok duymamazlıga veriyo kendini kaç defa gökce naz gel diyorum dönüp bakmıyo bile bende ya sabır çekip duruyom neyse büyücek bakalım cadı:) bizde el oyunu olarak sayıları oynuyoz bide ayakta kutukut penseyi çok seviyo oynamayı :=) hikayenin devamını dinlemeye tahammül edemiyo ama şarkı söyler gibi yasam dakikalarca beni taklit ediyo:)yazı yazar gibi yapıyo bide sol elle yazıyo sag ele nasıl geçiricem ben ya??
muallimcim güle güle git canım iyi tatiller
kızlar hepiniz iyisinizdir inşş kib öptm sizleri
herkese selam.....
geçmiş sayfaları okumuştum bir ara..bazılarınız ilave vitaminler veriyor sanırım.bir de demir eksikliğinden tahlillerden söz etmişsiniz.bu tahlili sizler kendinizmi istediniz dr dan yoksa drunuz mu gerek gördü....sağlıklı da olsa normal kontrole götürüyorum.bize hiç bahsedilmedi.tahlil ya da vitamin....bilgilendirirseniz sevinirim...şimdiden teşekkürler
günaydın, Hayırlı Cumalar...
3 günlük kabızlık krizimiz dün öğleden sonra sokol şurubun yoğun yardımıyla son buldu... esmer kızım neşeli, biz de neşeli.... mahalledeki eczacımız çapadaki pedagogları tavsye etti, kardeş kıskançlığı da var, biran önce çözmen lazım dedi... hem çalışıp, hem bu sorunlarla uğraşmak fiziken değil ruhen bitryor insanı...
bir de hırıltımızı geçirebilsek... 3 haftayı geçti boğazında hırıltı var, geçen c.tesi dr'a gittik, ciğerlerde bişey yok, sebebi yok dedi, 1-2 hafta daha izleyeceğiz, bitkisel bir şurup verdi, nefes açıcı, balgam sökücü, ama kabızlık da girince araya huysuzlaştı, tam doz kullanamadık... bebekliğinde ağız akıntısı çok olduğunda olmuştu yine, günlük bitkisinin tütsüsüyle geçirmiştim, ama büyüdü ya hanfendi, pamuk koydurmuyor göğsüne... ama tütsü yapıcam zorla da olsa... inşallah geçer...
bizde haberler böyle.....
sizler nasılsınız,
muallim ablacım prensesler nasıl, havalar yağmurluydu hep gezmelere çıkabildiniz mi, geçen hafta sonu köydeydik soğuk da olsa, kumla oynadılar, çok hoşlarına gitti...
nilcim, yeni evindesin artık, nasıl gidiyor, yaz bize...
bebek_ist, canım, sen nasılsın, erdem paşa napıyor...
gökçe.rana... prenses ve yoldaki prens çok üzmüyorlardır inşallah seni...
çok öptüm herkesi....
Ablacim kizlarla iyi tatiller,iyi gezmeler...kızlar bugun bı haftalık tatıle gıdıyorum yokum buralarda optum herkesı
selam..slm topıgı takıp etmıyordum tesadufen gordum yazdıklarını saende ısıme yaradı cnm yazdıkların docent hastaneyımı gttın cnm muayenehanemı adını verısrmısn ozelden bahsettıgın kadarıyla cok ıyı bır dr sanırım..
herkese selam.....
geçmiş sayfaları okumuştum bir ara..bazılarınız ilave vitaminler veriyor sanırım.bir de demir eksikliğinden tahlillerden söz etmişsiniz.bu tahlili sizler kendinizmi istediniz dr dan yoksa drunuz mu gerek gördü....sağlıklı da olsa normal kontrole götürüyorum.bize hiç bahsedilmedi.tahlil ya da vitamin....bilgilendirirseniz sevinirim...şimdiden teşekkürler
selamun aleykum kızlar..dun baslıgınızı gorunce okudum yazdıklarınızı..cok guzel bır topıc acmıssınızz..benım kızımda 7,5 aylık halıyle donemsel sorunlarımız oluyo..sımdılık en buyuk sıkıntımız pütürlü gıda ..dr umuz cok gec kalmadan basla bu donemı atlatırsan bırdaha yedırmen cok guclesır dedı..o gunden berıdır de normalden pütürlü hazırlıyorum cok ac bırakıyorum 3 5 kasıktan sonrası sıkıntılı oluyor ..oysa püre kıvamında ne versem cok guzel yıyordu..ustelemıyorum kı daha cok acıksın dıye ama tabı bu donemde kılo alımı soyle dursun verecek gıbıme gelıyor..
