- Konu Sahibi el-muallim
-
muallim...şükür çıkmış mıknatıs.gözünaydın...
bizim yavrulare hemen hemen aynı gibiler...birkaç ay var aralarında....gökçe senin ikiz sanırım...hırıltı konusunda geçmiş olsun.alerjik astım mı?bu konuda bir fikir laldım ama henüz denemedim...deniz kenarında sabah ezan vakti çocuğu oraya götürecekmişsin.gelgit ile buharlaşma oluyormuş o saatlerde.o saatler de çocuk soluyacakmış o havayı,henüz tatbik etmedim....
herkese sevgiler....
mini bir fikir danışma.....
kızımın kulağını deldirsemmi küpe için.hem kendi istiyor.çok değil ama bende görünce mem diyor yani ben....o da istiyor.
ben deldirmeme tarafındayım.büyüynce kendi karar verip deldirsin....hoş şimdi daha tzecik hiç acımıyor diyorlar...:26:
selam anneler....
kızlar imdat!
benim kızın uyku düzeni cumadan itibaren bozuldu.sadece bir saat uyumuştu o gün...akabindeki günlerde de karmakarışık oldu düzen...normalde gündüz en az 2 saat uykusu vardır.dışarı çıkrdığımda bu 3ya da daha fazlasını buluyor.ancak uykuyu tam alamadığı ya da bir şekilde(çevresel faktör,ses,misafir)uy<ndığı aman tam anlamıyla sanki ayarları bozulmuş gibi oluyor.hiç yapmadığı tuhaf şekilde davranıyor.bugün mesela1saat uykuyla kalktı.peerdelre saldırdı yatağına tırmandı çıktı indi defalarcaki yatağının içinde sandalyelerimiz var.düşünün artık hareketliliği.sandalyelerin üstüne çıktı.akrobat gibi.kullanmadığım kolilelr var onlara saldırdı akordion kapılarla uğraştı kavga etti peteklere vurdu.vanalarını ayağıyla çevirdiçekyat tepelerine cam kenarlarına çıktısaçlarını yoldu.sesi çıktığı kadar ağladı.sinirlendiğim zamanlarda evde Allahuekber Allahuekber diye bağırırım.SABIR aLLAH DİYE DİYE5buçukta uyuttum..ağlaya ağlaya tabiii.uyutmalıydım çünkü böyle durumlarda yalpalaya yalpalaya geziyor düşüyor bi yerlere vuruyor başını gözünü.bir yeri morartmadan sesimi yüksellttim uyuttum...şu an bie neskafe yaptım açılmak içiyorum.
sizler bu gibi durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz.sizler de ara sıra sesinizi y
kseltiyorsunuz değilmi.....vicdanım yiyor beni..
sucuklu kuru fasülye yapmıştım akşama..pilav yapmıycam işte
kızlaaarr sonunda benim de bir hunim oluyor galiba
Selam Kizlar
Cumaniz mubarek olsun bool bool dua edelim ins Rabbim bebek isteyenlere hayirli salih evlatlar versin ins AMINNNN Allahim kimsenin emeklerini bosa cevirmesiiiin cooook dua isteyen var.
Allah rizasi icin dua edelim Rabbim bizleri sevindirdi insallah onlarda sevinsin Allahim herkezin gonlune gore versin Aminnnnnnnnnnnn
(merhaba size bişiy sormam lazım AMH hormonu ile ilgili bi yorumunuzu okudum.sizinkide düşükmüş daha sonra uyguladığınız kürler ile yükseltmişsiniz.uyguladığınız kürü yazabilirmisiniz rica etsem??lütfen çok önemliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?