kan degerlerımız yerlerde gezıyormus kan ılacının en yogun olanını verdı..acaba sorunlar kucukte bız anne old dan mı buyukmus gıbı gelıyor anlayamıyorum.....
oyle ıste haaa bu arada bıraz oncede ılk emekleme mızı gerceklestırdık garıp bı sevınc..yavrus 2 kez emekledı sankı kosmuscasına sevındık babasıyla
el saklatmaları,kahkahaları ömre bedel...
BEBEK_İST.,canım günlük yada günnük deniyormuş buna, sakız gibi minik sert bir madde,bir bitkinin reçinesi gibi bişey sanırım... aktarlarda var... tavaya koyuyorsun, ısınınca dumanı çıkmaya başlıyor, bu dumana temiz bir veya pamuk tutuyorsun, pamuk iyice dumanı çekiyor, ve sıcak sıcak göğsüne koyuyorsun yatarken... bebekken faydalı olmuştu bize... 3-4 gün oldu yapıyorum yine... sende dene canım, zararı olmaz sanırım, internette araştır yinede, ben olumsuz bişey görmemiştim o zamanlrda baktığımda... Allah acil şifalar versin küçük paşama ve benim prensesime....
tesekkur ederım..ıns takıp edıcem topıcı..selam ırem hosgeldın.........masallh kızına...evet puturlu olayı sıkıntı ama yınede cok zorlama alıscak merak etme elıne sıksık ekmek sımıt ver ..demır eksıklıgı cok onemlı mutlaka kontrol ettır sıksık...ay masallh emekledı demek tamam artık yasındada yurumesını beklersın bu duygular cook guzel kıxzlarmda gunluk tutyorum ben oglumdada tutmustum ılk emeklemesını yazmısım onunda okuyo tuhaf oluyo ınsan..saglıka ıns sıksık beklerım gelısmelerı yazalım bırlıkte
hosgeldin,
7,5 aylik puturlu off valla yemese benim oglum yemezdi..zamanla duzeliyor ac kalmasi v.s farketmiyor..yavas yavas tiksindirmeden sevdiklerini puturlu yap.eline ekmek,elma ver.blendir hic kullanmadim kalin delikli suzgecten geciriyordum.9 aydan sonra disleri ciknca yemeye baslamisti.Demir eksikligi,dis cikarma donemi bunlar istahsizlikta yapar bu donemde sevdigi gibi ver.disler ciktintan sonra ara ara puturlu ver.ilk emekleme...nice mutlu anlarinizi birlikte yasamaniz dilegiyle.
selam topiğin müdavimleri
evlat edindiğim bir kızım var.şu an 22 aylık...acemi anne sayılırım biraz..sevgi ilgi konusunda gerekli herşeyi verdiğime inanıyorum ama hangi durumlarda ne yapılmalı ne yapılmamalı ne daha doğrudur gibi konularda yardımcı olursanız sevinirim.
nil...muallim...sizlere ayrı selam
bebek istiyoruz..vc konusunda...ben de kızımı alıştırmaya çalışıyorum.ama kontrolü ona veriyorum.kendi istediği zaman vc nin üzerine aparatı yerleştiriyorum.canım kızım oturuyo çiiiiişşş çiiiişşş diye çişini çağırıyo.daha bir müjdemiz yok.her zaman barsak hareketi başladığında kaka diyor.o zaman soruyorum annecim vc ye yapalımmı annme.diyorum.isterse oturtuyorum.yapacağı varsa bile yapmıyor.tabiii klozetten indikten bir süre sonra yapıyor.ben de hiç üzülmüyorum.ama ara sıra telkinlerde bulunuyorum.annecim hadi gel sen de anne gibi baba gib buraya yap kakanı gibi.çok istiyor biliyorum.gayret ediyor.zamanı var daha sanırım.kendini hazır hissettiğinde olacak diye düşünüyorum...
okuduğum bir kitapta çocuğa önce ıslak kuru eğitimi verilmeliymiş öğretilmeliymiş diyordu.kuru ıslak nedir bilmeli.kendini de ıslandığını anlamalı gibi...ıslağı öğrendik..üstüne yerlere döke döke:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?